Gość: bin laden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 19:21 PYDA OD KONIA TO JEST BYDGOSKA POLONIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BKS [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Po 70 derbach Pomorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:21 piszac debil mialem na mysli tego plebsa co sie podpisal bin laden.pewnie i tak nie wien co to plebs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Po 70 derbach Pomorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:19 a ty debil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Zmiencie redaktorow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:28 "Do kompletu punktów zabrakło jednak niewiele - wystarczyłaby do tego bardziej skuteczna jazda Andy Smitha i Mariusza Puszakowskiego." Jak mozna byc tak glupim,albo tak sie nie znac na zuzlu? ja powiem tak: Do 3 punktów Poloni zabraklo tak niewiele- wystarczylaby bardziej skuteczna jazda Protasa i Andreasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorc Re: Do Rex IP: *.utaonline.at 05.07.05, 07:36 Nam do zwyciestwa brakowalo mniej pkt niz wam do bonusa,wiec nie wiem o co tak sie pultasz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex liczyć nie potrafisz? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 08:30 nam do bonusa brakowało 5 punktów i wam do zwycięstwa 5 punktów więc nie wiem jak liczysz ,może nie umiesz.Poza tym u nas tych punktów zabrakło liderom ,świetnym zawodnikom ,a wy piszecie o jakimś Puszakowskim.A kto to jest? To my możemy powiedzieć ,że nie mamy bonusa bo Robacki pojechał za słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Zmiencie redaktorow i to juz... IP: *.server.ntli.net 05.07.05, 15:31 zgadzam sie brachu.to jest porazka.wstyd mi za nich.a ten lazowy jest numerem 1 mom.osobistym.k...a przeciez ten chlopiec nie iw co pisze????ale co go to obchodzi co nie???pisze zeby pisac...choc sie wszyscy sie smieja...naprawde nie moge juz.i tym razem to nawet nie ze smiechu...przykre to.zastanawiam sie jakie sa kryteria przyjec do gw?!?!?!!skoro takie debile jak lazowy i rzekanowski tam pisza??!!!ludzie prosze....potem wlaczasz radio sra, a tam kantecki....dodatakowo.ludzie prosze....naprawde na poczatku bylo to smieszne ale teraz mi normalnie wstyd.czy wy chlopcy macie jakas samokrytyke??????kazdy z was wyjechalby do hondurasu pielic pole po taki postach kiboli.i to nie debili tylko kibicow.ktoryz sie znaja rowniez... w jezyku polsik sa niezli....dajcie spokoj.prosze. lazowy rzekanowski i kantecki-zakala torunskiego dziennikarstwa... . won!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Po 70 derbach Pomorza IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.07.05, 08:50 Jakiś kretyn usunął obrażliwy tekst na Apatora ,a zostawił na Polonie.Szok , wy chcecie TV, a nie macie normalnych ludzi ,żeby nawet w gazecie pracowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtekh Re: Po 70 derbach Pomorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:11 życie kolego :). Tak samo było z transparentami. Żądanie usunięcie pana Karwana - rozkaz usunięcia przez sędziego wydany. Toruński napis "cała Polska ..." a swoją drogą od kiedy Toruń to cała Polska? Mógł sobie wisieć. Nic dziwnego że bezmózgowe karki wparowały w sektor. To była prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo redaktorki heheh IP: *.server.ntli.net 05.07.05, 15:33 smiech prosze.... filip ła(j)zowy Odpowiedz Link Zgłoś