kolorowa_kredka 14.02.07, 13:27 Wiecie może gdzie można uderzyć w takiej sprawie? Może znacie firmy, które zatrudniają dorywczo przy inwentaryzacjach, sprawdzaniu czy nie ma błędów w produktach itd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salute_thorunium Jest bardzo duzo ofert, wystarczy poszukac w gazet 14.02.07, 13:39 Jest bardzo duzo ofert, wystarczy poszukac w gazetach: Anonse, Nowosci, Gazeta WYborcza - aż się proszą. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_kredka Re: Jest bardzo duzo ofert, wystarczy poszukac w 14.02.07, 13:41 Dziękuję za informację. Szukam cały czas w anonsach a w gazetach to jeszcze nie ;) Dzięki i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolabor86 Re: Jest bardzo duzo ofert, wystarczy poszukac w 14.02.07, 19:21 Tylko, że w gazetach to hipermarkety i ulotki głównie. Te ostatnie nie zawsze uczciwie. Była taka jedna firma swego czasu, co to wywoziła w teren i ludzie musieli się w akwizytorów bawić, a jak nie to zostawali na lodzie kilkadziesiąt km od miasta. O coś fajnego będzie ciężko. Skoro praca ma być dla studentki/ta to może zobacz w Biurze Karier www.biurokarier.umk.pl/ Bez bicia się przyznaję, że nie wiem, jak to działa, bo nie korzystałem, ale zapytać zawsze można :) Można też porozglądać się w PUPie, tak jak ja znalazłem pracę. Tylko nie wiem, czy dorywcze też tam mają w zestawie. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_kredka Re: Jest bardzo duzo ofert, wystarczy poszukac w 14.02.07, 21:32 man power już "przeleciałam" ;) Tam same Łysomice prawie.. workservice jeszcze nie :) Dziękuję za podpowiedź! A co do biura karier to ciekawa podpowiedź!Nie wpadłam na to i dzięki raz jeszcze- sprawdzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
vous_etes Re: praca dla studenta 14.02.07, 15:20 może agencje pracy tymczasowej itp. jakiś manpower, workservice. Odpowiedz Link Zgłoś
martinez027 Re: praca dla studenta 15.02.07, 02:09 roboty sporo-ale nieszukaj"biurowej"bo na nic nierobienie przy komputerku to sa tysiace chetnych-nawet za 600zl:)znajomi studenci dorabiaja w hipermarketch-na kasach i rozkladanie towaru,ewentualnie w restauracach,pubach-niektorzy sa kontrolerami biletow w mzk-ale trzeba tu"miec gadane"i mocne nerwy zeby sie uzerac z gapowiczami gotowymi zabic za 2zl-chociaz znajoma z psychologii mowila ze to najlepsza robota dla studenta psychologii:)-plus duzy ze pracujesz kiedy chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_kredka Re: praca dla studenta 15.02.07, 06:24 hehe kontroler biletów odpada- z moim wątłym ciałkiem ;) Nie myślę o biureczku i miękkim fotelu, ale o czymś... hmmm w stylu sprawdzanie czy nie ma błędów w dywanach i zawiązywanie supełków. Koleżance trafiło się kiedyś coś takiego- podobałoby mi się to, tak na teraźniejsze czasy studenckie nie pogardziłabym taką robotką. Odpowiedz Link Zgłoś
puen.ta Re: praca dla studenta 15.02.07, 11:21 Czy kolorowa kredka potrafi coś jeszcze robić poza zawiązywaniem supełków? Może kolorowej kredce odpowiadałoby również rozwiązywanie zawiązanych wcześniej supełków? A poza tym dlaczego kolorowa kredka nie myśli o innych pracach? A może jednak nie jest tak źle i są jakieś ciekawe rzeczy do robienia dla studentów na krótkie zlecenie? Niech kolorowa kredka powie co potrafi robić Odpowiedz Link Zgłoś