Dodaj do ulubionych

babbik mam odpowiedz

30.01.07, 10:56
Na pytanie, czy powinien na forum wisieć wątek, w którym pisuje tylko jedna
osoba czyli ty!

Oto odpowiedz od jednego z adminów:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=56086146&a=56405149

I co ty na to? Admini potwierdzaja twoja wielonickowośc, hehe
Obserwuj wątek
    • toluta Re: babbik mam odpowiedz 30.01.07, 11:15
      Przeciez to potwierdza twoja wielonikowosc!
      • campenile Re: babbik mam odpowiedz 30.01.07, 11:20
        Czy ty umiesz czytać!? Czy nie znasz konstrukcji drzewka? Czy jesteś nowym
        klonem babbika?
        • toluta Re: babbik mam odpowiedz 30.01.07, 11:26
          Wiesz co? Ty masz jakis problem natury psychicznej, idz do psychiatry moze nie
          jest za pozno! A jakis babbik, pewnie ci sie juz po nocach sni, gratuluje bo to
          objawy powaznej choroby psychicznej. Nie mam ochoty na jakiekolwiek dyskusje z
          toba. Obrazasz kazdego, a jedyne twoje argumenty to , "buhh, he he i tego typu
          dzwieki. Dziwie sie jedynie, ze admin pozwala na zasmiecanie strony twoimi
          postami, ale czytajac posty naszego admina wnioskuje ze mu to na reke, bo jest
          rowniez jednym z nienawidzacych Torun.
          • campenile Re: babbik mam odpowiedz 30.01.07, 11:31
            Hehe ale wywód, szkoda że o niczym tak na prawdę. Taka madrala a nawet nie
            potrafi określic na jaki post odpowiedział admin. Z resztą, co ja się bede z
            toba wykłucać. Jakaś nienormalna baba udająca troskliwą mamusie, a wnecie
            wypisuje takie rzeczy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
            f=71&w=45454375&a=45456183 Były tez gorsze rzeczy, no cóz dziecko ma niezły
            wzorzec :/

Może to tobie jest potrzebna wizyta u psychiatry?
            • toluta Re: babbik mam odpowiedz 30.01.07, 11:43
              Masz racje , kłócić (patrz slownik ortograficzny) sie tez nie mam zamiaru z
              kims takim jak ty. Nie ten poziom! Zegnam, z nadzieja, ze w koncu ktos te
              smieci zablokuje!
              • campenile Re: babbik mam odpowiedz 30.01.07, 11:51
                No tak kłucić = kłócić. Każdemu zdażają się błędy, ale tylko niektórzy potrafią
                sie do tego przyznać. Ty do nich niestety nie należysz! Żegnam. Też mam
                nadzieje, że twoje smieci ktoś zablokuje.
              • delecta_sj nadzieja, ze w koncu ktos te smieci zablokuje 30.01.07, 13:04
                toluta napisał:

> Zegnam, z nadzieja, ze w koncu ktos te smieci zablokuje!

sdb sie nie śpieszy....
                • campenile Re: nadzieja, ze w koncu ktos te smieci zablokuje 30.01.07, 13:58
                  Aż tak ci zależy by cię zablokował?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka