szczepan210 08.12.06, 20:55 Komendant Miejski Policji w Toruniu, Janusz Brodziński, przywiózł o.Tadeusza Rydzyka służbową skodą na odsłonięcie pomnika Jana Pawła II, który stanął na terenie Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
historykii Re: 15 rocznica 09.12.06, 16:42 Należy podziekować Komendantowi za refleks! Jechalem w tym scisku z ZUS-u na ...Kozacką, Zajęło mi to, ponad 40 minut. Komendant miał dokładne rozeznanie co do tłoku komunikacyjnego- i tyle! A, czego oczekujesz po Twoim wpisie??? Szczerze! Odpowiedz Link Zgłoś
kdesw Re: 15 rocznica 09.12.06, 18:59 historykii napisał: > Należy podziekować Komendantowi za refleks! > Jechalem w tym scisku z ZUS-u na ...Kozacką, > Zajęło mi to, ponad 40 minut. Komendant miał dokładne rozeznanie co do tłoku > komunikacyjnego- i tyle! > A, czego oczekujesz po Twoim wpisie??? Szczerze! a co byś chciał abym napisał? Odpowiedz Link Zgłoś
kortyzol Re: 15 rocznica 09.12.06, 21:00 kdesw napisał: > historykii napisał: > > > Należy podziekować Komendantowi za refleks! > > Jechalem w tym scisku z ZUS-u na ...Kozacką, > > Zajęło mi to, ponad 40 minut. Komendant miał dokładne rozeznanie co do tł > oku > > komunikacyjnego- i tyle! > > A, czego oczekujesz po Twoim wpisie??? Szczerze! > > > a co byś chciał abym napisał? >ciekawe czy pocałował wielce szanownego ojca w rękę? Odpowiedz Link Zgłoś