Gość: Cytrynka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 15:07 Spośród zamieszczanych tu ofert wybiorę 30 najciekawszych, a ich autorzy wezmą udział w finałowej rozgrywce. Zapraszam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igła Re: SZUKAM CHŁOPCA. NIE ZMARNUJ SZANSY !!! IP: *.chello.pl 13.10.01, 16:31 Gość portalu: Cytrynka napisał(a): > Spośród zamieszczanych tu ofert wybiorę 30 najciekawszych, a ich autorzy wezmą > udział w finałowej rozgrywce. Zapraszam ! "hampel" !!! Opanuj się syneczku ! "Robisz" teraz za "Cytrynkę" ?!!! Czy Ty chłopcze naprawdę nie masz jakichś innych pożytecznych zajęć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cytrynka Re: SZUKAM CHŁOPCA. NIE ZMARNUJ SZANSY !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 16:41 Ty już synek odpadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: SZUKAM CHŁOPCA. NIE ZMARNUJ SZANSY !!! IP: *.chello.pl 13.10.01, 16:54 Gość portalu: Cytrynka napisał(a): > Ty już synek odpadasz. "hampel" vel "cytrynka" ! Ja nie jestem ... synek. Jeżeli już to raczej ... córeczka. PS W życiu nie widziałam tak namolnego chłopca jak "hampel" vel " Cytrynka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ql_David Re: SZUKAM CHŁOPCA. NIE ZMARNUJ SZANSY !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 14:13 Cytrynka zastanów się co mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hampel Re: SZUKAM CHŁOPCA. NIE ZMARNUJ SZANSY !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 17:06 Cytrynka widzę że jakieś matołki pomylili Ciebie i mnie. Igła podobno ma jakiś defekt i nie tylko o szpetność i intelekt tu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: SZUKAM CHŁOPCA. NIE ZMARNUJ SZANSY !!! IP: *.chello.pl 14.10.01, 18:43 Gość portalu: hampel napisał(a): > Cytrynka widzę że jakieś matołki pomylili Ciebie i mnie. > > Igła podobno ma jakiś defekt i nie tylko o szpetność i intelekt tu chodzi. hampel ! Chłopczyno lubię jak się podpisujesz swoim nickiem. Nie uchodzi przecież syneczku, żebys podszywał sie pod Cytrynkę ! Już podszywaj się pode mnie (strasznie Tobą to kręci niegrzeczny chłopczyku !), ale nie pod Cytrynkę. Urwisie Ty mój niegrzeczny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cytrynka Re: SZUKAM CHŁOPCA. NIE ZMARNUJ SZANSY !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 20:58 Gość portalu: hampel napisał(a): > Cytrynka widzę że jakieś matołki pomylili Ciebie i mnie. > > Igła podobno ma jakiś defekt i nie tylko o szpetność i intelekt tu chodzi. Ty igłę nazywasz matołkiem? Przecież to cymbał i prostak tak wielki, że ma wyobraźnia jest zbyt skromna na objęcie ogromu jego głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hampel Igła co trzewiami myśli ! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 23:58 To dlatego, że Igła myśli inną częścią organizmu niż inni. Ten matołek myli wiele rzeczy min. adresy internetowe, mózg z móżdzkiem itp. PS.A warg sromowych z ustami nie mylisz Igło? Odpowiedz Link Zgłoś