chetor 01.07.04, 09:12 Witam pierszego lipca i pozdrawiam letnio :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 01.07.04, 09:37 Witam czwartkowo lipcowo i bardzo letnio, a nawet gorąco...ma być 28! st C ;P No to do wieczora może? Widać, że nikt czasu nie ma ;-)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 01.07.04, 12:10 Od wczoraj mam wakacyjny desant u siebie,mimo to postaram się bywać w miarę regularnie.Cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 02.07.04, 10:59 I to się chwali, że mimo niedogodności ;))) Ale, ale, tak dużo to /Ciebie Parkosiu, tu nie ma ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 02.07.04, 11:00 Zapomniałam! WITAM! FG! Z A P R A C O W A N E ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 02.07.04, 11:09 Witam autentycznie zapracowany i rozjeżdżony. Parkoś bierz się do roboty i bywaj częściej, obaj nie możemy odpuszczć FG. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: patrz wyżej :]]] 02.07.04, 22:56 Jak widzicie robię co mogę,nawet o tak nieprzyzwoitej porze.:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: patrz wyżej :]]] 03.07.04, 09:50 Witam Tych co na wierzchu i Tych co robią wszystko co mogą i Tych co ich jeszcze nie ma! ;-)) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: patrz wyżej :]]] 03.07.04, 17:02 Witam i pozdrawiam tych pchających się w górę, tych niepchających się nigdzie, tych przebywających na południu, tych z zachodu, i tych z Tychów. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: patrz wyżej :]]] 04.07.04, 17:48 Tychy kłaniają sie piknie!Spokojna niedziela leniwy czas, jutro poniedziałek, może powróci tu życie? ;-)))) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: patrz wyżej :]]] 05.07.04, 12:46 Witam i z przykrością informuję o totalnym braku czasu. Dostałem tyle do myślenia, że nie mam czasu myśleć :((( Pozdrawiam (może wieczorkiem będzie lepiej?) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: patrz wyżej :]]] 05.07.04, 14:17 Pozdrawiam zapracowanych, zamyślonych, osamotniona N. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: patrz wyżej :]]] 05.07.04, 16:23 Witam chwilowo, jeszcze niecalkiem obecna, od jutra na stale i pozdrawiam milo. Za duzo prosze nie myslec, bo to przeszkadza zyc!!!!!! Pozdrawiam szczegolnie osamotniona Naate!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: patrz wyżej :]]] 05.07.04, 20:35 Wiecie,że byłem wczoraj na Shreku?? Dobre,co?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: patrz wyżej :]]] 06.07.04, 08:25 Dzień dobry Wszystkim, a przede wszystkim Naszej Toji! Witaj w " domku" po udanych, jak mniemam wojażach! Pozdrawiam serdecznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: patrz wyżej :]]] 06.07.04, 08:30 Parkosiu,Shreka obowiązkowo od czasu do czasu powtarzać ;-)) Mówię serio,oglądałam kilka razy, a i do kina sobie pójdę a co! Przyznam, że nasza wersja jest najlepsza ;-) Wiadomo, Głos osiołka ;-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: patrz wyżej :]]] 06.07.04, 09:47 Witam zasmucony bo znowu nieczasowy. Witaj ToJu w pieleszach, a Naata kiedy ??? Parkoś, znowu Ci zazdraszczam. Jeszcze nie widziałem Shreka2, a jedynka była znakomita. Obejrzę kiedyś na pewno. Pozdrawiam nieczasowo, trzeba jakoś utrzymywać rodzinkę i orać ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: patrz wyżej :]]] 06.07.04, 18:04 "Pozdrawiam nieczasowo, trzeba jakoś utrzymywać rodzinkę i orać ;-))" Masz pełne rozgrzeszenie ;)) Wiadomo, czas urlopów, wakacji szczególnie drenują kieszenie.;-) Szczecin, wiadomo wielkie miasto, wszystko maja szybciej, u nas na Shreka 2 trochę trzeba poczekać. no ale od czego są komputery ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: patrz wyżej :]]] 07.07.04, 09:15 No cóż, mówię Wam dzień dobry i zmykam! Wszyscy zapracowani, jak widzę, trudno... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: patrz wyżej :]]] 07.07.04, 10:15 Dzień Dobry zapracowanym z FG :-) Nie zapomnijcie jednak o popołudniowej kawie (albo filiżance herbaty), trzeba przecież dbać o siebie :-) Milutkiego dnia anaiss Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: patrz wyżej :]]] 07.07.04, 15:14 Tu Chetor, tu Chetor - wzywam B4 na ratunek. Już ledwo zipię - zip, zip, zip ;((( Pozdrawiam niemrawe FG, dziękując zarazem za pozdrowienia z innych F :) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: patrz wyżej :]]] 07.07.04, 15:38 Witam!!! Poczytalam i sie ciesze, ze tak ladnie sie Wam wiedzie, przy kawce, czy herbatce, niektorym przy piwku. Milo sie to czyta. Pozdrawiam. Ale mam zaleglosci, a niech to....a jeszcze jakas niemrawa jestem, nie wiem jak podolam. Do wieczora zatem. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: patrz wyżej :]]] 08.07.04, 09:38 Witam ospałe forum. Jakoś to lato nie służy wielkiej aktywności. Część w rozjazdach i zapracowana, ini czują się osamotnieni i mogą wpaść w niebezpieczne nałogi. Zobaczyhmy co będzie dalej. Czekam na możliwość dopicia reszty skrzynki czyli czekam(y) na Naatę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 08.07.04, 20:53 Witam i pozdrawiam. Dzisiaj taka pogoda, ze tylko chlodne piwko w cieniu pic. Widze, ze tak wlasnie robicie, bo malo nas, malo nas do pieczenia chleba.....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 09.07.04, 10:53 Witam łikendowo ale zależy jak dla kogo. Nosi mnie tu i tam, całymi dniami. Gdy wróce to już nie mam siły na nic oprócz piFka i spania. Pozdrawiam nadal niezmiennie miło :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 09.07.04, 15:40 To sie wie, ludu pracujacy dbajacy o rodzine, przeciez to pierwsze primo a potem cala reszta, ale niektorzy milcza za duzo, nie wytykajac palcem ziem zach. Pozdrawiam w ten burzowy dzien piatkowy i tez zycze milego, bezdeszczowego lykendu. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 09.07.04, 18:59 Nic nie mówię, ale bardzo pracowity lipiec i w ogóle, u niektórych ;-) Nooo ale przynajmiej pozdrowia jeszcze miło ;D;D Też życzę miłego łikendu i odpoczynku po trudach zabiegania o dobra wszelkie ;-) Pozdrawiam równie miło! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 09.07.04, 21:09 Wreszcie doczekałem się urlopu!!!! Nie oznacza to niestety wyjazdu w obce i rodzinne strony.Zaczynam remont mieszkanka,nazbierało się zaległości.:)Nie mniej każdą wolną chwilę spędzam pod żaglami (obiecałem to już dawno gościom),wkurzające są jedynie nieskończenie długie odprawy graniczne w porcie.:( Achoj! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 10.07.04, 00:29 No to pomyślnych wiatrów i krótkich kolejek ;-)) Nie to, zebym była namolna, ale jakieś ciekawe fotki z żaglami,co Wy na to? A może by tak powoli jakąś strone naszego forum zrobić, o kubkach juz zapomniałam ;-))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 10.07.04, 09:45 dzień dobry Wszystkim w sobotę, i uciekam do roboty ;-) PozdrÓFki! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 10.07.04, 12:59 Pozdrawiam i sie chowam,bo zaraz ma w planie luuunnąć, a gdzie moje grille????? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 10.07.04, 18:24 Witam i pozdrawiam. W G-dzu piękne słoneczko, chociaż trochę zdradliwe, może w każdej chwili zawołać burzę i deszcz. Głupie tornado przewaliło się przez Polskę w niewłasciwym czasie i miejscach. Powinno trafić na obrady sejmu i na Wiejską. Jedno super "trąbnięcie" i całe barachło poleciałoby w kosmos. Dopiero byłaby frajda dla narodu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 10.07.04, 22:26 Właśnie,jak to było z tymi,kubkami??:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 10.07.04, 22:32 Chetor!, ale Ty masz marzenia, zeby i w odpowiednim czasie i w dobrym miejscu, no,no,no. O kubkach nic nie pamietam, a pogoda rzeczywiscie sie wyklarowala, nawet grill sie udal hehe.Pozdrawiam przedniedzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 10.07.04, 23:03 Kubki maiały być ale nie było kompletu zdjęć. Potem może i byłby komplet ale jakoś wszyscy zapmomnieli :( A tak nawiasem mówiąc, to jak mółbym pić z Naaty, ToJi lub z Parkowego - i jeszcze te wąsy ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 11.07.04, 00:15 No proszę jak gwarno! hehe Spóźniłam się ;( Powiadasz jak tu z kubka pić, kiedy on wąsy ma?;-) Proponuję zamiast fotek, hasła ;) Np. ..noooo nieeee, Szczuki nie zacytuję, wstyd ;))) Ale, mam ochote na małą czarną, albo, kto pije nie grzeszy, ewentualnie, głupich nie sieja sami piją ;-) No wiecie na koszulki-tiszyrty, łatwiej coś napisać, na kubkach wyłącznie konsumpcyjne hasła miałyby wzięcie...Eeee nie mam głowy do interesów! Pozdrawiam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 11.07.04, 21:26 Podpisuję się na koniec dnia. Niezbyt udanego - Anioły dały ciała :((( Pozdrawiam, i do jutra. PS. Napis kubkowy/kuflowy: Lepiej mieć brzuch od piwa niż garb od roboty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 12.07.04, 10:38 Witam w poniedziałek. W G. jakoś pochmurnie i wietrznie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 12.07.04, 13:40 Cześć pracy ;-)) Witam poniedziałkowo! Smutny dzień, chłodny, pochmurny.. gdzie to lato? Pozdrawiam za to słonecznie-wesoło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 12.07.04, 18:25 Naata! jak to gdzie to lato? juz bylo, we srode!. Pozdrawiam deszczowo, chlodnawo ale zwawo! I dobrze, ze Anioly................!u siebie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 13.07.04, 08:14 Też deszczowo, ale serdecznie, witam! ;-) Pozdrawiam wtorkowo. ps.. co to za Anioły? Żużlowcy? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 13.07.04, 11:01 Witam 13 go.kurcze, cos za dlugo chodzi, nie mam cierpliwosci, na ra! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 13.07.04, 11:58 toja50 napisała: > ....... cierpliwosci, na ra! Witam skołowany tą pogodą i panującymi warunkami biojakimiśtam :( ToJu - "na razie" piszę się osobno a młodzieżowe "nara" razem :-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 13.07.04, 12:47 Mialam wziac w lapki, ale zapomnialam hehe i wyszlo jak wyszlo, no trudno, mlodziez czuwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 13.07.04, 15:23 Dzięki za TAKI komplement, kiedyś nim byłem - "młodzieżem" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 14.07.04, 12:23 chetor napisał: > Podpisuję się na koniec dnia. Niezbyt udanego - Anioły dały ciała :((( > Pozdrawiam, i do jutra. > > PS. Napis kubkowy/kuflowy: Lepiej mieć brzuch od piwa niż garb od roboty ;-) ----------------------------------------------------------------------------- Mam wrażenie,że pijesz do mnie kolego.:))??? Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 14.07.04, 15:18 parkowy napisał: > chetor napisał: > > PS. Napis kubkowy/kuflowy: Lepiej mieć brzuch od piwa niż garb od roboty > ;-) > ----------------------------------------------------------------------------- > Mam wrażenie,że pijesz do mnie kolego.:))??? Ale pochmurny G-dz ;-) pzdr PS. Mam wrażenie Kolego, że piłem do siebie :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 13.07.04, 17:55 Nareszcie nie z doskoku, kurcze, najgorzej jak wiecej chetnych niz komputerow. Naata! Ty to masz dobrze, sama jedna rzadzisz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 13.07.04, 20:52 Hehe, u mnie tez bywaja goscie, od czasu do czasu ale som ;-) Z dostępem tez było u mnie niebardzo, nie dało się swobodnie otwierać stron, jest lepiej ale nie chwalę by nie zapeszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 14.07.04, 09:53 Witam środkowo-środowo. Pogoda zmienna jakaś, samopoczucie toże ;-)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 14.07.04, 10:01 Hej, halo,cześć i dzień dobry w zimny dzień letni..dobrze, że chociaż z radiem ;-)W Naturze zmienne jest wszystko i dobrze ;-) Będzie cieplej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 14.07.04, 16:22 Co Wy tak skaczecie przypijajac do siebie,? A co ma powiedziec ktos kto i brzuch i garb ma a nie robi i nie pije hehe Srodowo, pochmurnie z nadzieja na lepsze lato w przyszlym roku, pozdrawiam i sie ciesze, choc nie wiem z czego, ale co tam, moze byc na zapas:-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 15.07.04, 09:26 Czwartkowo też pochmurno z nadzieja na lepiej , witam i pozdrowienia śle ;)) ""Co Wy tak skaczecie przypijajac do siebie"" ...Toju, to wszystko przez to, że sie 'czubią' ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 15.07.04, 11:35 Witam umęczony i zamęczony. Nic mi się właściwie nie chce oprócz piFka, wyrka i odpoczynku. Nawet na zapas nie potrafię się cieszyć z nadchodzącego łikendu. Co do skakania na siebie to uważam, że to skakanie jest pod całkowitą kontrolą aby nikogo jednak nie zadeptać ;-))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 15.07.04, 15:57 O jej, a ja pisalam o skakaniu innym, nie po kolei wg dat i godzin, bo to wiem przecie,ze sie i lubia i czubia i krzywdy sobie nie zrobia DD Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 15.07.04, 17:26 Zapomnialam sie przywitac, to wszystko z tej pokreconej pogody, dziala jak narkoza, tylko sie polozyc i leniuchowac, a tu tyle robotki!!!!!!!! Ale zycze Wam przyjemnosciiiiiiiiiiii przedlykendowych. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 15.07.04, 20:22 Qrczę,nawet nie mam się gdzie wykąpać:( Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 15.07.04, 20:46 A Odra? albo jakas inna rzeczka, po kapieli madra herbatka, zebys sie nie przeziebil i toaleta gotowa DD Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 15.07.04, 22:47 Eeeee...ja juz wybieram się na basen kryty by troche popływać, zimno i smutnooo ;( A Parkowy o żaglach, az zazdrość bierze! ;) Gdzie to latooo??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: Lipcowa (nie?)obecność 15.07.04, 22:49 czemu smutno? hmm... faktycznie przyjemnie byłoby popływać... łódką, oczywiście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 16.07.04, 08:36 hehe, łodką tez, chociaż nie pływałam jeszcze, natomiast kajakiem wiele ;-) Smutno , bo nie ma słońca i zimno... Witam pięknie piątkowo, łykendowo! WSZYSTKICH ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 16.07.04, 10:26 Witam wyjazdowo i nieczasowo. Gdy się zatrzymam, znajdę czas i kompa to popiszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 17.07.04, 12:32 Witam i ze zdziwieniem stwierdzam BRAK podpisów na liście obecności. Postują sobie niektórzy całkiem nieźle ale listy podpisać niełaska ;-)))) Pozdrawiam ze słonecznego i gorącego G-dza. Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 17.07.04, 12:58 Witam, witam, przy sobocie prawie po robocie ;-)) Ładna słoneczna pogoda, nareszcie ciepło, ale juz chmury widać, i nad jezioro wycieczki nie bedzie, ale za to...po południu..gril z piwkiem ;-))) Pozdrawiam Waszystkich serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 17.07.04, 14:38 Witam rowniez z cieplutkiego G. tez mam plany podobne do Naatowych, tylko ja bez piwka, no i zyczmy sobie co by nie pdalo!!!!!!!! Pozdrawiam sobotnio! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 18.07.04, 10:14 Wpadam na chwilke tylko, pogoda jak "dzwon", i koniecznie nad jezioro,pozażywać słońca! A więc, Dzieńdobry kochani!Miłego dnia życzę! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 18.07.04, 13:44 Witam GoRąCo ze schłodzonym piFkiem w ręku. Wasze zdrówko :D Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 18.07.04, 22:40 Witam resztka sil i pozdrawiam z baaaaardzo burzowego G. Moze do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 19.07.04, 10:04 Witam, ufff jak gorąco. Znowu przesada, jak to zwykle u nas. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 19.07.04, 11:13 Witam ciepło a wnet burzowo, wczorajsza "bielska" burza otarła sie o nas, ale dzisiaj juz wisi w powietrzu i chyba nas nie minie. A zatem, do po burzy ;-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 19.07.04, 11:40 Dzięki za filmik, bardzo pouczający. Po chwili zastanowienia uważam, że taka małpa to i tak lepsze rozwiązanie od teściowej, zamiast małpy ;-))))))) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 19.07.04, 13:21 Uffffffff, ale parno, nic sie nie poprawilo po wczorajszej nawalnicy. Tez czekam jeszcze na po burzy, bo teraz umieram. Naata, filmik suuper i taki prawdziwy hehe podobno. Ja tam nic nie mam do tesciowej juz tyyyyyle lat haha:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 19.07.04, 20:26 Już zamierzałem upomieć się o filmik,który tak komentujecie.:)) Mam!!! Czy ta reklamówka piwka Rot ma nam przypominać ROTmistrza??:) Spiekłem się wczoraj na raka,to w nagrodę po dłuuuuuugim sprzątaniu poremontowym.:)Jaka ulewa??? Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 20.07.04, 10:11 Ello! Co Wam tak mowy poodejmowało???? że cisza panuje o tej porze? Zapracowane to wszystko, zalatane ;))No dobra Pozdrawiam i spadam! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 20.07.04, 11:36 Luuudzie jak gorąco :((( Witam i pozdrawiam z G. :D Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 20.07.04, 18:27 No i jak zwykle, najpierw za zimno, teraz za goraco i dogodz tu ludziom. Juz nic nie mowie, ale Chetor ma racje!!!!!!Mozg sie lasuje i nic sie nie chce. Pozdrawiam jak zawsze milo cale towarzystwo. Bedzie dobrze, jeszcze troszke DD Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 21.07.04, 09:17 Witam burzowo-opadowo, i oczywiście schłodzony przez naturę, nie piFkiem ;-))) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 21.07.04, 11:01 Cześć! Wszystkim! Też schłodzona i do.. :(( ciśnienie spada, będzie jakiś opad a ja wtedy czuję do... ale usmiecham się i pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 21.07.04, 11:43 U nas juz leje, ciemnosc zapadla i nie ma widokow na poprawe, pozdrawiam srodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 21.07.04, 21:17 Odpoczywam po wczorajszej wycieczce,ledwo dyszę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 22.07.04, 09:45 parkowy napisał: > Odpoczywam po wczorajszej wycieczce,ledwo dyszę.:) Chyba słyszałem ;-)))) Witam przedłikendowo i radośnie z powodu planów związanych z tymże. Wybędę poza dostęp komputerów, faksów i komórek. Woda, lasy itd., itp. :D Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 22.07.04, 10:08 Parkoś odpoczniesz, nie narzekaj, co to znaczy wycieczka i jakiś remont, młody jesteś, wytrzymasz he he he Chetorku, już mi zazdrosno, i smutno bedzie na forumie, ale uzywoj, jak ino sie da, lata lecą ;D;D Pogoda jak "dzwon" ;-) Tylko nad wode i jak najdalej od miejskiego kurzu. Życzę miłego wypoczynku! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 22.07.04, 11:26 Witam czwartkowo, juz poburzowo, pogoda piekna, uzywajcie wiec ludkowie poki macie zdrowie. Nad wode i lasu wiec, hej!hej! Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 22.07.04, 11:26 naata napisała: > Chetorku, już mi zazdrosno, i smutno bedzie na forumie, ale uzywoj, jak ino sie > > da, lata lecą ;D;D > Pogoda jak "dzwon" ;-) Tylko nad wode i jak najdalej od miejskiego kurzu. Tak właśnie pomyśłałem czas przyspieszyć ;-)) Tu, u góry pogoda nie jest jak "dzwon", to tylko u Ciebie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 22.07.04, 21:32 naata napisała: > Parkoś odpoczniesz, nie narzekaj, co to znaczy wycieczka i jakiś remont, młody > jesteś, wytrzymasz he he he > ------------------------------------------------------------------ Pozdrówka dla kompletnej staruszki:]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 23.07.04, 09:06 Ello! ;-)) pochmurno i opadowo ale ma być słonecznie! Niech świeci lubię słoneczko! Parkoś, a co? jak staruszka to ma byc niekompletna? hehehe Czasami czuję się jakbym miała sto lat, szczególnie wczoraj kiedy okazało się, ze pamiętam obchody 22 lipca, a co gorsze, żyłam w tamtych czasach ;D;D Pozdrawiam z rana ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 23.07.04, 10:59 Witam i żegam się na łikend. A propos 22 lipca. Naoglądałem się wczoraj J.Fedorowicza i z przyjemnością pooglądałem stare filmiki o tym i owym. Pozdrawiam radoście, mimo, że już po wiośnie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 23.07.04, 11:25 Witam pogodowo super dla mnie. Sloneczko gdzies daleko, a cieplo jest i tak lubie. Zaraz inaczej chodze, moze i do lasu dojde. A 22lipca tez pamietam doskonale, i te kartki co nam GW przypomniala i wspominki telewizyjne i pelne kozse przy dzienniku TV i starych prezenterow, no fajnie wczoraj bylo, zeby tak jeszcze lat ubylo. Pozdrawiam wycieczkujacych i staruszki kompletne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 23.07.04, 14:13 Odwożę gości i...niestety szybciutko wracam.:( Pewnikiem spłodzę nowy wątek pt.Grudziądz nocą 2.:)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 23.07.04, 22:39 Szerokiej drogi..bez dziur ;-) Czekamy, czekamy ;-))) i pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 24.07.04, 14:57 No, tego sie nie spodziewalam, dwa razy otrzec sie o Grudziadz i dwa razy na szybkiego, szkoda, a wikliny czekaja, bysmy chociaz Parkosiu stukneli sie kufelkiem, wiem, wiem, Naata nie dojechala:-((( Trudno, do nastepnego razu, moze juz wyremontuja. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 24.07.04, 14:59 O, rany, zapomnialam sie przywitac, o zdrowko zapytac, wszystko przez Parkosia hehe, ale cos Wam powiem, zamykaja nasza kawiarnie, wcale sie nie dziwie, ale szkoda,buuuu:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 24.07.04, 20:28 Witam serdecznie Toję i An ;-) Same kobietki zostały, wierne forumki ;-) Już po upałach, miło i trochę chłodu bo było niezwykle upalnie, nie chciało się nic! Już ochłodzenie nas dopada ale mam nadzieję, że jeszcze coś z tego lata będzie. Szkoda kawiarni, bo elegancka i nieprzepełniona i pewnie z tego powodu nierentowna ... A może tak wspólnie jakąś np. Forum G.? ;-))) Pomarzyć wolno ;-) To Parkoś nie wpadł na kawkę? To ci, no! ;-) Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 25.07.04, 09:00 Hallo, hallo ;-))) cisza, nikt nie odpowiada ;-)) ...z przyzwyczajenia już, przy kawie...do komputera ;-) PozdróFki serdeczne dla tych co zajrzą, a na myśli mam Toję i An! ;-) ..miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 25.07.04, 19:50 naata napisała: > Hallo, hallo ;-))) cisza, nikt nie odpowiada ;-)) > ...z przyzwyczajenia już, przy kawie...do komputera ;-) > PozdróFki serdeczne dla tych co zajrzą, a na myśli mam Toję i An! ;-) > > ..miłego dnia ---------------------------------------------------------- Nie wierzę...:( Już nikt na tym forum mnie nie chce??? Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 25.07.04, 22:25 No i nie wierz!, Naata myslala, ze Ty jeszcze w podrozy, ale z Ciebie wojazer, no, no, no, a nie miales szczykutki? hehe I pozdrawiam wszystkich bez wyjatku. Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 26.07.04, 12:39 Witam poniedziałkowo i znikam :( Nie dość, że wróciłem zmęczony(nie skacowany!!!) po łikendowych szaleństwach, to co zastałem przyprawiło mnie o zawrót głowy. Ruszam więc w rózne trasy i nie widzę dziś siebie wcale na FG :( Może, moooooże jutro będzie lepiej. Pozdrawiam zajeżdżony. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 26.07.04, 19:54 Dlaczego miałbyś mieć lepiej ode mnie?:))) Ja już chyba zakończyłem dalekie wojaże,chociaż ostatniego słowa nie powiedziałem. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 26.07.04, 20:56 Witam, witam spóźniona ;)) ale co ja słyszę, rozjeżdżone towarzystwo, zabiegane zapracowane ;) Parkoś, ja myslałam, że Ty tylko z P do G jeździsz nooo i jeszcze od czasu do czasu do B ;)) A tu po Polsce, widoczki... ile to trza "soli" forumowej zjeść by poznać KTO zacz ;-))) Od wczoraj mam młodzież na wakacjach i dostęp do komputera słaby, a więc i mnie będzie mniej. Pozdrawiam milutko Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 27.07.04, 10:18 Wtorkowo, chłodno, podeszczowo z nadzieja na ocieplenie...Witam i pozdrawiam ;-) PS... cały czas mam problemy z internetem ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 27.07.04, 10:19 Wtorkowo z G pozdrawiam. Trochę chłodniej ale przyjemniej, słoneczko świeci. Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 27.07.04, 14:12 Za oknem - w kratkę.Obecnie słońce oświetla mi klawiaturę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 27.07.04, 19:30 Niektorzy to maja romantycznie,no nie Parkosiu? Wszyscy tego lata-nielata bardziej zajeci, ale tak wyszlo. Chetorku ? a nie masz czasem ochoty odpoczac w tym G jak sie krecisz to tu to tam, to jeszcze moze i gdzie indziey trafisz przed urlopkiem? na herbatke ozezwiajaca? Bo widze, ze z tego spotkania na razie nitki, Parkos wpada i wypada, Naata sie pakuje i fosci przyjmuje, to my co? mamy czekac? No i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 28.07.04, 07:37 toja50 napisała: > ...... Chetorku ? a nie masz czasem ochoty odpoczac w > tym G jak sie krecisz to tu to tam, to jeszcze moze i gdzie indziey trafisz > przed urlopkiem? na herbatke ozezwiajaca? Witam w ostatni wtorek lipca. Jaaaaasne, że mam ochotę na oRZeżwienie! Tak sobie kombinowałem 2. lub 3. sierpnia o jakiejś bliskopołudniowej godzinie. Oczywiście dryndnę przedtem. Będę miał chwilę czasu ponieważ trochę mi plany "powykręcało". Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 28.07.04, 11:35 No to gut. Witam wszystkich w piekny dzien lipcowy, spacerowo gotowy, nie upalny za to fajny]]]]]]]]]]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 28.07.04, 19:21 W samym środku tygodnia???Nie dam rady...;( Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 28.07.04, 19:53 toja50 napisała: > O rany, juz nic nie rozumiem? ---------------------------------- Jak to? Nie będziesz orzeźwiać Chetora 2,3 08 w godzinach przedpołudniowych??:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 29.07.04, 10:52 Witam wszystkich w ostatni czwartek lipca, no i lato na półmetku. Parkowy pisze szyfrem he he Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 29.07.04, 12:54 Witam na chwilkę i znikam na dzisiaj :( Pozdrawiam zarobiony tu i tam. PS. Naata - Parkoś nie pisze szyfrem, tylko Ty nie czytasz poprzednich postów. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 29.07.04, 16:22 Ot, co, ale Naata tyz zarobiona, bo ma gosci, wiec sie nie dziwic prosze. Ja nie rozumiem, bo rozumiem, ze gdyby to byla sobota to bys przyjechal????? haha juz to widze i wierze, ze ta wlasnie data podana przez Chetora jest Ci na reke, mozna widziwiac haha, sam nie wpadles, wiec nie bylo kogo orzezwiac, ale ogolnie jest goraco i slabe myslenie, przynajmniej u mnie, zbiera sie na burze i nie ma to jak dlugie zdania DD, ale nic mi sie nie chce i juz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 29.07.04, 20:10 Napisała co wiedziała.:) Nie denerwuj mnie kobiałko,bo jeszcze przyjadę i będziesz miała się z pyszna.:) Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 30.07.04, 09:27 Dzień dobry w przedostatni dzień lipca... moje plany, niestety, legły w gruzach zamiast w Grudziądzu ;((( Chetorku, czytam Wasze posty bardzo dokładnie, ale nie załapałam, już wiem, to data ;) Toja ma rację, czas u mnie ciężki, nie sprzyja do pomyślunku i rozrywki :( Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 30.07.04, 10:17 Witam nadal zalatany :( Moje plany 2/3.08 u ToJi są aktualne. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 30.07.04, 10:55 Witam w lipccowy piatek, wpadlam na chwilke, bo pogoda piekna i szkoda siedziec, no, ale dzien dobry nalezy powiedziec! Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 30.07.04, 12:40 Jeszcze trochę i zwalam się w bety,to najlepszy sposób na upały.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 30.07.04, 21:03 Nie grzesz,Parkosiu, w bety? no nie, w cieniu dobrego drzewa sobie spocznij, piwko lyknij chlodne i oddaj sie marzeniom, przyda sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 31.07.04, 11:15 Witam w ten przepiekny dzien lata, az sie dziwie i juz zmykam. Pozdrawiam pogodnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 31.07.04, 12:52 I ja przyłączam sie do bardzo pogodnych pozdrowień, właśnie wróciłam i zdążyłam poczuć moc słoneczka! Cudowna letnia pogoda. Życie jest piękne szczególnie w takie dni ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chetor Re: Lipcowa (nie?)obecność 31.07.04, 18:59 Witam i pozdrawiam. Przyłączam się do Parkosia, w becik ze schłodzonym piFkiem w środku brzuszka ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
parkowy Re: Lipcowa (nie?)obecność 31.07.04, 19:24 Te koleś,czytasz w myślach??:) Właśnie kończę zapasik Hubal-owy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
toja50 Re: Lipcowa (nie?)obecność 31.07.04, 21:20 Mam nadzieje, ze beciki macie letnie, bo goracz taka, ze łatwo przeholowacDD Odpowiedz Link Zgłoś
naata Re: Lipcowa (nie?)obecność 31.07.04, 23:58 he he he ...ja nie wiem dlaczego mam skojarzenia hehehehe! :P Wpadłam w ten wątek, bo żal mi lipca ;( Ostatnie minuty, dokładnie 3...sierpień, wrzesień i juz zima ;-) Pozdrawiam i miłej nocy zycze po raz ostatni w LIPCU ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś