Gość: Quesso IP: *.wlan.pl 22.06.02, 23:59 Nie wiem czy zauważyliście, ale coś kiepsko przędziemy:( Kiedyś nasze forum było bardziej aktywne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: Ale mało postów!!! IP: 217.97.134.* 24.06.02, 09:10 Gość portalu: Quesso napisał(a): > Nie wiem czy zauważyliście, ale coś kiepsko przędziemy:( Kiedyś nasze forum > było bardziej aktywne... zauważyliśmy, zauważyliśmy :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Ale mało postów!!! IP: 217.97.134.* 24.06.02, 14:20 ale żeście sobie plażę urządzili! Cały dzionek i prawie nikt się nie raczył odezwać. Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Ale mało postów!!! 24.06.02, 14:44 Bo roboty po pachy, albo jeszcze wyżej. Zresztą jak tu gadać, jak nikogo na horyzoncie nie widać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Ale mało postów!!! IP: 198.138.227.* 24.06.02, 14:47 robert_wl napisał(a): > Bo roboty po pachy, albo jeszcze wyżej. Zresztą jak tu gadać, jak nikogo na > horyzoncie nie widać? melduje sie na horyzoncie zarzuc Wasc tylko jakims ciekawym tematem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Ale mało postów!!! IP: 217.97.134.* 24.06.02, 14:52 Gość portalu: polonus napisał(a): > robert_wl napisał(a): > > > Bo roboty po pachy, albo jeszcze wyżej. Zresztą jak tu gadać, jak nikogo n > a > > horyzoncie nie widać? > > melduje sie na horyzoncie zarzuc Wasc tylko jakims ciekawym tematem :) > chyba nawet mocno ZA horyzontem :))) NO, ale co by nie mówić - Poli wstał, przeciagnął się i zasiadł starym dobrym do kompa. Pozdrawlaju W. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: Ale mało postów!!! 24.06.02, 14:59 Gość portalu: Wiech napisał(a): > Pozdrawlaju > W. Raczej: dybryj dzjen. U Poliego jest 9 rano, więc pewnie jeszcze porannej kawy nie wypił. Odpowiedz Link Zgłoś
kuna1 Re: Ale mało postów!!! 24.06.02, 22:37 sezon ogorkowy, czy wam to cos mowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Ale mało postów!!! IP: 217.97.134.* 25.06.02, 08:11 kuna1 napisał(a): > sezon ogorkowy, czy wam to cos mowi? ...że wszyscy niby pojechali do Holandii zbierać maliny?!... tiaaa, to wiele tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pau+la Re: Ale mało postów!!! 25.06.02, 09:23 a moze siedza w domu i robia remont, opiekuja sie chorym dzieckiem, sa zniecheceni pogoda i nie tylko... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Ale mało postów!!! IP: 217.97.134.* 25.06.02, 09:58 pau+la napisał(a): > a moze siedza w domu i robia remont, opiekuja sie chorym dzieckiem, sa > zniecheceni pogoda i nie tylko... :) pogodą? no już nie przesadzaj! choć reszta mało 'skoczna', to fakt. Spójrz na to może tak: już niedługo będziesz miała pięknie oświeżony domek, w którego słonecznym wnętrzu właśnie ozdrowiałe dziecię będzie się cieszyć wakacjami (o ile już się na nie łapie) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pau+la Re: Ale mało postów!!! 25.06.02, 10:13 z domkiem nie trafiles, z reszta tez tak nie jest do konca, a pogoda mi tez nie zawsze mozna dogodzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Ale mało postów!!! IP: 217.97.134.* 25.06.02, 10:18 pau+la napisał(a): > z domkiem nie trafiles, z reszta tez tak nie jest do konca, a pogoda mi tez nie > > zawsze mozna dogodzic:) nie ma, jak to optymizm... z drugiej strony jesteś kobietą, a jak kobieta jest zdrowa, to musi sobie pogadać... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pau+la Re: Ale mało postów!!! 25.06.02, 10:26 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > nie ma, jak to optymizm... tak, tego mi ostatnio brakuje... > z drugiej strony jesteś kobietą, a jak kobieta jest zdrowa, to musi sobie > pogadać... > ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Ale mało postów!!! IP: 217.97.134.* 25.06.02, 10:34 pau+la napisał(a): > Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > > > nie ma, jak to optymizm... > > tak, tego mi ostatnio brakuje... z humorami to tak już oscylacyjnie bywa... nie martw się - w naturze jest tak, że po kazdym dołku zazwyczaj dla równowagi pojawia się górka! Czego Szanownej Pani życzę, of kors! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Ale mało postów!!! IP: 198.138.227.* 25.06.02, 16:11 pau+la napisał(a): > a moze siedza w domu i robia remont, opiekuja sie chorym dzieckiem, sa > zniecheceni pogoda i nie tylko... :) powiem jak Linda: "Co Wy wiecie o pogodzie" macie mierne 28C i niska wilgotnosc, ja wstaje rano, i wita mnie poranek 25C i 80% wilgotnosci i to dopiero pocztek w lipcu temp czeto w nocy spada do 28-30C o dzien nie pytajcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Ale mało postów!!! IP: 217.97.134.* 25.06.02, 16:35 Gość portalu: polonus napisał(a): > powiem jak Linda: > "Co Wy wiecie o pogodzie" > macie mierne 28C i niska wilgotnosc, ja wstaje rano, i wita mnie poranek 25C i > 80% wilgotnosci i to dopiero pocztek w lipcu temp czeto w nocy spada do 28-30C > o > dzien nie pytajcie... > innymi słowy mówiąc: BOrneo siada?.... A może by tak do Wyomingu się wyprowadzić, hę? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Ale mało postów!!! IP: 198.138.227.* 25.06.02, 16:45 Gość portalu: Wiech napisał(a): > Gość portalu: polonus napisał(a): > > > powiem jak Linda: > > "Co Wy wiecie o pogodzie" > > macie mierne 28C i niska wilgotnosc, ja wstaje rano, i wita mnie poranek 2 > 5C i > > 80% wilgotnosci i to dopiero pocztek w lipcu temp czeto w nocy spada do 28 > -30C > > o > > dzien nie pytajcie... > > > > > innymi słowy mówiąc: BOrneo siada?.... nie wiem nie bylem, ale postawilbym ze tam jeszcze wieksze pieklo, ale pamietaj bracie ze rekord swiatowy temp dodatniej +53 nalezy do Californi nie Sachary !!!!!!!!!!!!!!! > A może by tak do Wyomingu się wyprowadzić, hę? > ;))) Odpowiedz Link Zgłoś