Dodaj do ulubionych

IDOL z torunia!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:18
Sławek Uniatowski na Idola! Chłopak ma wielki talent! Może wreszcie ktoś z
torunia pokaże nam coś ciekawego. Dosyć zakompleksionego toruńskiego
środowiska muzycznego!!! Sławek jest osobą skromną, dobrym pianistą i
wokalistą. Wierzę, że uda mu się wejść do finałowej 10-tki, a jest już w 35-
ce. Trzymajmy za Sławka kciuki, jest warto!
Obserwuj wątek
    • Gość: J&S Re: IDOL z torunia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:21
      Idol to program dla idiotów. Lansuje tylko jednosezonowe pseudo gwiazdy, na
      których zarabiają wytwórnie płytowe. Przykłady możnaby mnożyc.
      • Gość: Jerzy K. Re: IDOL z torunia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:39
        A słyszaleś kiedykolwiek tego chłopaka?!! Chlopak wybija się, a Ty nazywasz go
        idiotą. Posłuchaj go kiedyś, może zmienisz zdanie. Ten młody człowiek ma wielki
        talent!!! Pozdrawiam.
      • Gość: $$$ Re: IDOL z torunia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:09
        Sławek nie będzie gwiazdą jednego sezonu. Napewno zaskoczy nas deszczem dobrej
        muzyki i namiesza na polskim rynku muzycznym. Wpadnij do kurantów to się
        przekonasz...
    • Gość: Grzegorz Re: IDOL z torunia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:32
      Widziałem chłopaka w klubie kuranty, śpiewał i grał na pianinie. Gość ma
      potencjał. Kiedy zobaczyłem go poraz pierwszy pomyślalem, że napewno tu jeszcze
      wpadnę, teraz jestem stałym bywalcem. Życzę Sławkowi wygranej w tym programie.
      • Gość: xmex Re: IDOL z torunia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:46
        ktos ma moze maila do tego goscia? szukam dobrego wokalisty do dobrej kapel!
        xmex@interia.pl
    • Gość: Gabi Re: IDOL z torunia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 20:29
      Brawa dla Sławka! Wreszcie ktoś z torunia coś osiągnął! Idol? To nie istotne,
      ważne, że coś robisz chłopie... Poza tym jesteś przystojny;)
      • honeybeam Re: IDOL z torunia! 18.03.05, 15:03
        Gość portalu: Gabi napisał(a):

> Brawa dla Sławka! Wreszcie ktoś z torunia coś osiągnął!

Kobieto o czym Ty piszesz??? "Wreszcie ktoś z Torunia coś osiągnął"(???) mogę
        Ci wskazać całą plejadę ludzi z Torunia, którzy naprawdę coś osiągnęli. Bo
        dostanie się do komercyjnego programiku w jedej z TV, szczerze mówiąc dla mnie
        to jeszcze żadne osiągnięcie :))).

Idol? To nie istotne,
        > ważne, że coś robisz chłopie... Poza tym jesteś przystojny;)

Pewnie, że ważne, że chłopak coś robi. Jednakowoż w poprzedniej edycji też
        startował i został brzydko mówiąc pogoniony, za to że próbował się podczepić
        pod Republikę (baaaardzo brzydkie posunięcie).
        Życzę Mu sukcesów (choć wątpię aby Idol zapewnił je komukolwiek), a co tam...
        byle nie budował ich w taki sposób jak próbował to zrobić w poprzedniej
        edycji :/.

• oszolom.z.radia.maryja Re: IDOL z torunia! 18.03.05, 21:00
      łłłeee tam...a ja myslałem ze to chodzi o ojca dyrektora
      • Gość: ab Re: IDOL z torunia! IP: *.pool8535.interbusiness.it 19.03.05, 10:46
        ojciec dyrektor tez idolem, ale w innej kategorii:)))
        a Slawek, niech sie rozwija i osiaga sukcesy
    • Gość: anka Re: IDOL z torunia! IP: *.teldom.pl / *.teldom.pl 30.03.05, 21:38
      Sławek Gratulacje! Mocno trzymałam kciuki! Troszkę czasu spędziłam w Toruniu i
      z łezką w oku wspominam Twoje występy w Milesie! Powodzenia! I dużo siły w
      realizowaniu swoich marzeń!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka