Gość: Sluchacz IP: *.proxy.aol.com 01.01.03, 04:03 Dla calego Radia Maryja zycze wszystkiego dobrego w nowym 2003 roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igła Re: Radio Maryja IP: *.chello.pl 01.01.03, 23:37 Gość portalu: Sluchacz napisał(a): > Dla calego Radia Maryja zycze wszystkiego dobrego w nowym 2003 roku Ale TY jajcarz jesteś ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM. Re: Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.03, 11:43 Gość portalu: Igła napisał(a): > Gość portalu: Sluchacz napisał(a): > > > Dla calego Radia Maryja zycze wszystkiego dobrego w nowym 2003 roku > Ale TY jajcarz jesteś ! Na kolana bydlaki i kurwy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Radio Maryja 03.01.03, 18:08 awronia napisała: > No to błysnąłeś... Bardzo dobrze napisał ! A tobie eseldówo co się nie podoba ? Może z .... ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sluchacz Re: Radio Maryja IP: *.proxy.aol.com 04.01.03, 05:57 wy cyniczni kretyni nie mozecie przebolec ze Radio Maryja nadaje a my z waszej bezsilnej glupoty mozemy sie posmiac Zamiast upodabniac sie do bydla moze zrobicie cos wiecej od Radia Maryja ale aby cokolwiek zrobic dla narodu trzeba potrafic miec olej w glowie i inne cechy czlowieka wy co atakujecie Radio Maryja macie gnojowke w tych waszych klonowanych lbach jestescie tylko ryczacym bydlem ktore tylko potrafi ryczyc i tak trzymajcie to wasz styl a my dalej sluchamy i wspomagamy naszego kochanego o.Rydzyka i cale radio Odpowiedz Link Zgłoś
xant Re: Radio Maryja 06.01.03, 02:09 Gość portalu: Sluchacz napisał(a): > wy cyniczni kretyni nie mozecie przebolec ze Radio Maryja nadaje a my z waszej > bezsilnej glupoty mozemy sie posmiac Zamiast upodabniac sie do bydla moze > zrobicie cos wiecej od Radia Maryja ale aby cokolwiek zrobic dla narodu trzeba > potrafic miec olej w glowie i inne cechy czlowieka wy co atakujecie Radio > Maryja macie gnojowke w tych waszych klonowanych lbach jestescie tylko ryczacym > > bydlem ktore tylko potrafi ryczyc i tak trzymajcie to wasz styl a my dalej > sluchamy i wspomagamy naszego kochanego o.Rydzyka i cale radio Wciskacie ludziom, że nawołujecie do miłości i jesteście wspaniali, a zioniecie nieawiścią do całego świata - bez sensu. Opamiętajcie się ludziska i uszanujcie poglądy innych. Nikt nie ma samych zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renatka Re: Radio Maryja IP: 213.155.167.* 09.01.03, 20:33 Gość portalu: Sluchacz napisał(a): > wy cyniczni kretyni nie mozecie przebolec ze Radio Maryja nadaje a my z waszej > bezsilnej glupoty mozemy sie posmiac Zamiast upodabniac sie do bydla moze > zrobicie cos wiecej od Radia Maryja ale aby cokolwiek zrobic dla narodu trzeba > potrafic miec olej w glowie i inne cechy czlowieka wy co atakujecie Radio > Maryja macie gnojowke w tych waszych klonowanych lbach jestescie tylko ryczacym > > bydlem ktore tylko potrafi ryczyc i tak trzymajcie to wasz styl a my dalej > sluchamy i wspomagamy naszego kochanego o.Rydzyka i cale radio Nooo proooszę Nie przypuszczałam, że mój teść umie korzystać z komputera, chociaż nie - tak kochających po polsko-katolicku jest podobno 5 mln , może to jednak nie on ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tabu Re: Radio Maryja IP: proxy / *.203-78-194.adsl-fix.skynet.be 04.01.03, 10:21 xxxx Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Radio Maryja 04.01.03, 17:01 Gość portalu: tabu napisał(a): > xxxx Coś nie pasuje ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Radio Maryja IP: 4.2.* / *.torun.mm.pl 04.01.03, 17:04 hmmnm chyba zwiał z przedszkola z leżakowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tabu Re: Radio Maryja IP: proxy / *.203-78-194.adsl-fix.skynet.be 04.01.03, 22:21 niezlomny.prawicowiec napisał: > Gość portalu: tabu napisał(a): > > > xxxx > Coś nie pasuje ?! :) Test proxy. Prosze o wybaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pr.Oszołom z RM Re: Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 12:21 Proszę p[aństwa wpis o bydlakach nie jest mojego autorstwa jest nuiestety taka osoba która korzysta z tego samego co ja łącza i bezczelnie się pode mnie podszywa a ja nie umiem się logować..wszystkich chciałbym przeprosić ze ten przykry incydent ale wiedzcie ze to nie ja go spowodowałem..prawdziwy Oszołom nidgdy nie bedzie bluzgać ani też źle pisać o RM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praw Re: Radio Maryja IP: *.proxy.aol.com 09.01.03, 18:58 Gość portalu: Pr.Oszołom z RM napisał(a): > Proszę p[aństwa wpis o bydlakach nie jest mojego autorstwa jest nuiestety > taka osoba która korzysta z tego samego co ja łącza i bezczelnie się pode mnie > podszywa a ja nie umiem się logować..wszystkich chciałbym przeprosić ze ten > przykry incydent ale wiedzcie ze to nie ja go spowodowałem..prawdziwy Oszołom > nidgdy nie bedzie bluzgać ani też źle pisać o RM... Widac doznales olsnienia i zrozumiales ze jestes tylko malym czlowiekiem modl sie za swoje grzechy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.03, 21:18 Czy ty nie rozumiesz tego co czytasz?? Napoisałem wyraźnie ze to sprawka mego sobowtóra który się pode mnie podszywa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: Radio Maryja IP: *.chello.pl 10.01.03, 18:04 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Czy ty nie rozumiesz tego co czytasz?? Napoisałem wyraźnie ze to sprawka mego > sobowtóra który się pode mnie podszywa!! Bydlaku przestań bluźnić i próbować się wywinął od odpowiedzialności z ustawy karno-skarbowej !!! Odpowiedz Link Zgłoś