Dodaj do ulubionych

Daniel Laszkiewicz: Tysiąc złotych na cukierki

IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 03.03.05, 11:26
bramka strzelona w dogrywce padła ze spalonego ............

i nie podniecajcie sie tak to Tyski GKS będzie w finale !!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzychu Re: Daniel Laszkiewicz: Tysiąc złotych na cukierk IP: 158.75.197.* 03.03.05, 13:16
      To Ty się chyba teraz podniecasz !!!
    • Gość: adam Re: Daniel Laszkiewicz: Tysiąc złotych na cukierk IP: *.petrus.com.pl 03.03.05, 15:20
      kur... gosciu jaki spalony????? nawet na meczu nie byles to skad mozesz
      wiedziec czy byl spalony czy nie?!! jak mnie takie gadanie drażni! jakis pajac
      z lokalnego radia powie cos o spalony no i juz jest usprawiedliwienie porazki|!
      smiac mi sie chce! ale coz jak widac a wlasciwie slychac w relacjach radiowych
      na pierwszy plan wybija sie lokalny szowinizm "sprawozdawcow" a dopiero potem
      gdzies na kolejnym miejscu jest sama gra i obiektywne przekazanie jej
      przebiegu.
      • Gość: TYCHY Toruńska gościnność !!!!!!!! IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 03.03.05, 17:37

spalony spalony nie denerwuj sie tak ............

ważne że sedzia wam tą bramke uznał a czy spalony czy nie to dla
        kobiców TKH to już mało istotne .............

a ha czemu nie wpuściliście kibiców GKS na hale .......przed lodowiskiem
        stało około 100 osobowa grupa kibiców a blisko nie mamy do Torunia
        • Gość: Heh Re: Toruńska gościnność !!!!!!!! IP: *.Torun.PL 03.03.05, 18:02
          Może dlatego nie weszliście że znaleziono w autobusie siekiere ? Nie wiem do
          czego była Wam potrzebna, ani co wspólnego z hokejem mają kibice ŁKSu (kiedyś
          mieli drużynę ale to było tak dawno temu) czy Zawiszy Bydgoszcz.

Wydaje mi się, że JASNO i czytelnie Zarząd Klubu wysłał do Waszego informację,
          iż ZORGANIZOWANE grupy nie będą wpuszczane. Wysłał przecież kilka dni przed,
          więc nie rozumię Twojego pytania. Kibice z Tychów którzy prywatnie byli
          obejrzeli mecz...

Pozdrawiam i powodzenia w grze o III miejsce.
        • Gość: wojti Re: Toruńska gościnność !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:45
          Przepraszam ale chyba doszło do jakiegoś nieporozumienia. Czy " grupą kibiców "
          nazywasz te łyse karki co się przewalały przez Toruń.
    • Gość: Mam was gdzieś W niedziele też nie wejdziecie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 03.03.05, 18:53
      Jesteście najwiekszymi bandytami w Polsce po kibicach Cracovii, poza tym gazet
      nie czytacie?? Nie było mowy o zadnym wpuszczaniu was, nie potrafiliście
      przygotować przez cały sezon, klatki dla przyjezdnych na lodowisku w Tychach
      (nawet 100-150 osobowej), a wymagacie aby ktoś odsprzedawał wam bilety??Niby
      dlaczego?? Zal mi takich prymitywów, jak te małpy łodzkie i bydgoskie z
      jakiegoś niby tam Zawiszy. Mam nadzieje,że w niedziele siły policyjne bedą
      jeszcze większe, i znowu nie pokonacie rogatek naszego pięknego miasta, dajcie
      normalnym kibicom funkcjonowac na Tortorze.
      • grail Re: W niedziele też nie wejdziecie 04.03.05, 10:45

>nie potrafiliście przygotować przez cały sezon, klatki dla przyjezdnych na
        lodowisku w Tychach
        > (nawet 100-150 osobowej),

Klatka to powinna być przygotowana dla tych tępych kiboli. W końcu to bydło
        trzyma się w klatce, czy zagrodzie....
    • Gość: only Re: Daniel Laszkiewicz: Tysiąc złotych na cukierk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:57
      Przeczytaj to sobie prostaku z Tych moze dojdzie do ciebie w koncu jakim jestes
      kretynem
      "Półfinał Polskiej Ligi Hokejowej, na toruńskim Tor-Torze grają
      TKH/TK/Energostal i GKS Tychy.
      Tymczasem na podmiejskiej stacji benzynowej miejsce spotkania wyznaczyli
      sobie pseudokibice GKS Tychy, Zawiszy Bydgoszcz i ŁKS Łódź. "W sumie było nas
      115 typa (Tyskich 55, ŁKSu 30 oraz nas 30 osób) żądnych wrażeń nie tylko
      sportowych" - donosi z dumą strona internetowa chuliganów Zawiszy (pisownia
      oryginalna).
      Nie pomogły zapowiedzi działaczy toruńskich, że żadna grupa kibiców z
      innego miasta nie zostanie wpuszczona na Tor-Tor. Chuligani z Tych, Łodzi i
      Bydgoszczy i tak próbowali się wedrzeć na lodowisko. - Nawet nie chcę myśleć,
      co by się mogło stać, gdyby im się udało - mówi Zdzisław Buczel, dyrektor TKH.
      Pod toruńskim lodowiskiem grupa chuliganów została zepchnięta przez
      Oddział Prewencji KWP w Bydgoszczy i firmę ochroniarską na pobliskie osiedle.
      Dopiero tam wybuchły zamieszki, ale tym razem służby porządkowe były do tego
      przygotowane. Niesfornych kibiców szybko spacifikowano.
      - Wiedzieliśmy, że może być gorąco. W Internecie już od kilku dni
      pojawiały się informacje o toruńskim zgrupowaniu pseudokibiców piłkarskich -
      powiedział "Pomorskiej" jeden z policjantów oddziału prewencyjnego.
      Bilans tym razem okazał się bezkrwawy. Jednego chuligana odwieziono do
      izby wytrzeźwień. Jeszcze w trakcie hokejowego meczu kibiców z Łodzi i
      Bydgoszczy pod eskortą odesłano do rodzinnych miast.
      Na lodowisku w Tychach wisi ogromny transparent "Bandyci GKS Tychy". Działacze
      nie reagują. Kibice Cracovii demolują lodowisko w Nowym Targu. Działacze
      ponownie milczą. I nie rozumieją, że dopóki stadionami i halami będą rządzić
      przestępcy, to dla normalnych kibiców nie będzie tam miejsca. "

• Gość: Knefel Re: Daniel Laszkiewicz: Tysiąc złotych na cukierk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:50
        Echh jak czytam co za brednie są wypisywane w tych waszych torunskich
        brukowcach to mnie głowa boli.... po pierwsze ta flaga w tychach to " bandyckie
        zycie GKS tychy" znaczenia nie znacie wiec bredni nie piszcie.. co do wyjazdu
        to wasi zarzadcy( prezes i inni) mają duzo roznych wersji nam powiedziano ze
        nie wiejdziemy bo biletó nie ma i nie ma miejsca... po czym stwierdzono ze
        gdybysmy przyjechali wczesniej wszytko było by ok... co do meczu u nas
        mieliscie powiedziane przyjezdzacie mimo zakazu wchodzicie z nami!!! i
        wydzielacie sami sobie miejsce i wszytko jest OK!!!!! a le teraz.... nie ma o
        czyms takim mowy....
    • Gość: adam Re: Daniel Laszkiewicz: Tysiąc złotych na cukierk IP: *.petrus.com.pl 03.03.05, 21:06
      no i o co Ci gosciu chodzi?? z tego co napisałeśjasno wynika ze ci "kibice" nie
      mieli zamiparu ogladac meczu tylko wszczynac burdy! ja tam jestesm w 100% za
      tym ze na mecze mogli i nawet powinni przyjezdzac kibice druzyn przyjezdnym ale
      to nie maja byc bandyci tylko kibice! a z tego ca napisal wnioskuje ze to byla
      zwykla banda a nie zorganizowana grupa kibicow. a wracajac do tematu sedziwo to
      skoro tak czepiasz sie spalonego to wytlumacz mi na jakiej podstawie w 1 meczu
      sedzia nie uznal bramik Rimskiego skoro to obroncy GKS wepchneli go do bramki z
      krazkiem a nie on sam do niej wpadł???????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka