Dodaj do ulubionych

Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Elektryc

08.02.07, 12:33
Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Elektrycznej.
Oznacza to, ze juz na poziomie nauki elektronicznej i technicznej w szkole
sredniej bedzie ksztacenie wg nowych zasad.
Powinno to wg mnie niesamowicie unowoczesnic nauczanie mechaniki i
elektroniki w szkolnictwie.
Obserwuj wątek
    • campenile Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 12:39
      Taaa bardzo kuszaca propzycja dla absolwentów. Buehehe
    • sdb Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 12:53
      patajka1 napisała:

> Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Elektrycznej.
      > Oznacza to, ze juz na poziomie nauki elektronicznej i technicznej w szkole
      > sredniej bedzie ksztacenie wg nowych zasad.
      > Powinno to wg mnie niesamowicie unowoczesnic nauczanie mechaniki i
      > elektroniki w szkolnictwie.

co ty wypisujesz za dyrdymaly- co to jest poziom nauki elektronicznej i
      technicznej? co ma rekrutacja do programu nauki w technikum? poza tym nie ma
      zadnej Szk. Mechaniczno-Elektrycznej tylko Zespol Szkol Mechanicznych
      Elektrycznych i Elektronicznych ignorancie.
      • muvon200 Kochany Babiku nie pisz głupot 08.02.07, 13:07
        Kolejna dziedzina na której Babiczek się kompletnie nie zna a wypisuje bzdury.
        Zgodzę się oczywiście, że szkoła może dużo zyskac na współpracy ze szkołami
        technicznymi. Moze pomóc w zakupie sprzętu itp ale niestety kochany Babbiku
        programy nauczania zatwierdza minister na podstawie opinii rzeczoznawców.
        Oficjalny spis programów znajdziesz na stronie MENu. Nauczyciel ma prawo
        zmienić pewien procent programu dostosowując go do lokalnych potrzeb co tu
        akurat może miec miejsce. Nie może jednak zmienić całości. Uczniowie ostatnich
        klas technicznych zdają stosowny egzamin który dla danego zawodu jest
        identyczny w całej Polsce więc jak widzisz drogi Babiczku to co piszesz jest
        bez sensu. Według Twojej koncepcji nikt tytułu technika ani świadectwa
        walifikacji zawodowych by nie zdobył. Takie rzeczy tylko w Erze :))
        • patajka1 Re: ignorancie muvon! 08.02.07, 14:11
          ty jestes babik, cholera co za bezsensowne obwinianie!!!!
          • campenile Re: ignorancie muvon! 08.02.07, 14:12
            oj juz prezestań udawać,
          • muvon200 A gdzie odpowiedź na moje argumenty? 08.02.07, 14:42
            Chłopie nie pisz głupot tylko sie odnieś do tego co napisałem. O szkolnictwie
            nie wiesz nic a piszesz bzdury
      • patajka1 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 14:12
        sdb napisał:

> co ma rekrutacja do programu nauki w technikum?

sam wypoisujesz dyrdymały.
        oczywiscie, ze jesli firma (zwłaszcza duza) robi rektutacje i interesuje sie
        nauczaniem i absolwentami danej szkoly, to robione są pod nia kierunki i
        ptrzedmioty - a wiec pozim nauczania sie zmienia, prawda ignorancie??
        • sdb Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 14:13
          tyle wiesz ile zjesz
          • patajka1 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 14:14
            fajnie, ze obrażasz internautów...
            • campenile Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 14:16
              Ale fajnie się z toba gada, ktos ci napisze napisze ze nie masz racji. To twoja
              odpowiedz: nie obrażaj internautów.

powinienies napisać internauty
            • sdb Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 14:19
              jaki z ciebie internauta- jestes zwyklym spamerem i manipulantem, potwierdzila
              to wczoraj nawet administracja forum banujac kilka twoich nickow.
              moze poszukaj sobie innego forum, takiego na ktorym nikt nie bedzie cie obrazal
              • patajka1 APEL do sdb. 08.02.07, 14:26
                ignorancie, nie kłam!!!!! sam jestes manipulantem!!!!!!
                jestes praktycznie wyłacznie zajęty tropieniem babikow, ktorym wmawiasz
                wszystko. A poza tym strasznie obrażasz!
                W tym temacie nazwales mnie ingorantem, potem dopisales "tyle wiesz, ile zjesz".
                czy to prawidlowe zachowanie moderatora?

poza tym 99% twoich wpisow kręci sie wokol nazywania wszystkich babikiem, co
                stalo sie juz obraźliwe. Przejęli to inni (bydgoszczanie campenile), ktorzy
                robia to samo.
                Co dziwne, nie kasujesz obrażen, nazywania babikami (sa tego dziesiatki, sam
                tak robisz), sam obrazasz.
                A sensowne wpisy na temat -wyrzucasz:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=56836064
                Postawa abnegata jaką przyjąłes, wysmiewania wszystkich, tropienia i rzucana
                obelg, zaczeła sie od ciebie. Od ciebie przejęli to rozzuchwaleni
                bydgoszczanie, ktorzy atakuja teraz Torun.

Praktycznie kazdy temat w Torniu jest wyśmiany przez bydgoszczan, a tropienie
                kto jest babikiem zajmuje tobie 99% czasu!
                Tak wiec negatywny (kpiarski) stosunek sdb do forumowiczów spowodowal, ze
                Forum Torun stalo sie miejscem wycieczek osobistych.

Uwazam sdb, ze powinienes ZACZAC ZACHOWYWAC SIE NORMALNIE. Co to znaczy?
                - przestac nazywac wszystkich babikami, a inne takie wycieczki bydgoszczan
                kasowac,
                - przestac kasowac normalne, tematyczne wpisy,
                - zacza pisac na temat, a nie wspierac ataki i negowac (wyśmiewac) wszystkich
                internautow.

Z gory zaznacze, ze nie jestem babikiem, choc i mi to wmawiałes.
                cierpisz na jakąs obsesję.
                • campenile Re: APEL do sdb. 08.02.07, 14:31
                  masz racje to nie twoja wina, ze wszystkie trolle korzystają z twojego
                  komputera w jednym czasie.

• sdb Re: APEL do sdb. 08.02.07, 14:37
                  patajka1 napisała:

> ignorancie, nie kłam!!!!! sam jestes manipulantem!!!!!!
                  > jestes praktycznie wyłacznie zajęty tropieniem babikow, ktorym wmawiasz
                  > wszystko. A poza tym strasznie obrażasz!
                  > W tym temacie nazwales mnie ingorantem, potem dopisales "tyle wiesz, ile
                  zjesz"
                  > .
                  > czy to prawidlowe zachowanie moderatora?

podjalem sie funkcji moderatora po to zeby czyscic forum z brudow ktore na nie
                  wprowadzasz m.in. ty. poza tym zachowalem funkcje zwyklego forumowicza i jak
                  widze ze ktos uparcie pisze glupoty to go wysmiewam.

> poza tym 99% twoich wpisow kręci sie wokol nazywania wszystkich babikiem, co
                  > stalo sie juz obraźliwe. Przejęli to inni (bydgoszczanie campenile), ktorzy
                  > robia to samo.
                  > Co dziwne, nie kasujesz obrażen, nazywania babikami (sa tego dziesiatki, sam
                  > tak robisz), sam obrazasz.

1. sam sobie przyjales taki nick i pod nim pisales dlaczego teraz uwazasz ze to
                  obrazliwe?
                  2. jezeli nie jestes babbikiem to skoro nazywanie cie nim uwazasz za obrazliwe
                  znaczy ze to co robil babbik jest godne potepienia?

> A sensowne wpisy na temat -wyrzucasz:
                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=56836064
                  > Postawa abnegata jaką przyjąłes, wysmiewania wszystkich, tropienia i rzucana
                  > obelg, zaczeła sie od ciebie. Od ciebie przejęli to rozzuchwaleni
                  > bydgoszczanie, ktorzy atakuja teraz Torun.

forum nie jest po to zeby robic glupawy i tępy PR miastu do ktorego sie odnosi.
                  a co ty robisz a forum Bydgoszcz?

> Praktycznie kazdy temat w Torniu jest wyśmiany przez bydgoszczan, a tropienie
                  > kto jest babikiem zajmuje tobie 99% czasu!
                  > Tak wiec negatywny (kpiarski) stosunek sdb do forumowiczów spowodowal, ze
                  > Forum Torun stalo sie miejscem wycieczek osobistych.

to twoja zasluga- kto wiatr sieje zbiera burze

> Uwazam sdb, ze powinienes ZACZAC ZACHOWYWAC SIE NORMALNIE. Co to znaczy?
                  > - przestac nazywac wszystkich babikami, a inne takie wycieczki bydgoszczan
                  > kasowac,
                  > - przestac kasowac normalne, tematyczne wpisy,
                  > - zacza pisac na temat, a nie wspierac ataki i negowac (wyśmiewac) wszystkich
                  > internautow.

znaczy ze mam od teraz przyklaskiwac kazdemu idiotycznemu postowi? nie nazywam
                  babikami wszystkich tylko ciebie spamerze

> Z gory zaznacze, ze nie jestem babikiem, choc i mi to wmawiałes.
                  > cierpisz na jakąs obsesję.

zamelduj koniowi
                  • derelka Re: APEL do sdb. 08.02.07, 14:39
                    sdb, kompromitujesz sie.
                    Z normalnego wpisu zamiast usuwać chłam -sam go wrzucasz.
                    Jestes emocjonalny sadystą, absolutnie nie nadajesz sie do roli bezstronnego
                    obserwatora na chlodno patrzacego na innych.
                    • campenile Re: zaczynamy robić sztuczny tłok 08.02.07, 14:44
                      derelka ty też się popłaczesz?
              • patajka1 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 14:33
                jestes zwykłym chamem i kłamcą sdb. Nic z twoich głupich wymysłow nie jest
                prawdą. Uwielbiasz zaswzczuwac ludzi ?????
                A bydgoszczanom-spamerom to w smak.
                Płakać mi się chce.

czy nie mozna po prostu:
                - zakazac wycieczek osobistych (do których nalezy nazywanie jednej osoby innym
                nickiem)? zakazac takze tobie sdb!
                - kasowac ataki personalne????
                - nie kasowac wpisow merytorycznych???????

Przesledzcie prosze dokladnie ten temat. W tym temacie normalne moje wpisy,
                potem obrażanie, potem zlosliwe docinki bydgoszczan-spamerow, potem do tego
                dokłada swoje ataki sdb. Jestem zbulwersowana i załamana.
                • campenile Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 14:34
                  Arek to straszne, że jestes załamana :))))))))))))
                  • patajka1 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 14:35
                    sam jestes arek...
                    chamstwo jakie tu TWORZY I DO KTOREGO DOPUSZCZA SDB, PRZECHODZI LUDZKIE
                    POJECIE!!!!!
                    DOWIEDZENIA!!!!
                    • campenile Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 14:37
                      Kiedy do ciebie dotrze, że znany jest twoj IP, który jest jedyny i wyjątkowy.
                • sdb Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 14:41
                  patajka1 napisała:

> jestes zwykłym chamem i kłamcą sdb. Nic z twoich głupich wymysłow nie jest
                  > prawdą. Uwielbiasz zaswzczuwac ludzi ?????
                  > A bydgoszczanom-spamerom to w smak.
                  > Płakać mi się chce.

nie placz idz do domu niech ci mama wytrze nosek

> czy nie mozna po prostu:
                  > - zakazac wycieczek osobistych (do których nalezy nazywanie jednej osoby
                  innym
                  > nickiem)? zakazac takze tobie sdb!
                  > - kasowac ataki personalne????

no to spojrz panie madry od czego zaczales swoj post- powinienem go skasowac.
                  widziales gdzies zebym nazwal ktoregos z forumowiczow chamem?

> - nie kasowac wpisow merytorycznych???????
                  >
                  > Przesledzcie prosze dokladnie ten temat. W tym temacie normalne moje wpisy,
                  > potem obrażanie, potem zlosliwe docinki bydgoszczan-spamerow, potem do tego
                  > dokłada swoje ataki sdb. Jestem zbulwersowana i załamana.

piszesz jako kobieta? dobrze ze nie zapomniales zmienic nicka i nie napisales
                  tego jako jokerprim albo bartlomiejus4
                • ka_zet Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 14:46
                  patajka1 napisała:

> - zakazac wycieczek osobistych (do których nalezy nazywanie jednej osoby innym
                  > nickiem)

Sami stosujecie je z największym upodobaniem, obywatelu.
                • mynda Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 17:16
                  a mi się wydaje, że patataja to kukuła. Ona też ślozy lała na forum swego czasu.
                  Swoja droga, przezbawne, jak mozna tak wszytsko brać do bańki :)
        • campenile Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 14:14
          Od kiedy robi sie kierunki pod fabryke, pomysl trochę. No ale czego się można
          spodziewać skoro nawet nie wiesz jak ta szkoła się nazywa.
      • pomeranus1 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 16:27
        czy moderator nie powinien wyciąć tu sam siebie?
    • patajka1 sdb= chamskie ataki zostawia, zwykłe wpisy kasuje 08.02.07, 14:34
      sdb: chamskie ataki zostawia

a zwykłe wpisy kasuje
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=56836064
      • campenile Re: sdb= chamskie ataki zostawia, zwykłe wpisy ka 08.02.07, 14:36
        Pochylmy się nad nickiem jokerprim, którego wczoraj pożegnalismy. Swiec Panie
        nad jego duszą.
        • jaca515 Re: sdb= chamskie ataki zostawia, zwykłe wpisy ka 08.02.07, 14:45
          campenile, muvon200 - wystarczy przesledzic wasze wpisy, by wiedziec, jak
          uwielbiacie ataki na Torun.
          A o zachowaniu sdb w stosunku do patajki sie nie wypowidam - szkoda slow.
          • campenile Re: sdb= chamskie ataki zostawia, zwykłe wpisy ka 08.02.07, 14:47
            Chcesz linki swoich wypowiedzi spod konta jaca515 na forum bydgoskim?
    • muvon200 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 14:44
      piszę to jeszcze raz bo zostało celowo przez Babbika zignorowane i
      zmarginalizowane a tam cała prawda
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=56961004&a=56963526
    • jaca515 co ty wyprawiasz sdb???? 08.02.07, 14:44
      co ty wyprawiasz sdb????
      Wydaje mi się że zasady stosowane na forum Torun są zdecydowanie zbyt
      restrykcyjne. Dam przykład z mojej beczki. Wpisałem dzis 2 wpisy:

1) tekst pierwszy:
      "Oferta kulturalna jest, brak mediow do ich pokazania."
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=56346815
      wykasowano, wiem czemu?

2) tekst drugi:
      TVP3 jest stworzony, by dbac o miasta i regiony. Jesli inne osrodki dbaja o 2-3-
      4 krotnie mniejsze miasta, a Torun jest pomijany przez Bydgoszcz - cos jest nie
      tak.
      Torun ewidentnie jest sekowany przez TV Bydgoszcz. Ale tak nie moze dalej byc.
      Dzialania Polsatu pokazuja, ze Warszawa docenia atrakcyjnosc Torunia jako
      najwazniejszego miasta regionu - a nie widzi tego Bydgoszcz?
      Czy wladze nasze sie obudza, czy beda dalej udawac, ze nie chca sie kłócic z
      TVB, bo mamy 1,5 etatu dziennikarskiego?
      Moze to za duzo, powinni nam dac 0,5 etatu. Wynikałoby z tego, że przeciez
      jestesmy 20x mniej atrakcyjni od 100-tysiecznej Zielonej Gory, ktora ma 16
      osob, w tym 10 dziennikarzy?
      TVB działa na granicy absurdu.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=55737136
      wykasowano, nie wiem czemu?

sdb sie bawi w ataki na innych, a zwykle wpisy wyrzuca?
      • pomeranus1 Re: co ty wyprawiasz sdb???? 08.02.07, 15:54
        wyłądowuje swe frustracje ze szkoły.
    • ka_zet Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 14:45
      patajka1 napisała:

> Powinno to wg mnie niesamowicie unowoczesnic nauczanie mechaniki i
      > elektroniki w szkolnictwie.

Branie uczniów na praktyki, cóż za niesamowite unowocześnienie.
      • staszeek1 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 15:08
        Nie bedzie juz jokerprima??? niech mu babbik podesle haslo
    • pomeranus1 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 15:47
      Co was tak bydgoszczanie obchodzi torunskie forum?
      Malo wam atakow personalnych?

A cos o tym:
      spamer z Bydgoszczy dubluje tematy poniewaz zostal zalozony taki:
      UWAGA Liczne pobicia i rabunki w Bydgoszczy !!!!!!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=56786602
      dodał taki, żeby wylewać swą żółć:
      UWAGA Liczne pobicia i rabunki w Toruniu !!!!!!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=71&w=56974134
      czy mozna dublowac tematy?
      • sdb Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 15:52
        pisales juz "dowiedzenia" wiec mialem nadzieje ze juz opuszczasz to forum
        • pomeranus1 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 15:53
          sdb, kłamco i padalcu, masz urojenia?
          • pomeranus1 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 15:55
            acha, zapomniales napisac sdb, ze ja też jestem babik.
          • staszeek1 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 15:58
            Pomeranus mowisz sam do siebie?? owszem sdb czasami bywa ostry a krew moze
            czlowieka zalac jak jest 100 razy dziennie wyzywany od bydgoszczan, i czyta ze
            Torun to potega!!! OSZOLOMSTWU I POPAPRANCOM (babbik, jokerprim, derelka ta
            sama osoba = 100 nickow) MOWIMY STANOWCZE NIE
            • pomeranus1 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 16:02
              nie oskarzaj bezpodstawnie
              jestes bydgoszczaninem ktoremu chyba odpowiada syf, jaiego dopuszcza sie sdb.
              piszesz zwykle jako campenile czy jako leszek21?
      • muvon200 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 16:24
        Już wiem Babiku o co Ci chodzi. (Babik to już nie pewrsonalnie a ikona głupoty
        forumowej) pewnie chcesz kasę za prawa autorskie swojego trolowania na forum
        Bydgoszczy. Facio skopiował Twój lub Babiszona temat dosłownie żeby pokazać jak
        debilne jest wypisywanie takich bzdur. Jakoś szykanowany przez Was Kazet tego
        nie wyciął i nie obraził się a tu prosze obraza majestatu
        • pomeranus1 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 16:26
          muvon, campenile, kazet - wszyscy co chwala sdb za ataki personalne i ich
          utzrymywanie sa z Bydgoszczy.
          Moze to wam pasuje, a marazm sdb jest na reke?
        • muvon200 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 16:30
          chodzi o to że oba wpisy w Bydzi i tu są tyleż debilne co śmieszne. Kazet olał
          to i sobie leży. W Toruniu larum. Jeny ktos obraża Toruń choc tak na serio to
          zwała z ogrów i Troli wpisujących u nas takie bzdety
          • staszeek1 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 17:45
            Pomeranus a ty napewno jestes z Torunia?? ostatnio widziano cie na najlepszym
            dworcu na swiecie jak kupowales w piatek bilet do Lipna. Jak wiadomo neofici sa
            najgorsi co zreszta juz wielokrotnie potwierzdzieles!!!
    • pameranus1 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 17:58
      To nie bylem ja tylko moj brat bliznik ktory jechal do cioci Stasi na herbatke
      • pameranus1 Re: Japonczycy rekrutują ze Szk. Mechaniczno-Ele 08.02.07, 18:03
        A tak naprawde to jestesmy z Chelmzy (ja i brat blizniak) tylko on ma
        dziewczyne i sie nie nudzi a ja musze sie czyms zajac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka