Dodaj do ulubionych

Gdzie zrobić dobre odbitki z cyfrówki?

14.08.06, 21:34
Poproszę o taką informację :-)
Obserwuj wątek
    • tenre Re: Gdzie zrobić dobre odbitki z cyfrówki? 15.08.06, 13:05
      kasjopeatorun napisała:

> Poproszę o taką informację :-)

Polecam; szybko ( na drugi dzień ), na dobrym papierze ( Kodak Royal ), jakość bardzo dobra. A resztę doczytaj ;-0
    • tenre Link 15.08.06, 13:05
      fotokontakt.pl/index.php?sid=pakiety
      • sympatykow Re: Link 20.08.06, 10:30
        fotojoker w minimalu
        dość tanio i robią bardzo dobrze
        fotojoker.pl/lista_salonow.php
        www.fotojoker.pl/uslugi.php
        • izu7 Re: Link 20.08.06, 12:14
          Hmmm, a ja wszedłem tu, zeby własnie przestrzec przed Fotojokerem w Minimalu!!!
          Co prawda ładnych parę lat temu i nie z cyfrówki ale zwykłej kliszy chciałem
          wywołać tam zdjęcia. Okazało się, ze klisza zaginęła i nikt za bardzo się tym
          nie przejął w tej firmie. Ponieważ dysponowałem jeszcze indeksem zdjęć z
          zaginionej kliszy, ponownie spróbowałem wywołac tam fotki. Nie uwierzycie!!!
          Indeks też zaginął!!! Ogarnęła mnie straszna wściekłośc, bo były tam bardzo
          wazne dla mnie zdjecia. Obsługa obiecywała,ze może jeszcze dotrą,ze może coś
          sie zagubiło itd. Chciałem pisac skargi do centrali i robić grandę,ale
          uświadomiłem sobie,ze nikt mi tych konkretnych zdjęć nie wróci, najwyżej klisze
          lub kasę. Postanowiłem po prostu nigdy więcej nie korzystać z usług tej firmy
          jak równiez przestrzegać innych przed nierzetelną pracą, co też czynię.
        • izu7 Fotojoker 20.08.06, 12:15
          Hmmm, a ja wszedłem tu, zeby własnie przestrzec przed Fotojokerem w Minimalu!!!
          Co prawda ładnych parę lat temu i nie z cyfrówki ale zwykłej kliszy chciałem
          wywołać tam zdjęcia. Okazało się, ze klisza zaginęła i nikt za bardzo się tym
          nie przejął w tej firmie. Ponieważ dysponowałem jeszcze indeksem zdjęć z
          zaginionej kliszy, ponownie spróbowałem wywołac tam fotki. Nie uwierzycie!!!
          Indeks też zaginął!!! Ogarnęła mnie straszna wściekłośc, bo były tam bardzo
          wazne dla mnie zdjecia. Obsługa obiecywała,ze może jeszcze dotrą,ze może coś
          sie zagubiło itd. Chciałem pisac skargi do centrali i robić grandę,ale
          uświadomiłem sobie,ze nikt mi tych konkretnych zdjęć nie wróci, najwyżej klisze
          lub kasę. Postanowiłem po prostu nigdy więcej nie korzystać z usług tej firmy
          jak równiez przestrzegać innych przed nierzetelną pracą, co też czynię.
    • tryg.sk Re: Gdzie zrobić dobre odbitki z cyfrówki? 15.08.06, 13:26
      Nie wszystko zależy od papieru i proszę tutaj kryptoreklamy Kodaka nie robić.
      Owszem, dobre rezultaty uzyskiwałem w punkcie Kodaka przy Empik-u. Ale to nie
      oznacza jeszscze, że gdzie indziej jest aż tak źle. To musi być laboratorium
      gdzie po prostu pilnuje się ważności chemii, w nieskończoność się jej nie
      regeneruje, a osoba obslugująca maszynę ma pojęcie o swojej pracy.
    • midlam Re: Gdzie zrobić dobre odbitki z cyfrówki? 15.08.06, 14:21
      www.empikfoto.pl - odbior osobisty na starówce v w copernicusie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka