kasjopeatorun 14.08.06, 21:34 Poproszę o taką informację :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenre Re: Gdzie zrobić dobre odbitki z cyfrówki? 15.08.06, 13:05 kasjopeatorun napisała: > Poproszę o taką informację :-) Polecam; szybko ( na drugi dzień ), na dobrym papierze ( Kodak Royal ), jakość bardzo dobra. A resztę doczytaj ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
sympatykow Re: Link 20.08.06, 10:30 fotojoker w minimalu dość tanio i robią bardzo dobrze fotojoker.pl/lista_salonow.php www.fotojoker.pl/uslugi.php Odpowiedz Link Zgłoś
izu7 Re: Link 20.08.06, 12:14 Hmmm, a ja wszedłem tu, zeby własnie przestrzec przed Fotojokerem w Minimalu!!! Co prawda ładnych parę lat temu i nie z cyfrówki ale zwykłej kliszy chciałem wywołać tam zdjęcia. Okazało się, ze klisza zaginęła i nikt za bardzo się tym nie przejął w tej firmie. Ponieważ dysponowałem jeszcze indeksem zdjęć z zaginionej kliszy, ponownie spróbowałem wywołac tam fotki. Nie uwierzycie!!! Indeks też zaginął!!! Ogarnęła mnie straszna wściekłośc, bo były tam bardzo wazne dla mnie zdjecia. Obsługa obiecywała,ze może jeszcze dotrą,ze może coś sie zagubiło itd. Chciałem pisac skargi do centrali i robić grandę,ale uświadomiłem sobie,ze nikt mi tych konkretnych zdjęć nie wróci, najwyżej klisze lub kasę. Postanowiłem po prostu nigdy więcej nie korzystać z usług tej firmy jak równiez przestrzegać innych przed nierzetelną pracą, co też czynię. Odpowiedz Link Zgłoś
izu7 Fotojoker 20.08.06, 12:15 Hmmm, a ja wszedłem tu, zeby własnie przestrzec przed Fotojokerem w Minimalu!!! Co prawda ładnych parę lat temu i nie z cyfrówki ale zwykłej kliszy chciałem wywołać tam zdjęcia. Okazało się, ze klisza zaginęła i nikt za bardzo się tym nie przejął w tej firmie. Ponieważ dysponowałem jeszcze indeksem zdjęć z zaginionej kliszy, ponownie spróbowałem wywołac tam fotki. Nie uwierzycie!!! Indeks też zaginął!!! Ogarnęła mnie straszna wściekłośc, bo były tam bardzo wazne dla mnie zdjecia. Obsługa obiecywała,ze może jeszcze dotrą,ze może coś sie zagubiło itd. Chciałem pisac skargi do centrali i robić grandę,ale uświadomiłem sobie,ze nikt mi tych konkretnych zdjęć nie wróci, najwyżej klisze lub kasę. Postanowiłem po prostu nigdy więcej nie korzystać z usług tej firmy jak równiez przestrzegać innych przed nierzetelną pracą, co też czynię. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: Gdzie zrobić dobre odbitki z cyfrówki? 15.08.06, 13:26 Nie wszystko zależy od papieru i proszę tutaj kryptoreklamy Kodaka nie robić. Owszem, dobre rezultaty uzyskiwałem w punkcie Kodaka przy Empik-u. Ale to nie oznacza jeszscze, że gdzie indziej jest aż tak źle. To musi być laboratorium gdzie po prostu pilnuje się ważności chemii, w nieskończoność się jej nie regeneruje, a osoba obslugująca maszynę ma pojęcie o swojej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
midlam Re: Gdzie zrobić dobre odbitki z cyfrówki? 15.08.06, 14:21 www.empikfoto.pl - odbior osobisty na starówce v w copernicusie Odpowiedz Link Zgłoś