Gość: makumba IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 08.08.05, 20:09 Wreszcie Policja zrobila z chamstwem porządek. Całkowicie popieram. W Toruniu nie ma większych zadymiarzy od kibiców TKP (lub jak kto woli ZKS) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.kracen.hor.net.pl 08.08.05, 22:09 czy to ze policja pałuje i gazuje dziecie 12-13 lat i dziewczyny to robienie porządku?? precz z komuna! policji sie pomylilo chyba, ze prl juz nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crespo Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:25 Ale jak to biedne dziecko rzuca kamieniem w radiowóz to pewnie nalezy mu dac lizaka? Własnie wiek daje takim poczucie bezkarności- dostanie taki gnojek przez tylek pare razy to sie nauczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZKS Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.petrus.com.pl 09.08.05, 12:38 Własnie sie myslisz bo gdy taki mały dostanei pala raz, drugi, trzeci to go to bardziej zacheci niez zniehceci. Wielu młodych teraz jest bardziej nakreceni na psiarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.torun.mm.pl 08.08.05, 23:28 Jezeli 12 latek bierze udzial w pilkarskich zadymach to mysle ze pare razow mu nie zaszkodzi, moze zrozumie ze to nie zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewy Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.petrus.com.pl 09.08.05, 14:09 Ludzie czemu sie wypowiadacie skoro nie wiecie jak bylo...Skoro to jest nasza wina i tam byli maloletni zadymiarze to niech policja pokarze w mediach zekoma zadyme w Aleksandrowie na stacji PKP...powiem tyle ze ta kaseta jest kluczem do rozwiazania sprawy tylko ze policja nigdy nie pokarze tych momentow poza przepychanka w Ciechocinku bo wtedy cala Polska zobaczyla by jaka to mamy wielka policje ktora walczy ze stadionowymi bandytami..A jak widze te smieszne komenttarze ze tym malolatom sie nalezalo to jestem przekonany ze niechcieli byscie ogladac to na wlasne ooczy a tymi maloletnimi bandytami byli by wasze dzieci...Ci malolaci pojechali sobie na mecz przyjazni bo tam mialo byc spokojnie i mieli cali i zdrowi wrocic do rodzicow....ale ...policja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VICKI Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 00:06 Ciekawi mnie gdzie byli rodzice tych małolatów? Takie dzieciaki nie powinny przebywać w takich miejscach i brać udziału w tak niebezpiecznych zadymach. Rodzice powinni być ukarani za brak dostatecznej opieki nad dziećmi. Popieram działania policji. Mamy dość chuligańskich ekscesów nie tylko na imprezach sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZKS Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.petrus.com.pl 09.08.05, 12:44 Tylko to MIAŁ byc mecz pszyjazni. Nikt z kibiców nie spodziewał sie takiej reakcji "policji" Czy gdy jechaliśmy do Ciechocinka to była jakas zadyma czy w przerwie coś sie działo??? NIE dopiero wtedy gdy psy zabrali nam kibica !!! Wtedy wybuchla w nas złość !!! Gdy by tobie zabrali dziecko tez by pan spokojnie odjechał jak by nigdy nic sie nie stało. I gdyś chciał go odzyskać to bys dostał zpałowany i skopany po genitaliach !!! To wtedy byś nas zrozumiał!!! Pozdro dal ELANOWCÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timex Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:25 lać pseudokibiców ile wlezie, ja chodze na mecze i jakos jeszcze pała nie dostałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał A co 12-13 letnia dziewczyna jak powiadasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:28 robi sama bez opiekunów na meczu? Nie rozśmieszaj mnie. Za każdym razem powinni wszyscy dresiarze obrywać po nerach bez względu na wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC SKARGI MOZNA PISAC NA STRONIE WWW POLICJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:57 SKARGI MOŻNA PISAĆ OD RAZU ZE STRONY INTERNETOWEJ KUJAWSKO-POMORSKIEJ POLICJI SĄ SPECJALNE FORMULARZE W DZIALE SKARGI I WNIOSKI:) www.kujawsko-pomorska.policja.gov.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kgb Tłuc gnojów ile wlezie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 01:21 Tłuc gnojów ile wlezie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jołmen biedactwa, dzieciaczki dostały w pupę od panów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 06:17 policjantów - mogą się poskarżyć do Rzecznika Praw Dziecka albo od września pani wychowawczyni z gimnazjum ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: biedactwa, dzieciaczki dostały w pupę od panó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 08:05 Dokladnie popieram kilku przed owcow!Tluc gnojow ile wlezie bo oni sa tylko cwani w grupie.A jak bys spotkal pojedynczych na ulicy to idzie jak baranek.Swieci kibice-policja ich pobila hehe...Policja jest od porzadku a jak trzeba to powinni wziasc kazdego po kolei spoalowac w "nysce" i wypuscic gdzies na obrzezach miasta w lesie(nago!!!!) Oj zeby oni tak mogli to wtedy bylby porzadek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHWDP Szkoda że nie ma coś ... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.08.05, 08:41 w rodzaju dawnego ZOMO.. wpadli wieprzyli i było po krzyku... wczoraj idąc ulicą Mickiweicza stała grupa nastolatków w bramie... i omawiali tą "bitwe", no i na pweno nie popuszczą tego, że od szkieł, glin, pał dostali... no bo co z tego??!! skoro kary grzywny sa znikome zakazy wpuszcznia na stadion nie przestrzegane... a przydało by sie tu jak w filmie BAREJI "TYCH KLIENTÓW NIEOBSŁUGUJEMY" Co sie dziwić z drugiej strony poziom piłki= poziom kibiców, na siatkówce, koszykówce, lekkiej atletyce jakoś nikt nie kręci zadym. A tym gó..arzom to powinni zrobić "ścieżkę ZDROWIA" CHWDP- Chcę Wstąpić Do POLICJI Odpowiedz Link Zgłoś
mixy Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. 09.08.05, 11:22 BRAWO POLICJO POPIERAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.torun.mm.pl 09.08.05, 13:12 ścieżkę zdrowia to im zrobiono ale wy g. wiecie bo siedzicie tylko przed kompem otwórzcie szeroko oczy i rozejrzyjcie się co się dzieje dookoła. Sam kibicuje Elanie i też mogłem być w tym pociągu, a wyciągali i pałowali wszystkich 120 osób nikt mi nie wmówi że dymili wszyscy bo takiej liczby huliganów to w Toruniu nie ma a odpowiedzialność zbiorową to mieliśmy za komuny. Nie każdy kibic to huligan a każdy z pociągu został wyprowadzony i oberwał. I gdyby to była zadyma prawdziwa to raczej huliganii by nie stawiali się w roli poszkodowanych a reakcje by były podobne jak po meczy z Lechia czyli duma z postawienia się policjantom żeby to zrozumieć nie trzeba wcale być socjologiem ani etnologiem. Poziom niektórych policjantów przeraża i to nie tylko na meczach piłki - szkoda że na starówce się po klatkach chowają i tam przesiadują całe godziny na schodach za naszą kasę, ale nie wiem kto jest gorszy policjanci czy tacy porządni obywatele jak wy co wyroki łatwo stawiają, a świata poza kompem nie widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.tvk.torun.pl 09.08.05, 13:25 luka: nic dodać nic ując!!! Masz 100 % rację. Najbardziej krzyczą ci co tam nie byli i nie widzieli tego... Zresztą większość tych wpisów to pewnie policji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyzak.fm Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:06 Powiedzmy sobie prawdę oberwali dużo za mało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. 09.08.05, 14:21 Jezeli policja dzialala tak strasznie jak mowicie i pobila 120 osob to z tych 120 osob co najmniej 60 powinno zaskarzyc policje do prokuratury o naruszenie nietykalnosci itd. I skoro to bylo az 120 osob to chyba beda swiadkowie tego naruszenia? W prasie na razie ze strony kibicow wypowiadaja sie same "anonimy". Dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 09.08.05, 14:46 a co maja podac imie i nazwisko, itd. zeby pozniej dostac zakaz stadionowy za to co powiedzieli? jebn** cie sie wszyscy w glowy!! ciekawe co wy byscie mowili gdybyscie zostali tak spalowani za nic jak ci kibice!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st.pauli Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:27 stadionowa hołoto-sami widzicie jaki jest odbiór społeczny waszej krzywdy. nie zastanawia to was? nikomu nikogo nie szkoda sami sobie zapracowaliscie na taki los pozostaje pochlipac w rekaw i pojeczec na swoj biedny kibicowski los Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Starcie policji z gownazeria TKP IP: *.server.ntli.net 09.08.05, 17:02 kogo spałowali?????kibiców?????czy debili????jesli kibiców to tak af afe.ale jesli debili zks....na moje nie wiem nawet ja bardzo dostakli ale na pewno za malo..... prawdziwym kibicow niestety jest coraz mniej.a te gowniarze uz zupelnie sie rozpanoszyli kazdego z osobna z paleczki....po pupci i do mamy. tylko ze mama to glowa patologicznej rodzinki i tez w pupcie dostala przed chwila od tatusia.. i kolo sie zamyka....\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Centy Dziwolągi z zakładowego klubiku. IP: *.mpn.pl / *.man.bydgoszcz.pl 09.08.05, 18:02 Dostaliście od panów policjantów? Oh jaka szkoda! Pałeczką dostaliście po pupci? Oj to bardzo niedobrze. Niedobra ta policja. Wy pewnie pojechaliście do Ciechocinka grządki podlewać lub wykonywać inne prace społeczne? A tak cwaniakowaliście przezd meczem. Mówicie, że 250 was było leszcze i nie daliście sobie rady? To wy jacyś sprawni inaczej jesteście! Policja was okrążyła? To ile ich było 2000? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VICKI Re: Dziwolągi z zakładowego klubiku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 00:41 Proszę odpowiedzieć na pytanie: co robiła tam grupa ok.50 nieletnich chłopców i dziewcząt??? Czy ich rodzice są świadomi jak zachowują się ich "niewinne dzieci"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 00:48 i pala i pala przez leb tak polska policja zarabia na chleb SLAWEK CZAJA PAMIETAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibole precz Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 09:32 gosciu daj sobie spokój z tym patosem załosne i te infantylne rymowanki to kwintesencja waszego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.elana.torun.pl 11.08.05, 09:48 Prawda jest taka ze policja jest bezkarna. Zaden sad nie uwierzy tym kibica. Na sprawie swiadkami beda kibice i policjanci.Juz policja sie psiotarala aby nie bylo innych swiadkow. I komu uwierzy sad? Oczywiscie jak stanie policjant (z reguly ten ktory bil) to sad i tak uwierzy jemu a nie 10 kibica. Przeciez kibic wedlug was to zawsze dresiarz ktory zawsze klamie. Inny dowodow nie bedzie bo policja sie postara o to. Gdyby byla tasma lub zdjecia to wszystko by bylo jasne. Ale policja jej nie przedstawi. Nikt nie jest tak glupi aby sie pograzac. Najsmieszniejsze sa ich komunikaty ze 6 policjantow bylo rannych. Chyba sobie nadgarstki nadwyrezyli od palowania :) A co do takich wierszykow to niestety w naszym panstwie "prawa" to smutna PRAWDA. Przemka Czai tez w Slupsku nie zabil policjant? I gdyby nie pozniejsze zamieszki to bylby bezkarny bo dopiero po kilik dniach zadym panowie z MO przepraszam policji zrozumieli ze sie tego nie da zatuszowac. I na koniec abyscie nie mieli watpliwosci nie jestem kibiecem Elany. Jestem kibicem Apatora i w dodatku nie zadnym chuliganem ale zwyklym kibicem jezdzacym za swoja druzyna po Polsce i niestety to co widzialem nie napawa mnie optymistycznie. A z tego co tu widze to chyba wieksza czesc wypowiadajacych sie to panowie majacy przerwe w pracy na komendzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.05, 23:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.05, 23:04 mam zdjecia z meczu w Ciechocinku. To byla wina kibicow Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. 12.08.05, 06:42 Przemek Czaja byl ofiara tych "doroslych" kibicow, ktorzy mysleli, ze po meczu im wszystko wolno - moga krzyczec na ulicach, blokowac ruch samochodowy, zaczepiac przechodniow, rzucac przeklenstwami itd. Mial pecha, ze znalazl sie wsrod nich - stala sie niewatpliwie tragedia. Ale nie doprowadzajmy prawa do paranoi, ze policjant widzac tlum kibicow blokujacych ulice, przewracajacych smietniki, zaczepiajacych przechodniow, zadeptujacy trawniki itd bedzie musial 156 razy wzywac do rozejscia sie, a potem 48 razy ostrzegac przed uzyciem sily, a potem jeszcze przed uderzeniem pytac sie czy lobuz ma 12, 14 czy 16 lat bo od tego zalezy jak mocno walic. Chuligani nie maja zadnych zasad - zadnych - widac to bylo wiele razy - liczenie na bezkarnosc, przemoc, sadyzm, chamstwo, zlodziejstwo. To niech sie nie dziwiwa, ze czasami wobec nich komus puszcza nerwy. Wspolczuc nalezy w tym momencie tym, ktorzy przy chuliganach znajda sie przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VICKI Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:40 Zgadzam się z opinią kolegi podpisujacego się "jakub-lauder". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Starcie policji z fanami TKP - cd. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.08.05, 13:09 ............... Odpowiedz Link Zgłoś