Gość: tychy @ IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 03.03.05, 11:26 bramka strzelona w dogrywce padła ze spalonego ............ i nie podniecajcie sie tak to Tyski GKS będzie w finale !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzychu Re: Daniel Laszkiewicz: Tysiąc złotych na cukierk IP: 158.75.197.* 03.03.05, 13:16 To Ty się chyba teraz podniecasz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Daniel Laszkiewicz: Tysiąc złotych na cukierk IP: *.petrus.com.pl 03.03.05, 15:20 kur... gosciu jaki spalony????? nawet na meczu nie byles to skad mozesz wiedziec czy byl spalony czy nie?!! jak mnie takie gadanie drażni! jakis pajac z lokalnego radia powie cos o spalony no i juz jest usprawiedliwienie porazki|! smiac mi sie chce! ale coz jak widac a wlasciwie slychac w relacjach radiowych na pierwszy plan wybija sie lokalny szowinizm "sprawozdawcow" a dopiero potem gdzies na kolejnym miejscu jest sama gra i obiektywne przekazanie jej przebiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYCHY Toruńska gościnność !!!!!!!! IP: *.tychy.net.pl / *.media-com.com.pl 03.03.05, 17:37 spalony spalony nie denerwuj sie tak ............ ważne że sedzia wam tą bramke uznał a czy spalony czy nie to dla kobiców TKH to już mało istotne ............. a ha czemu nie wpuściliście kibiców GKS na hale .......przed lodowiskiem stało około 100 osobowa grupa kibiców a blisko nie mamy do Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heh Re: Toruńska gościnność !!!!!!!! IP: *.Torun.PL 03.03.05, 18:02 Może dlatego nie weszliście że znaleziono w autobusie siekiere ? Nie wiem do czego była Wam potrzebna, ani co wspólnego z hokejem mają kibice ŁKSu (kiedyś mieli drużynę ale to było tak dawno temu) czy Zawiszy Bydgoszcz. Wydaje mi się, że JASNO i czytelnie Zarząd Klubu wysłał do Waszego informację, iż ZORGANIZOWANE grupy nie będą wpuszczane. Wysłał przecież kilka dni przed, więc nie rozumię Twojego pytania. Kibice z Tychów którzy prywatnie byli obejrzeli mecz... Pozdrawiam i powodzenia w grze o III miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Re: Toruńska gościnność !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:45 Przepraszam ale chyba doszło do jakiegoś nieporozumienia. Czy " grupą kibiców " nazywasz te łyse karki co się przewalały przez Toruń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mam was gdzieś W niedziele też nie wejdziecie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 03.03.05, 18:53 Jesteście najwiekszymi bandytami w Polsce po kibicach Cracovii, poza tym gazet nie czytacie?? Nie było mowy o zadnym wpuszczaniu was, nie potrafiliście przygotować przez cały sezon, klatki dla przyjezdnych na lodowisku w Tychach (nawet 100-150 osobowej), a wymagacie aby ktoś odsprzedawał wam bilety??Niby dlaczego?? Zal mi takich prymitywów, jak te małpy łodzkie i bydgoskie z jakiegoś niby tam Zawiszy. Mam nadzieje,że w niedziele siły policyjne bedą jeszcze większe, i znowu nie pokonacie rogatek naszego pięknego miasta, dajcie normalnym kibicom funkcjonowac na Tortorze. Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: W niedziele też nie wejdziecie 04.03.05, 10:45 >nie potrafiliście przygotować przez cały sezon, klatki dla przyjezdnych na lodowisku w Tychach > (nawet 100-150 osobowej), Klatka to powinna być przygotowana dla tych tępych kiboli. W końcu to bydło trzyma się w klatce, czy zagrodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Daniel Laszkiewicz: Tysiąc złotych na cukierk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 20:57 Przeczytaj to sobie prostaku z Tych moze dojdzie do ciebie w koncu jakim jestes kretynem "Półfinał Polskiej Ligi Hokejowej, na toruńskim Tor-Torze grają TKH/TK/Energostal i GKS Tychy. Tymczasem na podmiejskiej stacji benzynowej miejsce spotkania wyznaczyli sobie pseudokibice GKS Tychy, Zawiszy Bydgoszcz i ŁKS Łódź. "W sumie było nas 115 typa (Tyskich 55, ŁKSu 30 oraz nas 30 osób) żądnych wrażeń nie tylko sportowych" - donosi z dumą strona internetowa chuliganów Zawiszy (pisownia oryginalna). Nie pomogły zapowiedzi działaczy toruńskich, że żadna grupa kibiców z innego miasta nie zostanie wpuszczona na Tor-Tor. Chuligani z Tych, Łodzi i Bydgoszczy i tak próbowali się wedrzeć na lodowisko. - Nawet nie chcę myśleć, co by się mogło stać, gdyby im się udało - mówi Zdzisław Buczel, dyrektor TKH. Pod toruńskim lodowiskiem grupa chuliganów została zepchnięta przez Oddział Prewencji KWP w Bydgoszczy i firmę ochroniarską na pobliskie osiedle. Dopiero tam wybuchły zamieszki, ale tym razem służby porządkowe były do tego przygotowane. Niesfornych kibiców szybko spacifikowano. - Wiedzieliśmy, że może być gorąco. W Internecie już od kilku dni pojawiały się informacje o toruńskim zgrupowaniu pseudokibiców piłkarskich - powiedział "Pomorskiej" jeden z policjantów oddziału prewencyjnego. Bilans tym razem okazał się bezkrwawy. Jednego chuligana odwieziono do izby wytrzeźwień. Jeszcze w trakcie hokejowego meczu kibiców z Łodzi i Bydgoszczy pod eskortą odesłano do rodzinnych miast. Na lodowisku w Tychach wisi ogromny transparent "Bandyci GKS Tychy". Działacze nie reagują. Kibice Cracovii demolują lodowisko w Nowym Targu. Działacze ponownie milczą. I nie rozumieją, że dopóki stadionami i halami będą rządzić przestępcy, to dla normalnych kibiców nie będzie tam miejsca. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knefel Re: Daniel Laszkiewicz: Tysiąc złotych na cukierk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 22:50 Echh jak czytam co za brednie są wypisywane w tych waszych torunskich brukowcach to mnie głowa boli.... po pierwsze ta flaga w tychach to " bandyckie zycie GKS tychy" znaczenia nie znacie wiec bredni nie piszcie.. co do wyjazdu to wasi zarzadcy( prezes i inni) mają duzo roznych wersji nam powiedziano ze nie wiejdziemy bo biletó nie ma i nie ma miejsca... po czym stwierdzono ze gdybysmy przyjechali wczesniej wszytko było by ok... co do meczu u nas mieliscie powiedziane przyjezdzacie mimo zakazu wchodzicie z nami!!! i wydzielacie sami sobie miejsce i wszytko jest OK!!!!! a le teraz.... nie ma o czyms takim mowy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Daniel Laszkiewicz: Tysiąc złotych na cukierk IP: *.petrus.com.pl 03.03.05, 21:06 no i o co Ci gosciu chodzi?? z tego co napisałeśjasno wynika ze ci "kibice" nie mieli zamiparu ogladac meczu tylko wszczynac burdy! ja tam jestesm w 100% za tym ze na mecze mogli i nawet powinni przyjezdzac kibice druzyn przyjezdnym ale to nie maja byc bandyci tylko kibice! a z tego ca napisal wnioskuje ze to byla zwykla banda a nie zorganizowana grupa kibicow. a wracajac do tematu sedziwo to skoro tak czepiasz sie spalonego to wytlumacz mi na jakiej podstawie w 1 meczu sedzia nie uznal bramik Rimskiego skoro to obroncy GKS wepchneli go do bramki z krazkiem a nie on sam do niej wpadł??????? Odpowiedz Link Zgłoś