Dodaj do ulubionych

Starcie policji z fanami TKP - cd.

IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 08.08.05, 20:09
Wreszcie Policja zrobila z chamstwem porządek. Całkowicie popieram. W Toruniu
nie ma większych zadymiarzy od kibiców TKP (lub jak kto woli ZKS)
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.kracen.hor.net.pl 08.08.05, 22:09
      czy to ze policja pałuje i gazuje dziecie 12-13 lat i dziewczyny to robienie
      porządku?? precz z komuna! policji sie pomylilo chyba, ze prl juz nie ma!
      • Gość: Crespo Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:25
        Ale jak to biedne dziecko rzuca kamieniem w radiowóz to pewnie nalezy mu dac
        lizaka? Własnie wiek daje takim poczucie bezkarności- dostanie taki gnojek przez
        tylek pare razy to sie nauczy.
        • Gość: ZKS Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.petrus.com.pl 09.08.05, 12:38
          Własnie sie myslisz bo gdy taki mały dostanei pala raz, drugi, trzeci to go to
          bardziej zacheci niez zniehceci. Wielu młodych teraz jest bardziej nakreceni na
          psiarnie.
      • Gość: Arek Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.torun.mm.pl 08.08.05, 23:28
        Jezeli 12 latek bierze udzial w pilkarskich zadymach to mysle ze pare razow mu
        nie zaszkodzi, moze zrozumie ze to nie zabawa.
        • Gość: Lewy Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.petrus.com.pl 09.08.05, 14:09
          Ludzie czemu sie wypowiadacie skoro nie wiecie jak bylo...Skoro to jest nasza
          wina i tam byli maloletni zadymiarze to niech policja pokarze w mediach zekoma
          zadyme w Aleksandrowie na stacji PKP...powiem tyle ze ta kaseta jest kluczem do
          rozwiazania sprawy tylko ze policja nigdy nie pokarze tych momentow poza
          przepychanka w Ciechocinku bo wtedy cala Polska zobaczyla by jaka to mamy
          wielka policje ktora walczy ze stadionowymi bandytami..A jak widze te smieszne
          komenttarze ze tym malolatom sie nalezalo to jestem przekonany ze niechcieli
          byscie ogladac to na wlasne ooczy a tymi maloletnimi bandytami byli by wasze
          dzieci...Ci malolaci pojechali sobie na mecz przyjazni bo tam mialo byc
          spokojnie i mieli cali i zdrowi wrocic do rodzicow....ale ...policja!!
      • Gość: VICKI Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 00:06
        Ciekawi mnie gdzie byli rodzice tych małolatów? Takie dzieciaki nie powinny
        przebywać w takich miejscach i brać udziału w tak niebezpiecznych zadymach.
        Rodzice powinni być ukarani za brak dostatecznej opieki nad dziećmi. Popieram
        działania policji. Mamy dość chuligańskich ekscesów nie tylko na imprezach
        sportowych.
        • Gość: ZKS Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.petrus.com.pl 09.08.05, 12:44
          Tylko to MIAŁ byc mecz pszyjazni. Nikt z kibiców nie spodziewał sie takiej
          reakcji "policji" Czy gdy jechaliśmy do Ciechocinka to była jakas zadyma czy w
          przerwie coś sie działo??? NIE dopiero wtedy gdy psy zabrali nam kibica !!!
          Wtedy wybuchla w nas złość !!! Gdy by tobie zabrali dziecko tez by pan
          spokojnie odjechał jak by nigdy nic sie nie stało. I gdyś chciał go odzyskać to
          bys dostał zpałowany i skopany po genitaliach !!! To wtedy byś nas zrozumiał!!!
          Pozdro dal ELANOWCÓW
      • Gość: timex Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:25
        lać pseudokibiców ile wlezie, ja chodze na mecze i jakos jeszcze pała nie
        dostałem.
      • Gość: Michał A co 12-13 letnia dziewczyna jak powiadasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:28
        robi sama bez opiekunów na meczu? Nie rozśmieszaj mnie. Za każdym razem powinni
        wszyscy dresiarze obrywać po nerach bez względu na wiek.
    • Gość: GOSC SKARGI MOZNA PISAC NA STRONIE WWW POLICJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:57
      SKARGI MOŻNA PISAĆ OD RAZU ZE STRONY INTERNETOWEJ KUJAWSKO-POMORSKIEJ POLICJI
      SĄ SPECJALNE FORMULARZE W DZIALE SKARGI I WNIOSKI:)

www.kujawsko-pomorska.policja.gov.pl/
    • Gość: kgb Tłuc gnojów ile wlezie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 01:21
      Tłuc gnojów ile wlezie!!
    • Gość: jołmen biedactwa, dzieciaczki dostały w pupę od panów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 06:17
      policjantów - mogą się poskarżyć do Rzecznika Praw Dziecka albo od września
      pani wychowawczyni z gimnazjum ...
      • Gość: mario Re: biedactwa, dzieciaczki dostały w pupę od panó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 08:05
        Dokladnie popieram kilku przed owcow!Tluc gnojow ile wlezie bo oni sa tylko
        cwani w grupie.A jak bys spotkal pojedynczych na ulicy to idzie jak
        baranek.Swieci kibice-policja ich pobila hehe...Policja jest od porzadku a jak
        trzeba to powinni wziasc kazdego po kolei spoalowac w "nysce" i wypuscic gdzies
        na obrzezach miasta w lesie(nago!!!!)
        Oj zeby oni tak mogli to wtedy bylby porzadek:)
        • Gość: CHWDP Szkoda że nie ma coś ... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.08.05, 08:41
          w rodzaju dawnego ZOMO.. wpadli wieprzyli i było po krzyku... wczoraj idąc
          ulicą Mickiweicza stała grupa nastolatków w bramie... i omawiali tą "bitwe", no
          i na pweno nie popuszczą tego, że od szkieł, glin, pał dostali... no bo co z
          tego??!! skoro kary grzywny sa znikome zakazy wpuszcznia na stadion nie
          przestrzegane... a przydało by sie tu jak w filmie BAREJI "TYCH KLIENTÓW
          NIEOBSŁUGUJEMY"
          Co sie dziwić z drugiej strony poziom piłki= poziom kibiców, na siatkówce,
          koszykówce, lekkiej atletyce jakoś nikt nie kręci zadym.
          A tym gó..arzom to powinni zrobić "ścieżkę ZDROWIA"

CHWDP- Chcę Wstąpić Do POLICJI
    • mixy Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. 09.08.05, 11:22
      BRAWO POLICJO POPIERAM!
      • Gość: luka Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.torun.mm.pl 09.08.05, 13:12
        ścieżkę zdrowia to im zrobiono ale wy g. wiecie bo siedzicie tylko przed kompem
        otwórzcie szeroko oczy i rozejrzyjcie się co się dzieje dookoła. Sam kibicuje
        Elanie i też mogłem być w tym pociągu, a wyciągali i pałowali wszystkich 120
        osób nikt mi nie wmówi że dymili wszyscy bo takiej liczby huliganów to w
        Toruniu nie ma a odpowiedzialność zbiorową to mieliśmy za komuny. Nie każdy
        kibic to huligan a każdy z pociągu został wyprowadzony i oberwał. I gdyby to
        była zadyma prawdziwa to raczej huliganii by nie stawiali się w roli
        poszkodowanych a reakcje by były podobne jak po meczy z Lechia czyli duma z
        postawienia się policjantom żeby to zrozumieć nie trzeba wcale być
        socjologiem ani etnologiem. Poziom niektórych policjantów przeraża i to nie
        tylko na meczach piłki - szkoda że na starówce się po klatkach chowają i tam
        przesiadują całe godziny na schodach za naszą kasę, ale nie wiem kto jest
        gorszy policjanci czy tacy porządni obywatele jak wy co wyroki łatwo stawiają,
        a świata poza kompem nie widzą.
        • Gość: obserwator Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.tvk.torun.pl 09.08.05, 13:25
          luka: nic dodać nic ując!!! Masz 100 % rację. Najbardziej krzyczą ci co tam nie
          byli i nie widzieli tego... Zresztą większość tych wpisów to pewnie policji...
    • Gość: krzyzak.fm Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:06
      Powiedzmy sobie prawdę oberwali dużo za mało!!!
      • jakub_lauder Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. 09.08.05, 14:21
        Jezeli policja dzialala tak strasznie jak mowicie i pobila 120 osob to z tych
        120 osob co najmniej 60 powinno zaskarzyc policje do prokuratury o naruszenie
        nietykalnosci itd. I skoro to bylo az 120 osob to chyba beda swiadkowie tego
        naruszenia?
        W prasie na razie ze strony kibicow wypowiadaja sie same "anonimy". Dziwne.
        • Gość: obiektywny Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.08.05, 14:46
          a co maja podac imie i nazwisko, itd. zeby pozniej dostac zakaz stadionowy za
          to co powiedzieli? jebn** cie sie wszyscy w glowy!! ciekawe co wy byscie mowili
          gdybyscie zostali tak spalowani za nic jak ci kibice!!
          • Gość: st.pauli Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:27
            stadionowa hołoto-sami widzicie jaki jest odbiór społeczny waszej krzywdy.
            nie zastanawia to was?
            nikomu nikogo nie szkoda
            sami sobie zapracowaliscie na taki los
            pozostaje pochlipac w rekaw i pojeczec na swoj biedny kibicowski los
          • Gość: jojo Re: Starcie policji z gownazeria TKP IP: *.server.ntli.net 09.08.05, 17:02
            kogo spałowali?????kibiców?????czy debili????jesli kibiców to tak af afe.ale jesli debili zks....na moje nie wiem nawet ja bardzo dostakli ale na pewno za malo.....
            prawdziwym kibicow niestety jest coraz mniej.a te gowniarze uz zupelnie sie rozpanoszyli
            kazdego z osobna z paleczki....po pupci i do mamy.
            tylko ze mama to glowa patologicznej rodzinki i tez w pupcie dostala przed chwila od tatusia..
            i kolo sie zamyka....\
    • Gość: Centy Dziwolągi z zakładowego klubiku. IP: *.mpn.pl / *.man.bydgoszcz.pl 09.08.05, 18:02
      Dostaliście od panów policjantów? Oh jaka szkoda! Pałeczką dostaliście po
      pupci? Oj to bardzo niedobrze. Niedobra ta policja. Wy pewnie pojechaliście do
      Ciechocinka grządki podlewać lub wykonywać inne prace społeczne? A tak
      cwaniakowaliście przezd meczem. Mówicie, że 250 was było leszcze i nie daliście
      sobie rady? To wy jacyś sprawni inaczej jesteście! Policja was okrążyła? To ile
      ich było 2000?
      • Gość: VICKI Re: Dziwolągi z zakładowego klubiku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 00:41
        Proszę odpowiedzieć na pytanie: co robiła tam grupa ok.50 nieletnich chłopców i
        dziewcząt??? Czy ich rodzice są świadomi jak zachowują się ich "niewinne
        dzieci"???
    • Gość: tomas Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 00:48
      i pala i pala przez leb tak polska policja zarabia na chleb SLAWEK CZAJA
      PAMIETAMY
      • Gość: kibole precz Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:32
        gosciu daj sobie spokój z tym patosem
        załosne
        i te infantylne rymowanki
        to kwintesencja waszego poziomu
        • Gość: ktos Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.elana.torun.pl 11.08.05, 09:48
          Prawda jest taka ze policja jest bezkarna.
          Zaden sad nie uwierzy tym kibica.
          Na sprawie swiadkami beda kibice i policjanci.Juz policja sie psiotarala aby
          nie bylo innych swiadkow.
          I komu uwierzy sad?
          Oczywiscie jak stanie policjant (z reguly ten ktory bil) to sad i tak uwierzy
          jemu a nie 10 kibica.
          Przeciez kibic wedlug was to zawsze dresiarz ktory zawsze klamie.
          Inny dowodow nie bedzie bo policja sie postara o to.
          Gdyby byla tasma lub zdjecia to wszystko by bylo jasne.
          Ale policja jej nie przedstawi.
          Nikt nie jest tak glupi aby sie pograzac.
          Najsmieszniejsze sa ich komunikaty ze 6 policjantow bylo rannych.
          Chyba sobie nadgarstki nadwyrezyli od palowania :)
          A co do takich wierszykow to niestety w naszym panstwie "prawa" to smutna
          PRAWDA.
          Przemka Czai tez w Slupsku nie zabil policjant?
          I gdyby nie pozniejsze zamieszki to bylby bezkarny bo dopiero po kilik dniach
          zadym panowie z MO przepraszam policji zrozumieli ze sie tego nie da zatuszowac.
          I na koniec abyscie nie mieli watpliwosci nie jestem kibiecem Elany.
          Jestem kibicem Apatora i w dodatku nie zadnym chuliganem ale zwyklym kibicem
          jezdzacym za swoja druzyna po Polsce i niestety to co widzialem nie napawa mnie
          optymistycznie.
          A z tego co tu widze to chyba wieksza czesc wypowiadajacych sie to panowie
          majacy przerwe w pracy na komendzie :)
          • Gość: ja Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.05, 23:02
          • Gość: ja Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.05, 23:04
            mam zdjecia z meczu w Ciechocinku. To byla wina kibicow
            • jakub_lauder Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. 12.08.05, 06:42
              Przemek Czaja byl ofiara tych "doroslych" kibicow, ktorzy mysleli, ze po meczu
              im wszystko wolno - moga krzyczec na ulicach, blokowac ruch samochodowy,
              zaczepiac przechodniow, rzucac przeklenstwami itd. Mial pecha, ze znalazl sie
              wsrod nich - stala sie niewatpliwie tragedia. Ale nie doprowadzajmy prawa do
              paranoi, ze policjant
              widzac tlum kibicow blokujacych ulice, przewracajacych smietniki,
              zaczepiajacych przechodniow, zadeptujacy trawniki itd bedzie musial 156 razy
              wzywac do rozejscia sie, a potem 48 razy ostrzegac przed uzyciem sily, a potem
              jeszcze przed uderzeniem pytac sie czy lobuz ma 12, 14 czy 16 lat bo od tego
              zalezy jak mocno walic. Chuligani nie maja zadnych zasad - zadnych - widac to
              bylo wiele razy - liczenie na bezkarnosc, przemoc, sadyzm, chamstwo,
              zlodziejstwo. To niech sie nie dziwiwa, ze czasami wobec nich komus puszcza
              nerwy. Wspolczuc nalezy w tym momencie tym, ktorzy przy chuliganach znajda
              sie przypadkiem.
              • Gość: VICKI Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:40
                Zgadzam się z opinią kolegi podpisujacego się "jakub-lauder".
    • Gość: .... Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.08.05, 13:09
      ...............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka