Dodaj do ulubionych

Pomnik Gierka

IP: 10.10.73.* 15.10.01, 18:45
We Włocławku chcą go postawić. A może by tak w Toruniu...
Obserwuj wątek
    • Gość: OM Re: Pomnik Gierka IP: 192.168.2.* / *.tzmo.com.pl 15.10.01, 20:10
      W Toruniu nie. Toruń za mało mu zawdziecza w przeciwieństwie do Włoclawka.
      • Gość: michu Re: Pomnik Gierka IP: *.wmpnet.pl 15.10.01, 20:27
        Jak to nic? A Rubinkowo to pies? :)
    • Gość: a Re: Pomnik Gierka IP: 157.25.172.* 16.10.01, 08:47
      Jestem w szoku. Jak Gierkowi to tym co wyprowadzili pieniądze np. z FOZ-u też
      się należy jakiś pomnik. Na kredyt jest łatwo żyć. Nie wierzycie? Idźcie do
      banku dostaniecie szmal i będzie znowu pięknie.
      • debett Re: Pomnik Gierka 16.10.01, 09:20
        Mam nadzieję, że w Toruniu nigdy ktoś taki na cokole nie stanie. Pewnie z
        czasem we Włocławku pojawi się też pomnik wielkiego brata Gierka - Stalina, ale
        to nie znaczy, że my swoje miasto też musimy zaśmiecać.
        • Gość: Morciasz Re: Pomnik Gierka IP: *.graf.torun.pl 16.10.01, 13:08
          Pomnik Edwarda Gierka to dobry pomysl. Pod warunkiem, ze bedzie pod reke z
          Jablonskim i bedzie uchwycony w pamietnej scenie calowania Brezniewa w usta. Do
          pomnika winna biec aleja pomiedzy szpalerem zomowcow, ktorzy wszystkim
          skladajacym kwiaty winni robic sciezke zdrowia a'la Radom, Ursus, Grudziadz w
          1976. Na przywitanie zas Sluzba Bezpieczenstwa winna robic kazdemu rewizje.
          Oprocz tego kazdy skladajacy obowiazkowo powinien wykonac dookola pomnika
          rundke w samochodzie Fiat 126 p - wraz z conajmniej 4 innymi osobami w srodku.
          W ramach obowiazkow nalezaloby tez wykupic benzyne na talony, po ktore staloby
          sie w 6 godzinnej kolejce. Po benzyne kolejka bylaby juz krotsza - godzinna.
          http://www.polskaludowa.com/ - polecam te stroniczke.
    • Gość: porofeso Re: Pomnik Gierka IP: 205.189.191.* 02.11.01, 19:30
      Gierek ta bolszewicka kurwa jesli zrobil cos dobrgo to na kredyt.Bedziecie barany splacac dlugi Gerka
      do 1924 roku.Ciszcie sie , ze zachod umozyl polowe .Czy was tam w Polsce pojebalo calkowicie .Wybieracie
      bolszewickich psow do rzadzenia i pierdolicie o Gierku.To ze tak teraz w Polsce jest to wynik 45 lat
      rzadow komuny. Oni doprowadzilii do takiego stanu i wy ich wybiracie. Tu w Ameryce Polnocnej sie
      inwestuje we swoja nauke w swoj rozwoj i sa efekty,Prostactwo bez kwalifikacji zyje tu tez na granicy
      przetrwania.Te ogromne rzesze emerytow i rencistow w Polsce na 100% do smirci moga miec tylko gorzej.
      Na dobrobyt trzeba zapierdalac ,produkowac i jeszcze to umiec sprzedac korzystnie za granice .
      Te Rubinkowo to wielki chuj mieszkania klitki i sam azbest.Do roboty bolszewickie kurwy !

Profesor z Torunia zamieszkaly w Kanadzie
      • Gość: polonus Re: Pomnik Gierka IP: 198.138.227.* 05.11.01, 16:23
        Gość portalu: porofeso napisał(a):

> Gierek ta bolszewicka kurwa jesli zrobil cos dobrgo to na kredyt.Bedziecie bara
        > ny splacac dlugi Gerka
        wszystko OK tylko to slownictwo budowlanne a nie profesorskie
        > do 1924 roku.Ciszcie sie , ze zachod umozyl polowe .Czy was tam w Polsce pojeba
        > lo calkowicie .Wybieracie
        > bolszewickich psow do rzadzenia i pierdolicie o Gierku.To ze tak teraz w Polsc
        > e jest to wynik 45 lat
        > rzadow komuny. Oni doprowadzilii do takiego stanu i wy ich wybiracie. Tu w Amer
        > yce Polnocnej sie
        > inwestuje we swoja nauke w swoj rozwoj i sa efekty,Prostactwo bez kwalifikacji
        > zyje tu tez na granicy
        > przetrwania.
        to wszystko prawda, ale w ameryce na granicy przetrwania zyja tez nauczyciele...
        czy to tez prostacwo bez kwalifikacji? (moj pierwszy rok w USA utrzymanie etc.
        kosztowal mnie 26k$ brutto, a pesja nauczyciela to 24k$ netto). Dlatego co roku
        strajkuja i w tym roku w Philadelpha area nawet szkoly wystartowaly tydzien
        pozniej z powodu ogromnych strajkow nauczycieli.
        > Na dobrobyt trzeba zapierdalac ,produkowac i jeszcze to umiec sprzedac korzystn
        > ie za granice .
        nie zauwazylem zeby ktos w tej ameryce "zapierdalal", sa po prostu dobrze
        rzadzeni i potrafia korzystac z pracy obcokrajowcow, ktorzy tu na nich za pol
        ceny pracuja lub "zapierdalaja" jak wolisz. W mojej firmie tylko zarzad to
        amerykanie wszystcy co cos potrafia zrobic to obcokrajowcy :), co do jednego :)
        > Te Rubinkowo to wielki chuj mieszkania klitki i sam azbest.
        Mieszkalem na Rubinkowie 20 lat (azbest zostal urzyty tylko w pierwszych kilku
        budynkoach potem sie z tego wycofano), w USA mieszkalem juz w kilku miejscach i
        zapewniam cie ze mialem na tym Rubinkowie o wiele wyzszy standart mieszkaniowy,
        nie mialem scian z kartonu przepuszczajacych kazdy dzwiek, dziurawych oknien z
        pojedyncza szyba (standart w USA) nie mow mi ze zimy tu niema, bo jest krotsza
        ale w styczniu nawet do -15C. Nie izolowany dach ze jak na 5 minut wylaczysz
        klime to masz 35C w domu. piorunochronow na tych stodolach tez nie instaluja wiec
        po burzy okolica plonie. Mozna by mnozyc przyklady, i bracie sa w USA mieszkania
        w wielkiej plycie (beton+ azbez i koszuja duzo bo to tu exclusive). Tak bo beton
        to tu jest exclusive :) i nie palny.
        A co do azbestu to byl uzyty do budowy wizytowki Ameryki WTC. Do dzis unosi sie w
        powietrzy w NY. A Warszawskie drapacze wbiednej Polsce nie byly budowane w tej
        technologii.
        >Do roboty bolszewick ie kurwy !
        Wreszcie pokazales na co cie stac i odsoniles wreszcie swoje prawdziwe oblicze.
        jeszcze jedno zeby zostac profesorem najpierw trzeba miec szkole srednia, a twoje
        slownictwo wykazuje z edukacji zalapales sie tylko na szkole zawodowa :)
        Na marginesie ile placa na dachu w Kanadzie?
        >
        > Profesor z Torunia zamieszkaly w Kanadzie
        Pisalem juz zmien nicka bede bardziej wyrozumialy :)))
    • Gość: profesor Re: Pomnik Gierka IP: 205.189.191.* 05.11.01, 18:14
      Moj drgi masz racje ,zeuzywam rynsztokowego jezyka ,ale zeby byc dosadnym trzeba czasami wulgaryzowac.
      Piszesz ze lepiej mieszkales w Polsce na Rubinkowie.Jak sie tulasz po pokoikach to nic dziwnego.Zeby
      dobrze mieszkac to trzeba zaplacic odpowiednio.Azbestu nie uzywa sie w Ameryce Polnocnej juz od 1971
      r.Gdzie bylo to mozliwe to wszedzie tam azbest zostal usuniety miedzyinnymi przez malorolnych chlopkow
      z Polski.Piszesz ze tylko emigranci coskolwiek potrafia to jest bzdura.Nauczyciele strajkuja bo chce im sie
      poobcinac rozdmuchane przywileje.Zarobki nauczycieli sa bardzo dobre .Piszesz , ze sie wykorzystuje
      emigrantow .Po prostu sa tak traktowani jak na to zasluguja , Nie znaja jezyka , nie maja duplomow
      ameryka nskich na poczatku to po prostu analfabeci.Nikt nikogo do USA czy Kanady nie ciagnal na sile.
      Polacy bardzo lubia krytykowac kanadyjczykow i amerykanow.Powiedz jaki produkt techniczny jest znany
      naswiecie i produkowany w Polsce.Moze to IRYDA /w projkt tego gowna utopino 300 mln.$/,a moze to
      Huzar kolejne gowno ktre miano niby wyposazyc w izraeskie rakiety ,Moze to czolg TWARDY ktory nadaje
      sie obecnie do uzycia w walkach plemiennych w Afryce.Polskie wyroby to pralka Frania , samochod
      Syrenka ,motocykl WSK ,Tak to sa osiagniecia polskich inzynierow dzialajacych w PRL.
      Moj drogi na dachach nie pracowale i nie bede pracowal.
      Najlepiej postawic Gierkowi pomnik za to ze za Gierka byla przebitka dolarowa i szmaciazrz z Polski
      mogl sie poczuc panem po powrocie do Polski.
      Profesor z Kanady urodzony i wychowany w Toruniu
      • Gość: SDB Re: Pomnik Gierka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 13:43
        Az mi sie nie chce wierzyc ze jestes profesorem. Chyba ze to twoje przezwisko?
        Chyba nawet w ZDZ- tach majstrowie wyslawiaja sie lepiej. Masz za to ode mnie
        spora porcje bluzgow, ktorych tu nie zamieszcze bo zrobilbym to co ty. papa
        • Gość: profesor Re: Pomnik Gierka IP: 205.189.191.* 07.11.01, 18:43
          Moj drogi Gierek Gomolka Bierut Jaruzelski Miler Kwasniewski i ten caly PRL te 45 lat dokonan to wszystko nic
          >Czy wy nie zastanawiacie sie nad tym ,ze jak by nie bylo PRL to Polska by byla na poziomie Francji i nie
          mieszklbys na pokoiku w Kanadzie i krytykowal kanadyjczykow normalnie zyjacych .
          profesor
          • Gość: Dottore Re: Pomnik Gierka IP: *.dialup.medianet.pl 08.11.01, 15:30
            O ile dobrze zrozumiałem to profesor (hahahahahaha !!!!) z Kanady i
            przymuł "debett" są ofiarami PRL. Tzn. gdyby nie było PRL-u to ci dwaj nie
            byliby idiotami, tylko w miarę normalnymi ludźmi.
            Co ta komuna potrafiła zrobić z człowieka ?!!!
            • debett Re: Pomnik Gierka 08.11.01, 15:57
              Gość portalu: Dottore napisał(a):

> O ile dobrze zrozumiałem to profesor (hahahahahaha !!!!) z Kanady i
              > przymuł "debett" są ofiarami PRL. Tzn. gdyby nie było PRL-u to ci dwaj nie
              > byliby idiotami, tylko w miarę normalnymi ludźmi.
              Większej niż ty ofiary losu nie spotkałem, cymbale. A tak w ogóle, to gówno
              zrozumiałeś. Jak możesz pustaku pisać, że coś kumasz, skoro we łbie masz piach
              zamiast mózgu? Za każdym razem dajesz wrzodzie dowód na to, że nie potrafisz się
              odnaleźć w dyskusji. Jak ktoś reprezentuje inne niż ty stanowisko, zaczynasz
              bluzgać. Ja odpowiadam ci w ten sposób, abyś cepie zrozumiał co mam na myśli,
              tzn. - piszę twoim językiem. Rób tak dalej pomyjo, a znowu cię zabanują, czego
              sobie i wszystkim użytkownikom forum życzę.

• Gość: Dottore Re: Pomnik Gierka IP: *.dialup.medianet.pl 08.11.01, 16:45
                debett napisał(a):

> Gość portalu: Dottore napisał(a):
                >
                > > O ile dobrze zrozumiałem to profesor (hahahahahaha !!!!) z Kanady i
                > > przymuł "debett" są ofiarami PRL. Tzn. gdyby nie było PRL-u to ci dwaj nie
                >
                > > byliby idiotami, tylko w miarę normalnymi ludźmi.
                > Większej niż ty ofiary losu nie spotkałem, cymbale. A tak w ogóle, to gówno
                > zrozumiałeś. Jak możesz pustaku pisać, że coś kumasz, skoro we łbie masz piach
                > zamiast mózgu? Za każdym razem dajesz wrzodzie dowód na to, że nie potrafisz si
                > ę
                > odnaleźć w dyskusji. Jak ktoś reprezentuje inne niż ty stanowisko, zaczynasz
                > bluzgać. Ja odpowiadam ci w ten sposób, abyś cepie zrozumiał co mam na myśli,
                > tzn. - piszę twoim językiem. Rób tak dalej pomyjo, a znowu cię zabanują, czego
                > sobie i wszystkim użytkownikom forum życzę.
                >

Ależ się biedny "debbeciku" uśmiałem. Hahahahahahahaha !!!!
                Ależ się konfidencie zdenerwowałeś. Chciałbyś pisać moim językiem, ale na to
                jesteś za głupi. Po prostu za głupi. Acha, kiedyś ci jełopie poradziłem, żebyś
                zmienił nick na bardzo pasujący do ciebię, tzn. na "debbil".
                Pa, rureczko i parodio człowieka.

PS
                Napisz koniecznie coś jeszcze, bo ja najlepiej wypoczywam czytając posty takich
                ciot jak ty.

• debett Re: Pomnik Gierka 08.11.01, 17:35

> Ależ się biedny "debbeciku" uśmiałem. Hahahahahahahaha !!!!
                  > Ależ się konfidencie zdenerwowałeś.
                  Ależ ty jesteś głupi. Chyba nie myślisz, że tak proste stworzenie jak ty, jest w
                  stanie wyprowadzić mnie z równowagi? Zresztą gdybym się poddał emocjom,
                  napisałbym dosadniej. Zachowałem umiar tylko ze względu na twój psychiczny
                  niedorozwój.
                  >Chciałbyś pisać moim językiem, ale na to jesteś za głupi. Po prostu za głupi.
                  Rzeczywiście, pisać twoim językiem się nie da. Trzeba być niekwestionowanym
                  matołem, aby wysławiać się w taki, jak ty sposób.

>Acha, kiedyś ci jełopie poradziłem, żebyś
                  > zmienił nick na bardzo pasujący do ciebię, tzn. na "debbil".
                  A co to jest według ciebie "debbil"? Znane jest mi słowo "debil" i tak się
                  składa, że można je bez wahania przypisać tobie.
                  > Pa, rureczko i parodio człowieka.
                  Rureczko? A czy ja wyzywam cię od kółek czy trókącików? Wypraszam sobie!
                  >
                  > PS
                  > Napisz koniecznie coś jeszcze, bo ja najlepiej wypoczywam czytając posty takich
                  >
                  > ciot jak ty.
                  >

Tyle wystarczy, zwisie dobermana?
      • Gość: polonus sprostowanie do profesora IP: 198.138.227.* 08.11.01, 20:37
        Gość portalu: profesor napisał(a):

> Moj drgi masz racje ,zeuzywam rynsztokowego jezyka ,ale zeby byc dosadnym trzeb
        > a czasami wulgaryzowac.
        nie przekonuje mnie ta argumentacja na rzecz wulgaryzmow, wrecz przeciwnie uwazam
        ze chlopcy z pod budki z piwem oraz przeciwnicy Radia Maria (cos ich laczy)
        uzywaja taki jezyk nie dlatego ze chca byc dosadni tylko dlatego ze jest to
        wszystko co maja do powiedzenia
        > Piszesz ze lepiej mieszkales w Polsce na Rubinkowie.Jak sie tulasz po pokoikach
        > to nic dziwnego.Zeby
        to wlasnie mowie ze budownictwo komunalne w Polsce ma o wiele wyzszy standart niz
        tak zwane apartamenty w USA
        > dobrze mieszkac to trzeba zaplacic odpowiednio.Azbestu nie uzywa sie w Ameryce
        > Polnocnej juz od 1971
        zeby dobrze mieszkac trzeba zaplacic wiecej niz dobrze, a co do azbezstu wiem ze
        w Polsce przestano urzywac w latch 7o-tych bo tylko pierwsze wierzowce na
        rubinkowie I byly z azbestowym wkladem, a kiedy przestano urzywac w USA nie wiem,
        wiem za to ze WTC byly oceiplone azbestem i do dzis fruwa tam w powietrzu i wiem
        ze zakoczono ich budowe w 1973 roku wiec jakoby ze w USA nie urzywaja azbestu od
        1971 nie jest prawda jakoby, chocby na przykladznie wizytowki Ameryki...

> r.Gdzie bylo to mozliwe to wszedzie tam azbest zostal usuniety miedzyinnymi prz
        > ez malorolnych chlopkow
        widac w niewielu miejscach go usunieto skoro nawet WTC do 11 IX 2001 go
        zawieral...

> z Polski.Piszesz ze tylko emigranci coskolwiek potrafia to jest bzdura.Nauczyci
        moze przesadzilem ze tylko ale so bardzo powazna sila robocza i doswiadczenie
        nabyta w naszej firmie, braznza IT, mowi mi ze 50% fachowcow z amerykankich firm
        to nie sa amerykanie, cos z branzy naukowej 70% wykladowcow na Harvardzie to
        obcokrajowcy, co Ci to mowi...
        > ele strajkuja bo chce im sie
        > poobcinac rozdmuchane przywileje.Zarobki nauczycieli sa bardzo dobre .
        Ty chyba nie czytales mojego listu, 24-28k$ takie sa zarobki nauczycieli, dobre
        zarobki w USA to 60-70k$. Ogladasz Boston Publik dobry show na Fox-ie w
        przedostatnim wlasnie mowili ze prawnik w Bostonie dostanie 90k a nauczyciel
        mierne 25k. Czyli ponizej sredniej krajowej. Mnie pierwszy rok w USA kosztowal
        26k$, co sie bede powtarzal przeczytaj please raz jeszcze moj poprzedni list.
        I nie plec totalnych glupot.
        Chyba ze mowisz o nauczycielach akademickich to tu przedzial jest szerszy w
        Princetown Profesor zarabia nawet 150k$ ale to ekstremum ale nie normalni
        nauczyciele z highsshool, co jest po prostu nedza, i to totalna, nie zaprzeczysz
        temu chyba.
        > ze sie wykorzystuje
        > emigrantow .Po prostu sa tak traktowani jak na to zasluguja , Nie znaja jezyka
        tu sie z tob anie zgodze totalnie i moglbym zazcic przykladami z wlasnego
        podworka ...
        > , nie maja duplomow
        wrecz przeciwnie maja i to mgr w przeciwienstwoe do tych maionych 2-3 letnich
        tytulow amerykanskich typu MBA, bachelor
        > Polacy bardzo lubia krytykowac kanadyjczykow i amerykanow.Powiedz jaki produkt
        kanadyjczykow nie specjalnie nie zauwazylem, wrecz przeciwnie polowa moich
        znajomych przymierza sie do wyjazdu do Kanady ktora jest symbolem normalnosci
        podlug USA, bylem krotko w Kanadzie ale roznica bije po oczach, w kulurze w
        poziomi ew szkolach i podejsciu do ludzi. Biedni kanadyjczycy nie maja 1/10
        amerykanskiej buty ale maja 1000% wiecej kultury :) przy 2/3 cich zarobkow w USA,
        wiec mozna powiedziec ze to deal.
        > techniczny jest znany
        > naswiecie i produkowany w Polsce.Moze to IRYDA /w projkt tego gowna utopino 300
        > mln.$/,a moze to
        > Huzar kolejne gowno ktre miano niby wyposazyc w izraeskie rakiety ,Moze to czo
        > lg TWARDY ktory nadaje
        > sie obecnie do uzycia w walkach plemiennych w Afryce.Polskie wyroby to pralka F
        > rania , samochod
        > Syrenka ,motocykl WSK ,Tak to sa osiagniecia polskich inzynierow dzialajacych
        > w PRL.
        tak tylko ze my budowalismy komune a oni w tym czasie madra polityka sprowadzali
        wszytskich madrych ludzi z calego swiata do USA, wiesz ze jedenym z projektantow
        WTC byl Polak, o czym to swiadczy nie ze Polacy to durnie tylko ze jestesmy
        durnie rzadzeni i dopiero za granica mozemy rozwijac skrzydla ale nie swiadczy to
        ze amerykanie to geniusze, bo nawet mimo komuny mieszkamy 10 razy lepiej niz oni,
        jemuy zdrowiej i smaczniej itp. i mamy o wiele lepsza edukacje. Nie mwie o kilku
        ekstra drogich uczelniach ktore tak sa lepsze niz UW. Ale pozosatle 4000 -ce to
        szkola srednia w Kielcach. Wiem bo udzielalem korepetycji tutejszym studentom.
        Zeeenada do kwadratu.

> Moj drogi na dachach nie pracowale i nie bede pracowal.
        ale poglady i slownictwo masz bardzo zblizone i ten twoj totalnie bezkrytyczny
        zachwyt ameryka...
        > Najlepiej postawic Gierkowi pomnik za to ze za Gierka byla przebitka dolarowa
        > i szmaciazrz z Polski
        > mogl sie poczuc panem po powrocie do Polski.
        tez dobry powod
        > Profesor z Kanady urodzony i wychowany w Toruniu

z czego masz ta profesure ? :) z zachwytologii
    • Gość: profesor Re: Pomnik Gierka IP: 205.189.191.* 08.11.01, 17:53
      Moj drogi ja siebie za ofiare PRL nie uwazam.Kiedy juz chodzilem do pszedszkola to wiedzialem , ze to wrogi
      ustroj .Jestem synem czlowieka ktory posiadal w Toruniu kilka kamienic.Teraz czesciowo ja je posiadam.Od
      dziecka traktowalem PRL jak wroga i moim celem bylo PRL wykorzystac nie ponoszac zadnych strat
      Wydocznie slabo tu w Kanadzie stoisz skoro z yakim sentymentem wspominasz mieszkanie na Rubinkowie.Kiedy
      wieje od Elany to czuc smrod na Rubinkowie polimeru , ktory jest rakotworczy .Tu w Kanadzie calkowicie
      nie uzywa sie technologi wielkiej plyty.Szkielety wysokich budynkow sa wlewane z betonu a sciany na zewnatrz
      sa budowane z roznych materialow , to nie wielka plyta z Rubinkowa gzie elementy laczono spawem.
      Moj drgi teraz nastal taki czs dla mnie ze weszcie mam korzysci z majatku ktory zgomadzil moj ojciec.
      Ciesze sie z tego , ze kapitaliz cholocie rogi prostuje .Ciekaw jeste czy mieszkasz w slonecznej piwnicy.
      Wynika z Twich postow ,ze jestes w Kanadzie sam ,Gzie utraciles rodzine , mieszkanie na Rubinkowie ?
      Masz sie za wielkiego inteligenta co Ty wlasciwie tutaj robisz ? Wracaj do Torunia _ mozesz sie zatrzymac
      na ulicy Kosciuszki nr. 4 Noclegownia Brata Alberta.Wracaj do kraju , kolega ideowy Gierka u wladzy
      twarzysz Miler.
      Lacze wyrazy szacunku - profesor z Torunia
      • Gość: polonus A moze pomnik Lenina IP: 198.138.227.* 08.11.01, 20:50
        moze dla rozladowania atmosfery bo ciezko sie zrobilo wrocmy do temtu.
        zamiast pomnika gierka proponyje pomnik Lenina.
        Bylby ciekawostka dla obcokrajowcow, nasz gierek nic nikomu nie mowi, zaden
        turysta z zagranicy nie zroblby sobie przy nim zdjecia, za to Lenin.
        Gwarntuje bylby atrakcja no.2 zaraz po Koperniku.
        Zeby mnie zle nie zroumialno, jest prawicowym radykalem, moj pomysl jest czysto
        ekonomiczny, taki pomnik zreszta stoi w jednym z duzych miast amerykanskich
        jako ogromna atrakcja turystyczna.
        Pomyslcie jaki dreszczyk emocji wywolalby u obcokrajowcow tu w Europie
        wschodniej. kasowlaibysmy 1$ za zdjecie . :)
        • Gość: Igła Re: A moze pomnik "trzech debili" ? IP: *.chello.pl 08.11.01, 21:34
          Jak czytam te smrody to sobię myslę, że dobrym rozwiązaniem byłoby ufundowanie
          pomnika " Trzech debili".
          Tj.
          - Profesora (hahahahahaha !!!, Oj nie mogę !!!! Chyba się zjulam ze
          śmiechu !!!) z Kanady;
          - Polonusa ( z twarzy wykapany Nikita Chruszczow, z umysłu ... no nie ... tego
          nie posiada);
          - debbeta, czy debetta (trudno zapamiętać tą bezbarwną wesz).

Ależ byłoby to piękne ! Uroczystego odsłonięcia mogliby dokonać Dottore (w
          końcu doktoryzował się na KUL-u) do spółki z o. Tadzikiem Rydzykiem.
          Od dziś zbieram fundusze. W najbliższych dniach podam nr konta na jakie należy
          przesyłać kasę. [Do "Profesora (hłe hłe hłe ...) z Kanady" : Dolce mają być
          Made in USA, kanadyjskie to możesz sobie w dupę wetknąć ! I nie kombinuj !!!]
          • Gość: polonus Igla to bezrobotny dummy IP: 198.138.227.* 08.11.01, 22:06
            przerazajacy niski poziom bracie reprezentujesz, nie rozumiesz co czytasz to
            nie bierz udzialu w dyskusji, a swoja droga nie jest w Polsce zle jesli szkoly
            zawodowe maja dostep do internetu, a pieniadze faktycznie przydaly by sie ale
            na leczenie i doksztalcenie dla ciebie biedaku, wspolczuje ci bardzo, w dobie
            gospodarki wolnorynkowej na prace przy twoim poziomie nie masz co liczyc.
            daruj sobie odpowiedz bo i tak bedzie nie na temat
            • Gość: Dottore Re: Pomnik trzech debili. IP: *.dialup.medianet.pl 09.11.01, 12:47
              Igła, czyś ty do reszty ocipiała ?
              Ja miałbym odsłaniać pomnik tych trzech przygłupów ?!!! "debetta", "polonusa"
              i "pseudoprofesora z Kanady" ????
              Puknij się w czoło !!!!
              • debett Re: Pomnik Gierka, Dattore i Igły. 09.11.01, 13:13

> Igła, puknij się w czoło !!!!

Może dziwnie to zabrzmi, ale tu się z przedmówcą zgadzam w 100%. Tylko czemu tak
                późno?!

• Gość: polonus Do prymitywow zagubionych w XXI wieku. IP: 198.138.227.* 09.11.01, 15:31

> Igła, czyś ty do reszty ocipiała ?
                > Ja miałbym odsłaniać pomnik tych trzech przygłupów ?!!! "debetta", "polonusa"
                > i "pseudoprofesora z Kanady" ????

jakie masz IQ synku zeby mnie nazywac przyglupem,
                o co ja pytam takie zero przeciez nawet nie wiec co to IQ bo gdybys mial jakas
                edukacje twoje zachowanie byloby diamertalnie inne,
                niestety to winna takich jak ja, promujacych postep techniczny kiedys tobie
                podobni mogli kopac rowy teraz mamy sprzet i powieksza sie fala bezrobotnych
                bezsilnie nazywajacyh przyglupami wszystkich ktorych wypowiedzi sa dla nich
                niezrozumiale, podaj kato biedaku przysle ci 10$ kupisz sobie wode ognista bo
                idzie zima, a patrzac po twoim poziomie nie stac cie na wynajecie mieszkania...
                to pewnie twoje poczucie beznadziejnosci w dzisiejszym swiecie powoduje ze
                gryziesz i kopiesz kazdego kto w przeciewienstwie do ciebie ma cos do powiedzenia,
                bys skonczyl szkole to nauczyli be cie biedaku ze w dyskusji nalezy sie
                ustosunkowac do wypowiedzi przeciwnika, a obelgi na argumenty tylko cie
                kompromituja.
                Naprawde gleboko Wam wspolczuje.

• Gość: Dottore Re: Do "polonuska " . IP: *.dialup.medianet.pl 09.11.01, 15:38
                  Gość portalu: polonus napisał(a):

> Gość portalu: Dottore napisał(a):
                  >
                  > > Igła, czyś ty do reszty ocipiała ?
                  > > Ja miałbym odsłaniać pomnik tych trzech przygłupów ?!!! "debetta", "polonu
                  > sa"
                  > > i "pseudoprofesora z Kanady" ????
                  >
                  > jakie masz IQ synku zeby mnie nazywac przyglupem,
                  > o co ja pytam takie zero przeciez nawet nie wiec co to IQ bo gdybys mial jakas
                  > edukacje twoje zachowanie byloby diamertalnie inne,
                  > niestety to winna takich jak ja, promujacych postep techniczny kiedys tobie
                  > podobni mogli kopac rowy teraz mamy sprzet i powieksza sie fala bezrobotnych
                  > bezsilnie nazywajacyh przyglupami wszystkich ktorych wypowiedzi sa dla nich
                  > niezrozumiale, podaj kato biedaku przysle ci 10$ kupisz sobie wode ognista bo
                  > idzie zima, a patrzac po twoim poziomie nie stac cie na wynajecie mieszkania...
                  > to pewnie twoje poczucie beznadziejnosci w dzisiejszym swiecie powoduje ze
                  > gryziesz i kopiesz kazdego kto w przeciewienstwie do ciebie ma cos do powiedzen
                  > ia,
                  > bys skonczyl szkole to nauczyli be cie biedaku ze w dyskusji nalezy sie
                  > ustosunkowac do wypowiedzi przeciwnika, a obelgi na argumenty tylko cie
                  > kompromituja.
                  > Naprawde gleboko Wam wspolczuje.

Jesteś wolny "polonusku". Możesz się oddalić. Ale jeszcze coś napisz od "śmichu".
                  Bo na razie jesteś chłopczyno zagubiona w chosie rzeczywistości - po prostu
                  żałosna !
                  PS
                  Igła ! nie gadaj z tym przymułem bo szkoda czasu na tego pomywacza kibli.

• debett Re: Do 09.11.01, 15:54
                    > Jesteś wolny "polonusku". Możesz się oddalić. Ale jeszcze coś napisz od "śmichu
                    > ".
                    > Bo na razie jesteś chłopczyno zagubiona w chosie rzeczywistości - po prostu
                    > żałosna !
                    > PS
                    > Igła ! nie gadaj z tym przymułem bo szkoda czasu na tego pomywacza kibli.

Powiedział co wiedział. Brawo za kolejny mądry wątek!

• Gość: polonus Re: Do sflustrowanych IP: 198.138.227.* 09.11.01, 18:24
                    > Igła ! nie gadaj z tym przymułem bo szkoda czasu na tego pomywacza kibli.
                    a jednak nie jestes bezrobotny, masz prace !!!
                    Pamietaj zadna praca nie hanbi, nie wstydz sie jej. Wiem ze byloby ci lzej
                    wiedzac ze inni dziela twoja profesje stad te rozpaczliwe proby przypiania innym
                    Twojego zawodu. Musze cie zmartwic malolacie w czasie gdy Ty pilas litrami
                    alkohol i wzbogacales swoje podworkowe slownictwo przy tym, ja duzo sie uczylem,
                    efekt - mam bardzo dobry i bardzo platny zawod. I na codziem mam doczynienia z
                    ludzmi na takim poziomie, co ja bede ci pisal, najwazniejsze jest to, ze nie ma
                    do czynienia z ludzmi na Twoim poziomie, chociazby dlatego warto poswiecei
                    mlodosc dla edukacji zeby internet byl jedynym miejscem gdzie musze spotykac i
                    borykac sie z takimi prymitywami.

Tak na marginesie zal mi was bardzo, to smutne nie miec perspektyw, powyzywaj sie
                    pobluzgaj sobie jeszcze jesli ci to pomoze i pozwoli pozbyc sie ogarniajacej
                    Cie/Was flustracji.

Na nauke niegdy nie jest zapozno, tyle jest szkol wieczorowych, daj sobie szanse,
                    rozszerz horyzony, jest jeszcze tyle innych zawodow oprocz wspomninych przez
                    Ciebie "pomywaczy". Bedziesz zdziwiony.
                    Moze kiedys bedziemy mieli o czyms pogadac.
                    Pozdrawiam i zycze modrych zyciowych decyzji apropo wlasnej przyszlosci.
    • Gość: profesor Do POLONUSA IP: *.tpl.toronto.on.ca 09.11.01, 17:52
      Masz calkowita racje.Goraco ciebie pozdrawiam i zycze powodzenia.Udaje sie teraz na dwa tygodnie na
      Kube.Ciekawe czy temat po moim porocie jeszcze bedzie istnial?
      Profesor z Torunia
      • Gość: polonus Re: Do POLONUSA IP: 198.138.227.* 09.11.01, 18:09
        niestety z USA nie ma wycieczek na Kube z wiadomych powodow, a znajomi z Kanady
        byli podobno pieknie i tanio.
        udanych wakacji
        • Gość: Igła Re: Do Pseudoprofesora ! IP: *.chello.pl 09.11.01, 22:33
          Na Kubę, na Kubę ?!!! Ty szpiegu Fidela Castro !!! Szpiegowałeś bogobojną
          duszyczkę niejakiego "polonusa" (to ten, wypisz wymaluj, Nikita Chruszczow z
          twarzyczki), a teraz dajesz dyla do komunistów ?!!!
          • Gość: Dottore Re: Do Pseudoprofesora ! IP: *.dialup.medianet.pl 10.11.01, 10:50
            Gość portalu: Igła napisał(a):

> Na Kubę, na Kubę ?!!! Ty szpiegu Fidela Castro !!! Szpiegowałeś bogobojną
            > duszyczkę niejakiego "polonusa" (to ten, wypisz wymaluj, Nikita Chruszczow z
            > twarzyczki), a teraz dajesz dyla do komunistów ?!!!

Igła ! Znowu wdałaś się w dyskusję z tymi debilami ? Znajdź sobie inne zajęcie
            bo pogaduszki z takim np. debettem (czy jak temu przygłupowi na imię)to zwykła
            strata czasu !!!
            A Pseudoprofesor to ten palant z tej rodziny co to "odzyskała" u nas parę
            kamienic. Złośliwi twierdzą, że nigdy nie należały do tych zasrańców, ale co
            tam ... . Jestesmy bogatym miastem !

• debett Re: do dattore ! 10.11.01, 11:05
              Dattore cymbale! Nie jestem z tobą w żaden sposób spokrewniony, żebyś mówił na
              mnie przygłup. Zrozumiano przygłupie?! A teraz odmaszerować!
              • Gość: Igła Re: do Dottore ! IP: *.chello.pl 10.11.01, 15:59
                Masz rację, że nie powinienem gadać z tym zakompleksionym
                przygłupem "debettem", czy jak tam temu ścierwu. To padlina i szkoda czasu na
                to g...no !
                • debett Re: do igły 11.11.01, 17:18
                  Nie tylko ze mną cieciu powinieneś zakończyć rozmowę, ale także swój udział na
                  tym forum. Podejmij więc jeszcze jedną słuszną decyzję i powiedz sobie - już
                  więcej tu nie zajrzę.
                  • Gość: Igła Re: do Dottore IP: *.chello.pl 11.11.01, 19:50
                    Czy wiesz, że ta zakompleksiona mendoweszka "debbet" czy "debett" (nigdy nie
                    mam pamięci do głupków) ma czelność pisać idiotyczne posty na forum ?!!!
                    Najpierw lizał d...pę "Rencistce Alicji W Krainie Awuesiarzy", a teraz się na
                    nią wypiął. Ale ten przygłup zawsze był nielojalny.
                    • debett Re: do Dottore 11.11.01, 21:05
                      Ty natomiast uchodzisz na tym forum za komunistycznego psa, tak więc nie
                      szczekaj głośno pomyjo i wyłącz komputer. Już kiedyś ci cymbale tłumaczyłem, że
                      tematy polityczne są na twój pusty łeb zbyt trudne, więc trzymaj się od nich z
                      dala patałachu!
                      • Gość: Dottore Re: do Igły. IP: *.dialup.medianet.pl 12.11.01, 08:18
                        Igiełka !
                        W porzo ! Ja z nim nie gadam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka