ania331 10.05.06, 09:19 Witam, jestem z Lublina i muszę się dostać do Ciechocinka. Z Lublina do Torunia (Ciechocinka ) nie ma busików, ale może podpowiecie mi busiki z Wa-wy do Waszego pięknego regionu. Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan996 chocby Polski Express - bardzo dobra jakośc. 10.05.06, 09:21 ania331 napisała: > busiki z Wa-wy do Waszego pięknego regionu. chocby Polski Express - bardzo dobra jakośc. Odpowiedz Link Zgłoś
herres Re: chocby Polski Express - bardzo dobra jakośc. 10.05.06, 17:26 ale gorsza cena. polecam bus za 25 zł. telefon do kierowcy 601831323 Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Mam pytanie 10.05.06, 17:31 ania331 napisała: > Witam, > jestem z Lublina i muszę się dostać do Ciechocinka. Z Lublina do Torunia > (Ciechocinka ) nie ma busików, ale może podpowiecie mi busiki z Wa-wy do > Waszego pięknego regionu. Pozdrawiam Anna To ja tradycyjnie: jedź pociągiem, szybciej będzie. :) Możesz odwiedzić Toruń i stamtąd pojechać czymkolwiek bądź do Ciechocinka, albo jadąc z Warszawy przesiąść się w Aleksandrowie Kujawskim. Odpowiedz Link Zgłoś