Dodaj do ulubionych

Strona Lenza

12.03.06, 14:28
Hej. Widzieliście stronę Tomasza Lenza? Facet jako jedyny z naszych posłów
zadbał, żeby była naprawdę porządna. Warto zajrzeć: www.tomaszlenz.pl.
Obserwuj wątek
    • maciundo Re: Strona Lenza 12.03.06, 16:40
      Dla mnie liczy się bardziej wykształcenie, praktyka oraz to co robi poseł niż
      jego strona www. Jeśli produkt jest kiepski, choć ma ładną etykietę w długim
      okresie czasu nie będzie się dobrze sprzedawał. ps. podoba mi się program PO ale
      stwierdzam że ta partia nie ma silnych ludzi którzy zrobili by coś dla Polski.
      Przed wyborami byłem za PO (w wyborach nie brałem udziału bo pracowałem
      zagranicą i nie miałem jak dojechać do ambasady) ale po wyborach jestem przeciw
      PO. Szczególnie po spotkaniu z Rokitą widzę że polityką PO z Torunia chodzi
      jedyne o kasę.
      • b3ut Re: Strona Lenza 12.03.06, 16:58
        ma fajną stronę a później głosuje za kolejnymi bonusami dla rolników. Myślałem,
        że oni jedni mają trochę nomen omen oleju w głowie
      • k.mirowski Re: Strona Lenza 12.03.06, 17:15
        Strona www nie jest sama dla siebie. Jest po to, żeby poseł tłumaczył się z
        własnej działalności i pracy swoim wyborcom, czyli tak naprawdę jego
        pracodawcom. Tak jest na stronie Lenza. Jeśli Ci się nie podoba, że poseł ma
        stronę - spoko. Ale pokaż mi innego posła z regionu, który oprócz tego, że
        załącza teksty zapytań, interpelacji, dokumentów, to na bieżąco komentuje
        wydarzenia, podaje pełen kontakt do siebie i wysyła wiadomości do wyborcy na
        pocztę...
        • maciundo Re: Strona Lenza 12.03.06, 21:21
          Ja wysłałem do jego biuro email i nie dostałem do dziś odpowiedzi.
          • k.mirowski Re: Strona Lenza 12.03.06, 21:47
            W takim razie przepraszam. Z tego co wiem, poseł dostaje codziennie dość sporo
            listów z tej strony i na każdy stara się odpisać. Jeśli jeszcze nie dostałeś
            odpowiedzi, wypada mi, jako osobie odpowiedzialnej za tą stronę, przeprosić.
            Jeśli jesteś czymś zainteresowany - proszę o kontakt pod adresem:
            k.mirowski@wp.pl. Gwarantuje, że dostaniesz odpowiedź. Pozdrawiam - Kamil Mirowski.
      • mapawlowski Re: Strona Lenza 12.03.06, 17:21
        Może i tak. Ale ja już wolę faceta, który nie ma tytułów - a potrafi się
        wypowiedzieć, od wielkiego dr Girzyńskiego, który nie dość, że nie zna nazwisk
        polskich historyków, to jeszcze uważa, że w Polsce jest "Somora i Gomora". Wstyd.
    • maciundo Na każde biuro poseł dostaje fundusze ?? 12.03.06, 16:43
      Posłowie dostają pieniądze na prowadzenie biura poleskiego – około 10 tys.
      złoty. Dostają je na wszystkie prowadzone biura czy na każde z osobna ?
      • k.mirowski Re: Na każde biuro poseł dostaje fundusze ?? 12.03.06, 17:10
        Nie. To są pieniądze na całą jego działalność. Czyli: telefony, biura,
        zatrudnieni ludzie itd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka