irwi2 22.03.06, 08:28 Mam pytanie dotyczące dr Maleńczyka, który przyjmuje w Toruniu na Mickiewicza. Jak go oceniacie, bo osobiście mam mieszane uczucia. Dzięki za wszelkie wypowiedzi. pozd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joaz Re: ginekolog dr Maleńczyk 22.03.06, 12:58 Nie leczyłam się u niego, ale mieszkałam na Mickiewicza koło gabinetu i zawsze przerażała mnie kolejka pod gabinetem kobiet z brzuszkami, które na stojąco, na ulicy czekały na lekarza, który się spóźniał. joanna Odpowiedz Link Zgłoś
irwi2 Re: ginekolog dr Maleńczyk 22.03.06, 13:06 dzięki bardzo, widac ma powodzenie to dobry znak Odpowiedz Link Zgłoś
lucy07 Re: ginekolog dr Maleńczyk 22.03.06, 20:49 Ma powodzenie bo jest ordynatorem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
irwi2 Re: ginekolog dr Maleńczyk 22.03.06, 12:56 dziewczyny dajcie cos znac na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś
campenile Re: ginekolog dr Maleńczyk 22.03.06, 12:58 Czy aby dr Maleńczyk nie pisywał na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
cyycek Re: ginekolog dr Maleńczyk 22.03.06, 12:59 jogurt! juz myslalem ze u niego byles. ty to jednak wyga jestes we wszystkich tematach Odpowiedz Link Zgłoś
irwi2 Re: ginekolog dr Maleńczyk 22.03.06, 13:14 Nie sądze ale jeśli masz lin to poprosze Odpowiedz Link Zgłoś
kornelinka Re: ginekolog dr Maleńczyk 22.03.06, 20:09 Ja jestem pacjentą dr Maleńczyka. Jest bardzo dobrym lekarzem, chodziłam do niego przez całą ciąże. Przede wszystkim to ordynator oddziału położnictwa, wiec jakby co masz w szpitalu przywilej bo jestes pacjentką szefa. Bardzo dużo to daje. na początku bylam chora na zapalenie oskrzeli doradzał mi abym brala antybiotyki i mialam go informowac jakie leki zapisal mi internista. Gdybym nie zarzywała tych lekarstw mogłabym stracic dzidzie. Zaufałam Jemu i dobrze. Trzeba duzo od niego wyciągac ale jest kontretny nie myli sie do płuci, ma bardzo dobry sprzet usg w gabinecie - widzialam małej nawet oczka. Jak chcesz pogadac to moj gg 6669533 Kornelka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=31888504&a=38557650 Odpowiedz Link Zgłoś
niki245 Re: ginekolog dr Maleńczyk 23.03.06, 15:03 Ja byłam jego pacjentką przez całą ciążę. kornelinka napisała: > Ja jestem pacjentą dr Maleńczyka. Jest bardzo dobrym lekarzem, chodziłam do > niego przez całą ciąże. Przede wszystkim to ordynator oddziału położnictwa, > wiec jakby co masz w szpitalu przywilej bo jestes pacjentką szefa. Bardzo dużo > to daje. Jeśli chodzi o przywileje w szpitalu z racji tego że jest się jego pacjentką to guzik prawda. Facet traktuje wszystkich tak samo. Po blisko 9 miesiącach prawie co 3-tygodniowych wizyt płacąc za każda 100 - byłam zawiedzona. Równie dobrze można chodzić do pierwszego lepszego gina z przychodni, bo jeśli oczekujesz jakiś przywilejów to nic z tego,a tak przynajmniej kasę zaoszczedzisz. Dodam że przez jego "dokładność" podczas wizyty 3 tyg. po porodzie, za 2 dni wylądowałam w szpitalu. Sprzęt który ma w gabinecie może i robił wrażenie na pacjentkach ale chyba ok.10 lat temu. Sznureczki kobiet z brzuszkami przed gabinetem czekajacych na spóźniającego się pana doktora to norma. Na chwile obecną wolę iść do Matopatu, zapłacić 90zl z czego odprowadzają podatek i być przyjęta w eleganckim gabinecie o godzinie na któą została wyznaczona wizyta. Odpowiedz Link Zgłoś
irwi2 Re: ginekolog dr Maleńczyk 24.03.06, 13:12 Dzięki bardzo. Widze ze zdania sa podzielone Odpowiedz Link Zgłoś
sarna76 Re: ginekolog dr Maleńczyk 25.03.06, 11:57 Ja uważam, że jako specjalista - na prawdę dobry. Jedyny jego feler - małomówny. Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: ginekolog dr Maleńczyk 28.03.06, 13:37 campenile napisał: > Czy aby dr Maleńczyk nie pisywał na tym forum :) nie, inny :) Odpowiedz Link Zgłoś
irwi2 Re: ginekolog dr Maleńczyk 27.03.06, 14:56 Dziękuje za wypowiedzi i proszę o dalsze komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
irwi2 Re: ginekolog dr Maleńczyk 10.04.06, 13:27 Dziękuje może ktośjeszcze zajmie głos i udzieli informacji o dr Odpowiedz Link Zgłoś