Gość: Krysia IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 20:49 Czesc , juz niedlugo moja ulubiona kapela zawita do Torunia. Wszyscy ich kochamy. Moze bysmy poszli razem na ich koncert ? pozdrawiam Krysia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smarkaty Re: ICH TROJE 21.11.01, 20:55 Czy koniecznie musimy iść na koncert? Osobiście wolał bym na browarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaziu Re: ICH TROJE IP: *.wykonawcy.pl 21.11.01, 21:02 Krysiu, ale ja nie chcę iść na koncert Ich Troje. Mogę nie iść? Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
smarkaty Re: ICH TROJE 21.11.01, 21:06 Krysiu, chyba nikt nie chce iść z Tobą na koncert. Moja oferta jest wciąż aktualna Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: ICH TROJE 22.11.01, 05:45 smarkaty napisał(a): > Krysiu, chyba nikt nie chce iść z Tobą na koncert. > Moja oferta jest wciąż aktualna chetnie pojde na piwo, potem koncert potem drinki. Stawiam.Napisz do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cycek Re: ICH TROJE IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 13:13 Ich Troje w Toruniu?! Wow! To przecież historyczne wydarzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szteter Re: ICH TROJE-kicha IP: *.ili.pl 22.11.01, 17:14 ja tam też wole browarka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczur Re: ICH TROJE-kicha IP: *.hacker.komp.pl 23.11.01, 15:26 ...porównywanie tego czegoś z browarkiem jest obrazą browarka!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: ICH TROJE-kicha 23.11.01, 16:44 Krysiu, Ty przecież dobrze wiesz, że "Zawsze z Tobą chciałbym być", więc na koncert pójdę, przedtem na browarka, potem na drinka, romantyczną kolację, spacer,"A wszystko to, co Ciebie kocham":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FKR Re: ICH TROJE IP: *.torun.dialup.inetia.pl 23.11.01, 21:38 Krysiu, zajmij sie lepiej piciem browarkow niż słuchaniem ich3 Odpowiedz Link Zgłoś