Dodaj do ulubionych

Apator nie bedzie mistrzem

IP: 157.25.172.* 18.09.01, 07:39
Apator nie bedzie mistrzem. Wrocław mam wrażenie ma już wszystkich w kieszeni.
Obserwuj wątek
    • Gość: jano Re: Apator nie bedzie mistrzem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.01, 13:59
      jestem kibicem z Wrocka i "mam wrażenie", że nie rozumiem, o co Ci chodzi?
      czyżby o postawę Ricky''ego w Gorzowie? cóż za brak zaufania do własnego
      zawodnika!!! i cóż za oskarżenia pod adresem Atlasu! odświeżę Ci pamięć, bo
      widzę, że zawodzi Cię odrobinkę. pamiętasz mecz play-offu Sparta-Apator we
      Wrocku? Sawka, było nie było srebrny medalista IMP, zdobywa 2 pkt. w 5
      startach! i nikt wtedy nie mówił o łapówce toruńskiej dla Sawki, tylko o
      konflikcie zawodnik-klub. choć może w Twojej spiskowej teorii dziejów Atlas dał
      w łapę Bajerkowi, Chrzanowi i Kościesze, by pojechali tak kiepściutko? a może
      raczej Rusko dał w łapę Ząbikowi (dawniej również trener Sparty), by nie
      wystawił Kowalika??? lepiej przemyśl co mówisz. w poprzednim meczu (Apator-
      Pergo w Toruniu) Ricky również zdobył równo 10 pkt., zaliczając nawet "0". choć
      może wg Ciebie już we Wrocku Atlas dał w łapę Ricky''emu, by zawalił 2 wyścigi
      (ten, w którym przegrał z Nichollsem, i oczywiście XV)? pocieszę Cię, że nie
      jesteś pierwszy z tym dawaniem w łapę przez Atlas - już coś takiego insynuował
      Tillinger w stosunku do Wiltshire''a - jak się skończyło wszyscy wiemy. i
      popatrz Pan, skoro tacy mocni, tylko im obcokrajowcy robią za V kolumnę, to
      czemu walczą tylko o brąz? "każdy orze jak może" - i lepiej nie doszukujmy się
      jakichś nieistniejących spisków i spółdzielni w lidze. sprawę walki i
      mistrzostwa zostawmy tzw. "zawodowcom", za coś biorą tyle kasy...
      a dla Twojej wiadomości: sędzia też Wam pomógł w lipcu - widać zmęczył się po
      DPŚ i miał problemy ze wzrokiem, ale to już inna sprawa. teraz NAPRAWDĘ
      wszystko rozstrzygnie się na torze - życzę miłych wrażeń i niech wygra lepszy -
      zespół, nie fan-club.
      Pozdrawiam. Jano.
      • Gość: jano Re: Apator nie bedzie mistrzem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.01, 14:01
        z góry przepraszam, jeśli powiedziałem trochę za ostro. nie gniewaj się.
        Jano.
        • Gość: kibic Re: do Jano IP: 157.25.172.* 19.09.01, 08:00
          Jak wytlumaczysz nie rozegranie jeszcze meczu Pergo-Atlas. O to mi chodzi. To
          są kpiny, że nie rozegrano jeszcze tego meczu. W niedzielę Apator przegra w
          Bydgoszczy to jestem pewien, że Atlas będzie mistrzem Polski, kupi te swoje
          mecze i już - to są moje domysly, a napewno stworzona została okazja do
          przekrętów. Zgodzisz się czy nie? Wiesz dlaczego ostatnie kolejki zwykle
          rozgrywane są o tej samej porze? Aby wyeliminować możliwość przekrętów.
          Pozdrawiam
          • Gość: jano Re: do Jano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.01, 01:06
            muszę przyznać, że też mnie to zadziwia... tak, jak przekładanie pozostałych
            meczy w play-offach (Polonia-Atlas, Atlas-Polonia), ale nie można powiedzieć,
            że Atlas komuś daje w łapę za to przekładanie
          • Gość: jano Re: do Jano IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.01, 01:07
            PS. nie bądź pesymistą - rozgromicie Polonię, jestem pewien :)
            Pozdro. Jano.
            • Gość: Wromaria Apator popada w zadyszkę IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 21:04
              Mówi się we Wrocławiu, że na Mickiewicza przechowywyane są chmury specjalnie na
              okazję meczu w Toruniu - jakby coś szło nie po myśli WTSu. Ta... panie za
              pieniądze to i pogodą można sterować...
              Chłopaki, popadacie z lekka w jakieś paranoiczne klimaty. Chyba łydki się
              trzęsą przed końcem sezonu.
              Zawitamy w Toruniu i zjemy Wam te pierniki :)
        • Gość: Szym Re: Apator nie bedzie mistrzem IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.01, 21:00
          Plakac mi sie chcialo jak widzialem druga czesc meczu Apatora z Polonia,
          zawiedli wszyscy od poczatku do konca 10 pkt. przewagi roztrwonili ot tak...
          Oczywiscie Rickardsson znowu "wygral" ostatni bieg jak we Wroclawiu, ten facet
          chc jest mistrzem swiata (niemal) drugi raz z rzedu w duzym stopniu przyczynia
          sie po porazki zespolu (w Gorzowie brak slow), na miejscu p.Karwana takie bym
          kary wszystki wklepal (z wyj. Klosa)ze na rowerach w Grudziadzu by woleli
          jezdzic. Sam sobie powiedzialem ze po tym spotkaniu ostatni raz widzialem w
          akcji "Anioly" bo nie zniose ze moja druzyna przegrywa mistrza po frajersku -
          jak amatorzy
    • Gość: kibic Re: Apator nie bedzie mistrzem IP: 157.25.172.* 24.09.01, 07:30
      Apator nie będzie mistrzem ponieważ:
      1-przekladanie meczy (to dzialacze ustalają kiedy mają się odbyć mecze
      powtorzone)
      2-w meczu rundy zasadniczej w Gorzowie sędzia oszukiwał
      3-w meczu rundy zasadniczej w Z.G. sędzia z Wrocławia też oszukiwał (choć to
      akurat nie miało wpływu na końcowy wynik)
      4-Jazda Tonego jest conajmniej zagadkowa
      Tak jestem rozgoryczony bo czuję się oszukany tylko ja z tak zdobytego tytułu
      jak zdobędzie Atlas ja bym się nie cieszył.
      • jaano Re: Apator nie bedzie mistrzem 24.09.01, 15:56
        ludzie, troszeczkę popadacie w przesadę! jak to wszyscy zawiedli w Bydzi - a
        Chrzan? przecież trzasnął zdaje się 9 pkt., wygrywając 2 biegi indywidualnie
        (choć faktycznie reszta drużyny zawiodła niemiłosiernie - najbardziej Jaguś i
        Ricky)
        kibic! czy Ty uważasz, że Kaczmarek jest z Wrocławia? to Twoja mania
        prześladowcza, jak widzę, wszędzie doszukiwać się manipulacji
        to Ci odświeżę pamięć
        • Gość: kibic Re: Apator nie bedzie mistrzem IP: 157.25.172.* 25.09.01, 08:12
          DO JANO. Być może wtedy Kaczmarek Was oszukiwał. Teraz mówimy o tym sezonie.
          Sam przyznałeś, że przekładanie meczy jest dziwne. Ja Ci powiem, że nie jest
          dziwne tylko z premedytacją tak nowe terminy zostały ustalone. Dało to taki
          efekt jakby Atlas miał dodatkowo jeden mecz do rozegrania więcej. I to już jes
          nieuczciwe i głównie o to mam pretensje do Waszych działaczy. Sprawa Kaczmarka,
          który Jagusia będącego szybciej na mecie o długość motocykla od przeciwnika to
          już z innej beczki sprawa, choć tak samo skandaliczna. No i Wasz sędzia
          (zapomniałem nazwiska) w meczu w Z.G. też pomaga Wam (nie widzi kto pierwszy
          wjezdza na mete - choc nie byla to przewaga taka tego samego Jagusia jak w
          Gorzowie ale była) No i po meczu ten wrocławski sedzia manifestuje radość z
          przegranej Apatora. Skandal.
          • jaano Re: Apator nie bedzie mistrzem 27.09.01, 16:01
            widzę kibic, że nie zakumałeś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka