moby1 30.04.03, 17:52 Czy ktos zna adres gdzie mozna znalezc program tegorocznych juwenalii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Proszę Re: Juwenalia 2003 IP: *.torun.mm.pl 30.04.03, 20:21 aktualnosci.uni.torun.pl/dokumenty/20030424101947.rtf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uff Re: Juwenalia 2003 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 14:00 bomba! świetna inteligencja nam rośnie... "ich troje" jedną z atrakcji muzycznych... brak mi słów brawo, składam hołd gustom organizatorów zresztą nie ma się czemu dziwić. jakiś czas temu przeczytałem w prasie o dwóch studentach (UMK + WSB), którzy napadli i pobili przechodnia (tak dla sportu) a w ogóle co tam robi Maleńczuk? przecież do tej popeliny pasuje bardziej Stachursky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uff Re: Juwenalia 2003 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 14:02 sorry, odetchnąłem to nie ich troje tylko ich trole kamień spadł mi z serca kajam się przed organizatorami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinka Re: Juwenalia 2003 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 15:53 co to za program ??? agdzie atrakcje ??? co to za gwiazdy uswietnia plebejska impreze na bulwarach ??? gdzie ten klimat sprzed lat? oj cos mi sie wydaje, ze Juwenalia przestaja byc tylko studencka impreza........ Niestety... Zaluje bardzo, ze kolejny raz studenci beda musieli meczyc sie na bulwarach z miastowymi dresami, z licealistami i innymi, dla ktorych impreza ta nie jest przeznaczona... No i odwieczne pytanie: a co bedzie jesli ktos do Wisly wpadnie? Sam sobie wtedy sterem, zeglarzem, okretem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Juwenalia 2003 IP: *.torun.mm.pl 06.05.03, 14:40 Prawdę mówiąc mam nadzieję że ktoś wreszcie wpadnie do Wisły i otworzy oczy entuzjastom robienia ze studenckiego święta tandetnego pikniku. Przecież stawianie ochrony wzdłuż brzegu rzeki musi podrażać koszty! Na Bulwarze nie ma nie tylko klimatu i zaplecza (takiego jak kluby studenckie na Bielanach)- rok temu cała okolica była prawie bez oświetlenia (jak chcą zapewnić ludziom bezpieczeństwo?!), problemem było też znalezienie toalety (mnie się nie udało, ale podobno były). O obecności dzieci oraz meneli ze Starówki już nie wspomnę... Chyba w tym roku dam sobie spokój z Juwenaliami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielmożny Re: Juwenalia 2003 IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 13:16 Trochę ta impreza schodzi na psy, co się dzieje, co się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mando Re: Juwenalia 2003 IP: *.torun.dialup.inetia.pl 05.05.03, 14:48 Nawet dosyć mocno schodzi na psy. Żle było w miasteczku akademickim. Mi tam całkiem się podobało czgo niestety nie mogę powiedziec o zaszłorocznej 'zabawie' na bulwarze. Gratuluje tak bystrych pomysłów organizatorom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żygaboys Re: Juwenalia 2003 IP: *.torun.dialup.inetia.pl 05.05.03, 14:52 Niech moc disco i nalewki NIE będzie z wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boban Re: Juwenalia 2003 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 15:45 przykro mi na ten plan juwenaliów patrzeć...bo jest po prostu beznadziejny! a do tego jeszcze miejsce "juwenaliów"....a raczej miejskiego festynu-bulwar! :-( żeby choć jeden dzień był na Bielanach, tam obojetnie jaki plan jest, kto gra...ganz egal, zawsze jest wypas...a na bulwarze? lipalipalipa!!! w dodatku co to za zespoły?! wspomne tylko że w Gdańsku na Neptunaliach...tylko w jeden dzień będzie FISZ,KALIBER44 i TEDE. a u nas? wstyd i hańba! żenada! rozpacz! jeszcze ze trzy lata temu juwenalia w Toruniu to była impreza znana ze swej wyjebistości w całej Polsce! Zawsze był Kazik, lub Kult, T.Love, choćby w takiej Kotłowni, starej Bazie, czy nawet Od Nowie DJ zapodawali fajna muzyke imprezową...a teraz? muzyke skandynawii??!! czy przy tym da sie wogóle poruszać biodrami? Pamięta ktoś jeszcze jak ludzie się zawsze bawili na deptaku koło akademców na Bielanach...istne LoveParade!!! bez jaj! no cóż...wyraźnie Toruń już teraz pod każdym względem idzie na dno :-( szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poplas Re: Juwenalia 2003 IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 16:00 kurde to naprawde jest ostra klapa, i to chyba nie wynika z tego ze sie starzejemy,trzeba by sie młodzieży zapytac czy im sie w zewszłym roku podobało ....to mogła by być ciekawa sąda "preferencje juwenaljowe w ujeciu wiekowym" a tak swoja droga to mi sie wydaje ze na to aby organizowac juwelanlija na starym miescie to jest stanowczo za mało ludzi i to jest ich problem pozdrawiam wszytkich i zpraszam do zbojkotowania straego miasta (zpraszam na impreze w miatsteczku , ja bede przy basenie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krom Re: Juwenalia 2003 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 16:18 bardziej przypomina mi to festyn proeuropejski niz juwenalia. ale jest jeden plus programu: w końcu od niepamiętnych czasów nie trzeba będzie wysłuchiwac po raz n-ty maurycego ze swoja tortillą flat oraz innego pana - chorego na bluesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Juwenalia 2003 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 18:35 taaaaaaa morze glow na miasteczkowej ul. Olszewskiego to byl bajeczny widok :) i te koncerty :) to pod wplywem mieszkancow akademikow Rektor zadecydowal o przeniesieniu imprezy. mi po prostu szkoda bo nie moge miec do nich pretensji ze nie podobalo im sie ze obcy ludzie wlazili im do pokoi i dochodzilo do brzydkich incydentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Juwenalia 2003 IP: *.torun.mm.pl 05.05.03, 19:30 Mam nadzieje ze przy najbliższych wyborach Rektora wygra ktoś normalny... Odpowiedz Link Zgłoś
sszymek Re: Juwenalia 2003 05.05.03, 19:15 Od Maurycego i Tortilli się odj..eb, bo naprawde świetnie grają swoja muzyke. a teraz co do bulwa[e]rsujących Juwenaliów. Bulwar to najgówniańszy pomysł świata. Niestety młodzi studenci już nigdy nie zobacza prawdziwego szału, wielkiej niezapomnianej imprezy, gdy 3000 ludzi bawiło sie non-stop w miasteczku akademickim. To było to! Teraz będą smutne smęty pod patronatem radia Gra i Gazety Pomorskiej. Ja w tym roku nie ide. Jak zachce mi się dostac w morde, to se wyjde przed dom na Rubinkowie i będzie tak samo. a festyn z kielbaskami i pierdo...niem o Unii mi nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krom Re: Juwenalia 2003 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 19:40 sszymek napisał: > Od Maurycego i Tortilli się odj..eb, bo naprawde świetnie grają swoja muzyke. o gustach się nie dyskutuje kolego. mi akurat nie pasuje wysłuchiwanie po raz trzytysiącepięćsetosiemdziesiątyczwarty na przykład pana kopary i dowiadywanie się że ciągle jest chory na bluesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deamoonseath Re: Juwenalia 2003 IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 09:39 heh juwenalia duzo by na ten temat gadac. teraz to nie sa juwenalia tylko bulwanaria, totalnie gowniane zreszta. powiedzcie mi co to za impreza studencka na ktorej lokalne media co studentow maja zawsze w dupie i robia festyniki z wojtkiem gasowskim i krzysiem krawczykiem zawsze w poczatkach maja z wielka popma wystawiaja swoje manele i oblepiaja teren imprezy banerkami. toz to promocja dla nich totalna az w oczy kuje. heh a te bzdetne konkursiki ze sceny no szajs totalny. takiego klimatu jak na bielanach to juz nigdy nie bedzie. zbojkotujcie ten syf i wlasnym suptem cos ciekawszego mozna zrobic niz oogladanie przezartego juz lady Pank! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Juwenalia 2003 IP: *.torun.mm.pl 08.05.03, 12:08 Nawet ten prezes juwenaliów napisał, że na bulwarze są bo budzą duże zainteresowanie wśród MIESZKAŃCÓW. A to jest impreza dla STUDENTÓW. kill'im Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muster BOOOOOOJKOT IP: w3cache.u.INTELINK.pl:* 08.05.03, 14:59 A ja powiem tak - zlejmy cala ta impreze na Bulwarze i swoim zwyczajem chocmy na BNielany tam w okolice basenu i calej reszty. Tam bedzie pewnie sporo ludzi, koce, grille, muzczke moze jakas sie zorganizuje i juz. I pokazemy, ze juwenalia to studenci, a nie festyn dla dresow i rodzinek ze Starowki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deamoonseath Re: BOOOOOOJKOT IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 08:21 tak jest bojkot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bees BOOOOOOJKOOOOOOOOOOT IP: 158.75.34.* 09.05.03, 09:01 Impreza na bulwarze to nie jedyny zresztą nowy, kiepski element. Samorząd na przykład odpuścił mecz w błocie który był 100 razy ciekawszy od kopaniny w piachu boiska na bielanach. Impreza na bulwarze to beznadzieja. Nie chcę oglądać po raz setny prymitywnych pakerów po sterydach, głupich kur i dresiarni - mam ich na codzień. Nie chcę słuchać żenujących umizgów do widowni prowadzących z radia gra. Lady pank - to totalna porażka, nikt normalny bez sentymentów związanych z tym zespołem nie jest w stanie ich wytrzymać. Nie tylko na trzeźwo. Więcej takich imprez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: BOOOOOOJKOOOOOOOOOOT IP: 158.75.3.* 09.05.03, 09:04 A był ktoś na bulwarze? Bo nie wiem jak było... grilowaliśmy na Bielanach... Odpowiedz Link Zgłoś