kaziaral 08.09.06, 20:13 Dowiedzalam sie od znajomych,ze 16.09 o godz.17.00 w Auli odbedzie sie koncert Zespolu Piesni i Tanca "Mazowsze".Czy to prawda? Widzial ktos moze plakaty i zapowiedzi? Gdzie mozna kupic bilety? Prosze o informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka_dab Re: "Mazowsze" koncert w Auli UMK 09.09.06, 11:55 No wlasnie tez z checia bym sie wybrala na ten koncert,ale nic mi o szczegolach nie wiadomo czy to koncert biletowany czy zamkniety? moze ktos wie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: "Mazowsze" koncert w Auli UMK 09.09.06, 16:46 Słyszałem, że tylko połowa zespołu ma wystąpić?! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilpilch Re: "Mazowsze" koncert w Auli UMK 11.09.06, 23:14 Wystapi caly 90 osobowy zespol z baletem,chorem i orkiestra.Zaprezentuja barwne 2 godz.widowisko przepelnione tancem i piosenkami. To balet, chór i orkiestra symfoniczna. To melodie z całej Polski, z całego świata. To pieśni i tańce z 39. regionów etnograficznych Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
lew1313 Re: "Mazowsze" koncert w Auli UMK 12.09.06, 00:10 A pomieszcza sie w tej auli? Odpowiedz Link Zgłoś
beatathane Re: "Mazowsze" koncert w Auli UMK 12.09.06, 00:33 Scena w Auli za gleboka nie jest to fakt,ale pomieszcza sie,bo juz tam jakies 3 lata temu wystepowali na zamknietym koncercie dla torunskich strazakow. Bylam wtedy i ich oklaskiwalam,bo koncert w rodzaju show wywarl na mnie niesamowite wrazenie. Akustyka w Auli UMK jest super i efekt calego koncertu lepszy niz pare lat temu na Tor-Torze. Odpowiedz Link Zgłoś
jolkakaniowska Re: "Mazowsze" koncert w Auli UMK 12.09.06, 14:41 tak sie ciesze,ze "Mazowsze" znow zagosci w Toruniu.Naturalnie pojde na ten spektakl Odpowiedz Link Zgłoś
anastazjawiduch Re: "Mazowsze" koncert w Auli UMK 14.09.06, 14:41 Tak zgadza sie koncert juz w sobote.Bilety mozna nabyc min. w Auli UMK Odpowiedz Link Zgłoś