Dodaj do ulubionych

Paliwo na stacjach JET

19.07.05, 11:16
Ludziska czy ktos tankowal paliwko na stacji JET na Broniewskiego? Nie maja
drogo ale nie wiem co leja. Da sie na tym jezdzic czy raczej omijac ta stacje?

Pozdrawiam
Lysy
Obserwuj wątek
    • Gość: hondzik Re: Paliwo na stacjach JET IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:43
      od zawsze tankuje na jetie i jestem jak najbardziej zadowolony. paliwo mają z
      orlenu, nie stosują punktów dlatego jest u nich taniej. Nigdy nie miałem
      żadnych kłopotów z tym paliwem. Powiem nawet więcej, na nim pali mi o litr
      mniej niż na BP.
    • on Re: Paliwo na stacjach JET 19.07.05, 13:01
      Od dłuższego czasu tankuje na Jet-cie. bardzo dobre paliwo a cena
      konkurencyjna, może tylko Neste jest tańsza (z "firmowych").
      Pozdrawiam on
      • Gość: ka Re: Paliwo na stacjach JET IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.07.05, 14:28
        tez od jakiegos czasu (tzn. podwyzek masakrycznych) tankuje sie na jet w
        weekendy i faktycznie przejezdzam wiecej km (ok 70-100) niz na benzynie z bp
        czy statoil, gdzie tankowalam od 5 lat ;/
    • Gość: damian A ja tankuja na BP i sobie chwale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:31
      A ja tankuja na BP i sobie chwale
    • Gość: red bull Re: Paliwo na stacjach JET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:47
      jak masz diesla to najlepiej lac opał:)ja przejechałem juz 200 000km na tym
      paliwku,a silnik jak nowy,pare razy wlałem zwykły ON na JETTCIE na RUBinkowie-
      to samo co STatoil cz BP.
    • Gość: viki BP jest tez OK. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:21
      BP jest tez OK.
      • jakub_lauder Re: BP jest tez OK. 21.07.05, 07:42
        Ja tankuje na Neste z powodu ceny, ale wydaje mi sie, ze na BP maja lepsza
        jakosc paliwa i silnik jest zrywniejszy i ciszej pracuje... z tym, ze na jednym
        BP jak kiedys zatankowalem to tez byla tragedia... Moze to zalezy od dostawy?
    • Gość: EX Re: Paliwo na stacjach JET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 17:02
      Nie ma żadnej róźnicy czy lejesz na JET czy BP. Róźnicę odczujesz tylko w
      portfelu. Mają taniej niż inne ale nie robią dumpingu jak w Brzydgoszczy. Tam
      np. na JET paliwo jest często sporo (nawet 5-8gr litr)tańsze od paliwa
      sprzedawanego hurtowo przez Orlen i RG. To jest jakieś czary mary po bydgosku.
      Natomiast nigdy nie zatankowałbym na prywatnej stacji jak i na Orlenie. Cena
      nie współgra z jakością!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka