Dodaj do ulubionych

praca dla studenta

14.02.07, 13:27
Wiecie może gdzie można uderzyć w takiej sprawie?
Może znacie firmy, które zatrudniają dorywczo przy inwentaryzacjach,
sprawdzaniu czy nie ma błędów w produktach itd?
Obserwuj wątek
    • salute_thorunium Jest bardzo duzo ofert, wystarczy poszukac w gazet 14.02.07, 13:39
      Jest bardzo duzo ofert, wystarczy poszukac w gazetach: Anonse, Nowosci, Gazeta
      WYborcza - aż się proszą.
      • kolorowa_kredka Re: Jest bardzo duzo ofert, wystarczy poszukac w 14.02.07, 13:41
        Dziękuję za informację.
        Szukam cały czas w anonsach a w gazetach to jeszcze nie ;) Dzięki i
        pozdrawiam :)
        • kolabor86 Re: Jest bardzo duzo ofert, wystarczy poszukac w 14.02.07, 19:21
          Tylko, że w gazetach to hipermarkety i ulotki głównie. Te ostatnie nie zawsze
          uczciwie. Była taka jedna firma swego czasu, co to wywoziła w teren i ludzie
          musieli się w akwizytorów bawić, a jak nie to zostawali na lodzie kilkadziesiąt
          km od miasta.
          O coś fajnego będzie ciężko. Skoro praca ma być dla studentki/ta to może zobacz
          w Biurze Karier www.biurokarier.umk.pl/
          Bez bicia się przyznaję, że nie wiem, jak to działa, bo nie korzystałem, ale
          zapytać zawsze można :)
          Można też porozglądać się w PUPie, tak jak ja znalazłem pracę. Tylko nie wiem,
          czy dorywcze też tam mają w zestawie.
          Powodzenia :)
          • kolorowa_kredka Re: Jest bardzo duzo ofert, wystarczy poszukac w 14.02.07, 21:32
            man power już "przeleciałam" ;) Tam same Łysomice prawie..
            workservice jeszcze nie :) Dziękuję za podpowiedź!

A co do biura karier to ciekawa podpowiedź!Nie wpadłam na to i dzięki raz
            jeszcze- sprawdzę :)
    • vous_etes Re: praca dla studenta 14.02.07, 15:20
      może agencje pracy tymczasowej itp. jakiś manpower, workservice.
    • martinez027 Re: praca dla studenta 15.02.07, 02:09
      roboty sporo-ale nieszukaj"biurowej"bo na nic nierobienie przy komputerku to sa
      tysiace chetnych-nawet za 600zl:)znajomi studenci dorabiaja w hipermarketch-na
      kasach i rozkladanie towaru,ewentualnie w restauracach,pubach-niektorzy sa
      kontrolerami biletow w mzk-ale trzeba tu"miec gadane"i mocne nerwy zeby sie
      uzerac z gapowiczami gotowymi zabic za 2zl-chociaz znajoma z psychologii mowila
      ze to najlepsza robota dla studenta psychologii:)-plus duzy ze pracujesz kiedy
      chcesz.
      • kolorowa_kredka Re: praca dla studenta 15.02.07, 06:24
        hehe

kontroler biletów odpada- z moim wątłym ciałkiem ;)

Nie myślę o biureczku i miękkim fotelu, ale o czymś... hmmm w stylu sprawdzanie
        czy nie ma błędów w dywanach i zawiązywanie supełków. Koleżance trafiło się
        kiedyś coś takiego- podobałoby mi się to, tak na teraźniejsze czasy studenckie
        nie pogardziłabym taką robotką.
        • puen.ta Re: praca dla studenta 15.02.07, 11:21
          Czy kolorowa kredka potrafi coś jeszcze robić poza zawiązywaniem supełków? Może
          kolorowej kredce odpowiadałoby również rozwiązywanie zawiązanych wcześniej
          supełków? A poza tym dlaczego kolorowa kredka nie myśli o innych pracach? A może
          jednak nie jest tak źle i są jakieś ciekawe rzeczy do robienia dla studentów na
          krótkie zlecenie? Niech kolorowa kredka powie co potrafi robić

Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka