Gość: Toruńczyk IP: *.idea.pl 15.03.05, 12:05 Naszego Gospodarza otaczają zwłoki biznesowe.. kto "popełni" samobójstwo jutro??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PiS Czekamy na nazwiska IP: *.zsmeie.torun.pl 15.03.05, 12:08 Czekamy na te nazwiska, które zostały wymienione w liście. Pani/Panie prokurator czas najwyższy zainteresować się tymi osobami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polityk cienia Re: Czekamy na nazwiska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:16 Znane.Panie Zalewski Prezydencie.Szmak Pana trafił.Przybądż na spotkanie Ordynackiej i słuchaj w skupieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Samobójstwo szefa Reala - cd IP: *.petrus.com.pl 15.03.05, 12:36 Jak ostanio w R.Gra był prezydent wszystkich Krzyżaków(oby już nie długo)to mówiłem, że przez m.Z Real odchodzi do Bydgoszczy. Zaleski do prokuratury!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiatr Re: Samobójstwo szefa Reala - cd IP: *.mentor.torun.pl 15.03.05, 13:45 Nikt z wypowiadających się na formu nie zna szczegółów, więc merytorycznej dyskusji być nie może i tego nie oczekuję. Ale skoro została postawiona teza: ZA WSZELKIE ZAISTNIAŁE ZDARZENIA ODPOWIADA PREZYDENT... ...to powstaje pytanie... MOŻE TO WŁAŚNIE PREZYDENT NIE POZWALA NA PEWNE DZIAŁANIA ...i stąd skutek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babette czy to nie Marek Zgolinski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 14:12 czy to nie Marek Zgolinski - on załozyl to Stowarzyszenie na Rzecz Praworzadnosci i ciagle podwazal jakos tylko decyzje dla Reala: Geant drugie multikino, pisał, ze teraz za stacje benzynowe (to tez REAL).... Czy te dzialania Zgolinskiego to nie typowe wymuszanie pieniedzy za spokoj? Tak jak robia to organizacje ekologiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble i Gregor Górowski docent von Brzeziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 14:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Samobójstwo szefa Reala - cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 23:10 Odwal sie od Zalewskiego,mi sie wydaje ze za nim zalewski objal wladze, to tamci byli tak skorumpownia ze real mogl robic co chce,zrestza sprawa geanta jest tu najlepszym przykladem,a real zalatwial wszytskie sprawy,jak prezydentem zostal Zalewsi to wszystko sie skonczylo,i raptem sie real obrazil na prezydenta,bo ceizko co kolwiek zalatwic. Tak wogole real taki swiety nie byl,dochodzilo do tego ze nawet szantazowali innych zeby ziemie kupowali,np sprawa budunku kolo budowanego mulitikina,kupcia ja od nas albo wam zablokujemy budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Dobrze napisane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 23:25 Właśnie o to chodzi, póki w mieście rządziła "kudłata" ekipa łatwo przychodziło Denatowi zarabianie kasy, jak nastały normalne rządy zaczęły się kłopoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Dobrze napisane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 23:38 Będziesz miał problem Zgnoiński z udowodnieniem tej tezy.Przedłużenie pozwolenia na budowę Multikina wydał Wydział Architektury w roku 2002,czyli za rządów Zalesia. Wydała je pani Naczelnik na wyraźne polecenie Zalesia , po tym jak zwracała uwagę na bezprawność takiego przedłużenia. SKO działające z twojego doniesienia zakwestionowało nie samo pozwolenie wydane za "starego" zarządu - tylko przedłużenie wydane za Zalesia. Jak to się ma do tezy o "normalnych rządach" lansowane przez ciebie ? Czy te rządy stały się normalne od czasu jak dostałeś synekrę płatną z moich podatków ? Czy jak pisałeś donos do SKO to jeszcze nie były noramalne ? Myślisz ,że nie bedziesz musiał razem z Zalesiem odpowiedzieć na te pytania ? lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAm Re: Samobójstwo szefa Reala - cd IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 15.03.05, 23:50 A kto to ten ZALEWSKI. Jakaś nowa postać w magistracie. Ja znam tylko Zaleskiego, panowie gramatycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanin Re: Samobójstwo szefa Reala - cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 09:03 Co Wy ciągle z tą Bydgoszczą - kompleksy macie, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YS Re: Samobójstwo szefa Reala - cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:14 Szrajer okradł wszystkich ! Zwykłych ludzi, swoich pracowników, znajomych, banki itd Wszystkie jego samochody były zastawione u kilku osób naraz, dużo osób mu wierzyło a on ich po prostu okradł. Na pogrzebie zabraknie dużo tych, którzy dopiero teraz dowiedzieli się co się stało... Był chory psychicznie co zostało potwierdzone przez lekarza czytającego list. Ludzie, których wymienił w liście (każdy wie o kogo chodzi) próbowali mu pomóc wykupując jego długi a Zalewski zalazł mu za skórę bo w swym cwaniactwie nie dał się naciągnąć... Przykro tak mówić o zmarłym ale teraz dopiero wychodzi jak bardzo był chory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WUJO KATZ A MOŻE TO ty JESTES CHORY PSYCHICZNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:32 CZYTAJAC TWÓJ TEKST JESTEM 100% PEWNY- TYPOWE OBIAWY PARANOI ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GALL MÓWI SIĘ ŻE CHCIANO SIŁOWO PRZEJĄĆ FIRME IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:34 ALE KTO TO TYLKO DOMYSŁY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek wskazówki dla prokuratorów IP: *.torun.mm.pl 15.03.05, 19:29 Mam nadzieje że treść tego listu zostanie opublikowana, a prokuratura potraktuje go jako wskazówke do przyszłych postępowań karnych. Człowiek który pisze ostatnie słowa w życiu nie musi kłamać i nie kłamie, pisze to czego nie mógłby powiedzieć gdyby żył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SB Re: wskazówki dla prokuratorów IP: *.torun.mm.pl 15.03.05, 20:09 KGB I SB działa i pilnuje dalej swoich interesów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Coś mi się wydaje że trafiłeś w sedno sprawy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 00:21 może nie wtej kolejności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: par Re: wskazówki dla prokuratorów IP: *.red-213-37-79.user.auna.net 18.03.05, 14:55 to jest ciekawy pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Samobójstwo szefa Reala - cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 00:14 Chętnie przeczytam jak się robi pieniądze w Toruniu.I kto pomaga dzielnym biznesmenom. Za ile - jakie sa stawki. Czy interesy tutaj się robi metodą głowonoga, czy ławicowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: Samobójstwo szefa Reala - cd IP: *.torun.mm.pl 16.03.05, 09:35 Jestem zdruzgotany tym co piszecie! Mieliście przyjemnośc Go poznać?! Nie! Więc nie oceniajcie kogoś, kogo nie było Wam dane poznać! Jak tak śmiecie?! Jeszcze wyzywać Go od 'ku**sów'? Co się dzieję z Wami, ludzie(ale tak was nazwać chyba już nawet nie można)?! Oceńcie najpierw siebie, a potem innego, ale oceniajcie zgodznie z prawdą!!! Wspanilszego człowieka napewno nie mieliście szansy poznać, zresztą szkoda na was słów!! Panie oświetl mu drogę i uchowaj od złego Mirku cześć Twej pamięci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YS Miałem przyjemność... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 10:24 Przyjemnośc poznać i znać Mirka miałem, widziałem się z nim kurtuazyjnie dzień przed tragedią a teraz mam nieprzyjemność poznania tego co ukrywał. To co tu piszecie to komentarze ludzi którzy nie mają o niczym pojęcia - ich źródłem są plotki i artykuły w gazetach. Ja wiem co pisze a Wy się niedługo o tym też przekonacie. Znałem go, znam część treści listu, znam ludzi których posądził, znam ludzi których oszukał. Jeśli piszecie o czymś o czym nie macie pojęcia to nic nie piszcie... Nie patrząc na to co narozrabiał mógł się leczyć, mógł wyjść z problemów, mógł żyć dla dzieci, żony czy dla P. Po prostu stchórzył nie ważne jak bardzo był chory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Jakoś choroba psychiczna nie przeszkodziła IP: *.torun.mm.pl 16.03.05, 11:29 Ludzie od razu wyciągajcie wszstko na wierzch, a nie po torchu co jakis czas. Dla jego najblizszyh tak będzie najlepiej, bo po co co jakiś czas mają dowaidywać się o rzeczach przykrych dla jego najbliższej rodziny. Dzeici pozostawił małe, to albo od rzau wszystko wyciagnąc, bo one i tak jeszcze nic nie zrozumeją , albo milczeć dalej, bo im później wyciągnie się wszystko na wierz, to tym gorzej dla jego dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś