debett 23.11.01, 16:53 Kto - Waszym zdaniem - zwycięży w pierwszym turnieju Pucharu Świata w Finlandii? Śpieszcie się z wpisami, bo zaraz się rozpoczyna! Ja stawiam na Małysza, natomiast Schmit będzie daleko od czołówki. Oby się sprawdziło:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: snoop Re: Na rozbiegu: Kuopio IP: *.wykonawcy.pl 23.11.01, 18:33 Czesc Debett :) jak tam Małysz które miejsce ma ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUNIOR Re: Na rozbiegu: Kuopio IP: 217.96.43.* 23.11.01, 18:44 Małysz nr 1 !!!! Wiadomość z ostatniej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytas Re: Na rozbiegu: Kuopio IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 20:07 On jest najlepszy! Pokazał klasę wszystkim i potwierdził, że jest faworytem nr 1 do obrony tutułu. BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królik Re: Na rozbiegu: Kuopio IP: *.wykonawcy.pl 23.11.01, 21:01 Jest dobrze, oby tak przez cały sezon. Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Na rozbiegu: Kuopio 23.11.01, 23:50 Nie pomyliłem się, co do pozycji Małysza. Niestety nie udało mi się przepowiedzić odległej lokaty Schmita. Brawo Adam, ale wydaje się, że Martin będzie groźny także w tym roku. Mam nadzieję, że Małysz zwycięstwem będzie się cieszył także w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Na rozbiegu: Kuopio IP: *.torun.dialup.inetia.pl 24.11.01, 00:41 Też się cieszę, ale szczerze mówiąc to powinien wygrać Schmitt, skoczył w sumie łącznie 2 metry dalej i nie uważam że w gorszym stylu. Ale to teraz Adaś jest gwiazdą i to również u sędziów (jak kiedyś Marcinek S.) Odpowiedz Link Zgłoś