mishel1 07.12.06, 18:03 Wiecie moze kto przejal Muzyka? bo widze ze jest tam jakis remont.. Gdzie sa w G-D w tym roku jakies Sylwestry? w zeszlym roku bylem w Muzyku i bylo spoko :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojt683 Re: Rozrywka w G-D 07.12.06, 19:50 Z Nieoficjalnych wiadomości wiem, że L.Ratyński przejął Muzyka. Mam nadzieje, że tym razem interes wypali i że skupi ten klub kulturalnych ludzi, a nie hołote z m.in.Katarzyńskiej. Impreza w sylwestra ma być na rynku no i na zamku tradycyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: Rozrywka w G-D 08.12.06, 12:13 Ciekawe czy Lechu robi tam tez pub czy moze pokusi sie o restauracje czy moze pizzerie tam przeniesie. Bo dyskoteki to tam nie urzadzi bo mieszkancy nie dadza mu zyć. To dobrze ze lokal nie bedzie stal pusty.. Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: Rozrywka w G-D 09.12.06, 09:58 A wiec z tego co sie dowiedzialem to ma tam byc salon gier... dodatkowo cos do zarcia (jakis placki ponoc) no i dyskoteki w soboty. Tak przynajmniej mowil mi wczoraj barman w Leszku. Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Rozrywka w G-D 05.04.07, 20:26 Podobno w święta mają otworzyć lokal "Wolność". Ciekawe czy to będzie kolejny niewypał. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1444 Re: Rozrywka w G-D 05.04.07, 22:53 Nie no- jak L.Ratyński się tym zajął to chyba musi być dobrze:D Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: Rozrywka w G-D 06.04.07, 09:38 Jakos nie chce mi sie wierzyc ze w Swieta to otworzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Rozrywka w G-D 17.05.07, 20:19 Jaki lokal waszym zdaniem jest godny polecenia?? Mam na myśli piwkowanie i jedzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
rafas84 Re: Rozrywka w G-D 18.05.07, 00:17 Do piwkowania polecam Lecha (nie byłem jeszcze w "wolności" więcnie wiem jak tam jest). Ajeśli chodzi o jedzenie, to ostatnio namnożyło się tego, ale dla mnie nadal liderem jest pizzeria Capone:] Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Rozrywka w G-D 18.05.07, 11:22 Jeśli chodzi o piwkowanie, podoba mi się w Cola Barze przy Lipnowskiej. Jak narazie jest tam przyjemnie i kulturalnie. Co do jedzenia, Capone wymiata:D Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Rozrywka w G-D 07.07.07, 12:25 Ten nowy ogródek na Rynku przy kamienicy Dąbrowskiego działał kiedykolwiek? Jak narazie nie widać tam życia:] Odpowiedz Link Zgłoś
mishel1 Re: Rozrywka w G-D 07.07.07, 18:36 hehe jeszcze nie dziala?? w leszku barmanka mowila ze to ogrodek nalesnikarni no ale zeby zasowac z nalesnikami taki kawal to jakis nienormalny pomysl wiec pewnie wstawia tam KEGi i beda nalewac piwko... Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Rozrywka w G-D 07.07.07, 19:50 Właśnie widziałem tam urządzenie do rozlewania piwa; no ale obsługi, ani klientów nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
rafas84 Re: Rozrywka w G-D 07.07.07, 20:08 Ostatnio ten ogródek przestawiono trochę w lewo, stoi teraz bardziej naprzeciwko "Szkolniaka", a stąd już parę kroków bliżej do naleśnikarni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
diesel69 Re: Rozrywka w G-D 08.07.07, 12:30 Moim zdaniem ogródki, te na rynku powinny zniknąć z obrzeży, a w to miejsce powinien powstać jeden duży ogródek z parasolami centralnie na środku rynku, tam gdzie jest ten wydzielony kwadrat i wówczas bez względu z jakiego miejsca brałoby się piwo, czy też jedzenie, można by tam usiąść, ale to tylko moja wizja Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1444 Re: Rozrywka w G-D 08.07.07, 13:10 No nie wiem czy to taki dobry pomysł- ja na przyklad wolałbym mieć wybór miejsca gdzie chcę usiąść. Może jak się pogoda poprawi to coś zrobią z tymi ogródkami. Odpowiedz Link Zgłoś
wojt683 Re: Rozrywka w G-D 08.07.07, 13:55 Ogródki ogródkami, byłoby dobrze gdyby było dużo klientów - normalnych klientów. Gdy taki potencjalny turysta odwiedzi np najludniejszy pub "U Lecha", czasami może się troche zniesmaczyć;] Odpowiedz Link Zgłoś