gallagher 25.11.02, 15:48 Guys, Co się dzieje? Dzień się powoli kończy a ja tu nie widzę relacji ze spotkania w Krzywej. Czy się odbyło? Czy mam żałować że nie byłem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: Spotkanie IP: 217.97.134.* 25.11.02, 15:59 gallagher napisał: > Guys, > > Co się dzieje? Dzień się powoli kończy a ja tu nie widzę relacji ze spotkania > w Krzywej. Czy się odbyło? Czy mam żałować że nie byłem? 2x tak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: Spotkanie 27.11.02, 12:09 Prosiłam żebyście wypili za moje zdrowie. Sądząc z mojego samopoczucia nikt nawet kropli nie łyknął. Nic to, pójdę do lekarza. Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Spotkanie IP: 217.97.134.* 27.11.02, 12:44 no wiesz?! Co najmniej pół średniej krajowej przelaliśmy za twoje zdrowie! Jak mogłaś nas tak posądzić..., jak mogłaś.... ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo a w ten weekend? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 17:04 ...da sie zebrac Towarzystwo?:) lisiczka sie juz pisze z Bydzi, moze Atomski da sie namowic. Na bruderszafta w sobote? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: a w ten weekend? IP: 217.97.134.* 27.11.02, 17:34 Gość portalu: davoo napisał: > ...da sie zebrac Towarzystwo?:) > lisiczka sie juz pisze z Bydzi, moze Atomski da sie namowic. > > Na bruderszafta w sobote? > ;) > > zróbcie we Włoclawku, to zajrze do Was na pół godzinki :)))) tak poza tym to z mojej strony w ogóle na 'brudzia' nie licz - z facetami sie nie całuję... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: a w ten weekend? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.02, 18:43 Gość portalu: Wiech napisał: > zróbcie we Włoclawku, to zajrze do Was na pół godzinki > :)))) > > tak poza tym to z mojej strony w ogóle na 'brudzia' nie licz - z facetami sie > nie całuję... > ;) hehehe, wiemy, wiemy, masz faworyta, niejakiego Andrzeja :)))) Wiec zaprosz kooolege A. do Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
brave-blonde Re: a w ten weekend? 28.11.02, 16:33 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > zróbcie we Włoclawku, to zajrze do Was na pół godzinki > :)))) Wieeeechu, to jest toruńskie forum Spotkajmy się w Toruniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: a w ten weekend? IP: 217.97.134.* 28.11.02, 16:50 no to się spotkajcie, czymam kciuki... :) jeno, zeby Davoo nie strzelił najpierw wycieczki, a potem 'solówki', bo sciemniaczom zas coś wypadnie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: davoo Re: a w ten weekend? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 17:04 Gość portalu: Wiech napisał(a): > jeno, zeby Davoo nie strzelił najpierw wycieczki, a potem 'solówki', bo > sciemniaczom zas coś wypadnie... > ;) hehehe A niech cos wypadnie, juz ja bede scigal!! ino niech tu najpierw swoj akces zglosza na ten "swiatowy miting smiffow" w krzywej!! Odpowiedz Link Zgłoś