Dodaj do ulubionych

Nowa restauracja

11.03.07, 12:53
Był może ktoś z forumowiczów w tej nowej restauracji przy ul. Lipnowskiej?
Jeśli tak, to proszę o info co do lokalu (jaki wystrój, klimat, ceny, obsługa).
Ostatnio jest jakiś boom na lokale gastronomiczne w naszym mieście:) Cieszy
mnie to bardzo, bo jeszcze niedawno można było zjeść na mieście tylko u p.
Lesiaka.
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Nowa restauracja 18.03.07, 16:52
      Może też wreszcie powstanie jakiś przyzwoity hotel.
      • wojt683 Re: Nowa restauracja 18.03.07, 16:57
        Podobno na zamku jest przyzwoity hotel.
        • sibeliuss Re: Nowa restauracja 18.03.07, 16:59
          To prawda, ale ceny powalają.
          Pod wieczór postaram się je podać, wtedy sam ocenisz.
          • rafas84 Re: Nowa restauracja 18.03.07, 17:05
            Były kiedys plany budowy wypaśnego hotelu naprzeciwko Zamku, ale ś.p. Kasztelan
            Kwiatkowski blokował te pomysły. Sprawa umarła naturalną śmiercią. Dawno nikt
            juz tego tematu nie poruszał.
            • sibeliuss Re: Nowa restauracja 18.03.07, 17:07
              Zatem poruszmy go chociasz na forum.
              Temat hotelu, a nie pana Kwiatkowskiego rzecz jasna.
              ps. dlaczego blokował?
              • wojt683 planowany kiedyś hotel koło zamku 18.03.07, 17:14
                Twierdził, że nowoczesny oszklony obiekt nie pasuje w otoczeniu zamku. I mógłby
                być nawet jakby taką konkurencją dla zamku.
                • sibeliuss Re: planowany kiedyś hotel koło zamku 18.03.07, 17:36
                  A czy hotel musi być przy samym zamku? Mało to miejsca w mieście?
                  • wojt683 Re: planowany kiedyś hotel koło zamku 18.03.07, 17:38
                    Inwestor - Golbud(już nie istnieje) chciał koniecznie koło zamku.
                    • sibeliuss Re: planowany kiedyś hotel koło zamku 18.03.07, 17:48
                      Zatem dobrze, że im nie pozwolono. Wokół zamku powinien być zakaz inwestycji. To
                      jest wyjątkowy zabytek i należy go eksponować.
                      • mishel1 Re: planowany kiedyś hotel koło zamku 19.03.07, 11:41
                        z tego co pamietam projekt tego hotelu zakladal pobudowanie go na przciw zamku
                        po drugiej stronie szosy... wyglądalo to imponujaco.. szczegolnie ze zamek
                        odbijal sie w szkle konstrukcji hotelu.. no ale S.P Kwiatkowski nie chcial
                        konkurencji dla PTTKowskiego hotelu.. o nic innego nie chodzilo. Szkoda.
                        • mishel1 Re: planowany kiedyś hotel koło zamku 22.03.07, 15:50
                          byl tam ktos w tym lokalu na lipnowskiej? ;]
                          • ankafanka Re: planowany kiedyś hotel koło zamku 23.03.07, 07:21
                            ja nie
                          • jerryone1 Re: planowany kiedyś hotel koło zamku 23.03.07, 10:53
                            ja byłem, ale mnie wygonili bo powiedzieli, że jestem z Radziejowa:(. I gdzie
                            tu tolerancja??:((
                            • ankafanka Re: planowany kiedyś hotel koło zamku 23.03.07, 12:49
                              Wygonili cię bo jesteś z Radziejowa, no co ty za to sie nikogo nie wyrzuca a po
                              drugie skąd wiedzieli, że jesteś nietutejszy, odznaczacie się jakoś od nas haha
                              • jerryone1 Re: planowany kiedyś hotel koło zamku 23.03.07, 13:29
                                :)
                                • mishel1 Re: planowany kiedyś hotel koło zamku 23.03.07, 13:58
                                  ehhh Anka przeciez on zartowal ;] ale tak na marginesie to pewnie ze sie
                                  odznaczają.. ludzie z Radziejowa sa nizszego wzrostu ok 1,2m-1,5m, maja
                                  krotkie rączki i owlosienie na calym ciele.. obsluga musiala nabrac podejrzeń ;]
                                  • wojt683 Bar przy Lipnowskiej 25.03.07, 01:13
                                    Byłem w lokalu na Lipnowskiej i jestem pod wrażeniem. Dwupoziomowy lokal,
                                    całkiem fajne wnętrze, w koło kulturalni ludzie, pizza spoko. Polecam i pozdrawiam!
                                    • mishel1 Re: Bar przy Lipnowskiej 25.03.07, 14:35
                                      tez byłem ;] baaaardzo fajne miejsce.. 2 poziomy, bilardzik (zapomnialem
                                      sprawdzic w jakiej cenie) i niedrogie jedzenie. Tylko jeszcze niech urzadza
                                      jeszcze teren dookoła lokalu....
                                      • mishel1 Re: nowa knajpa na ul 17 Stycznia 25.03.07, 21:56
                                        Tam tez powstaje ponoć jakas knajpeczka... lokal niewielki ale zawsze cos ;]
                                        • wojt683 Re: nowa knajpa na ul 17 Stycznia 25.03.07, 22:56
                                          No to widze, że G-D staje się miastem klubowym :P
                                          Ale co do tej lokalizacji wydaje mi się, że to prędzej będzie konkretna knajpa,
                                          typu bar Drwęca:/
                                  • jerryone1 Re: planowany kiedyś hotel koło zamku 26.03.07, 01:35
                                    Mishel wie co pisze...sam depiluje po nocach całe ciało i nosi butki na
                                    koturnie, dzięki czemu ma 1,33 wzrostu:).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka