Gość: psycholog
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
15.11.05, 14:10
Normalnie jazda na całego!! To się nadaje do TV!! Wkręt jakich mało!!
Drodzy forumowicze :-) Jak to wam wytłumaczyć w przejrzysty sposób. Daliście się wkręcić w sprawę redakcji TV we Włocławku jak
"młodzi".
Usłyszałem w radio informację z Włocławka, że dobrze by było gdyby we Włocławku mogła powstać redakcja TVP. Wpuściłem "szczura" z
info o powstawaniu redakcji we Włocławku żeby zobaczyć jakie będą reakcje. To co się stało przerosło moje najśmielsze oczekiwania.
Fala wątków o wrednej TVB ze strony Torunia i gruntowna obrona ze strony Bydgoszczy. To pokazuje jacy jesteście zaślepieni w
swoich bzdurnych przekonaniach i jak nieracjonalnie myślicie. Atak, obrona, drugi atak, powielanie wątków itd. Toż to szkoda czasu
i energii na bezsensowną walkę. Normalnie studium psychologii możnaby na tej podstawie napisać. Dziwi mnie tylko taka
łatwowierność. Bez sprawdzenia informacji, tylko na podstawie jednego postu obie strony już się odsądzają od czci i wiary.
Dobrze że osoby z Torunia i Bydgoszczy z którymi dane jest mi współpracować (wiedziały o moim doświadczeniu) traktują życie i
współpracę bydgosko toruńską czy toruńsko bydgoską jak kto woli na normalnym poziomie i tylko się pukają w czoło, że coś takiego
może mieć miejsce. Oby takich "oszołomów" jak na tym forum było jak najmniej i oby żaden nie dorwał się czasami dio władzy.
Przepraszam tylko ludzi z Włocławka, którzy mogli sobie zrobić nadzieję o TV we Włocławku. Namówcie prezydenta żeby tak zrobił jak
napisałem. Życzę powodzenia.
Reszcie forumowiczów życzę teraz miłej zabawy w wymyślaniu tekstów żeby mnie zgnoić, zmieszać z błotem, zrównać z ziemią.