Gość: gh IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 21:10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humanior Re: BLOKERSI 29.05.03, 09:13 b3ut coziennie wystaje przed blokiem, patrząc na spódnice dziewczyn, które nie chcą go znać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: BLOKERSI IP: 158.75.224.* 29.05.03, 10:14 Ej, Humanior, zachowujesz się jak odrzucona, niedoszła kochanka, która mści się na swoim loverze... czyżby jakaś 'pro-bełtowa' trauma cię spotkała?.... -P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: BLOKERSI IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 12:46 Wiech, daruj Humaniorowi. Załosny gość. Debil potrafi tylko czepiać się, marudzić i pisać "spierdalaj" ( to ostatnie ma chyba opanowane do perfekcji). Na początku jak sie czepiał Bełta to było nawet zabawne, ale jak się powtarza to samo 5000 razy, to już jest średnio zabawne. Właśnie humanior, cholernie nudny jesteś!!! Ty masz jakiś kompleks chyba? Byłeś z Bełtem w przedszkolu i on pierwszy się nauczył sznurowadła wiązać? Czy siedziałeś z nim w ławce w podstawówce i zawsze okazywało się, że jest od ciebie bardziej inteligentny? Bo nie wątpię, że jest! Daruj sobie te teksty do niego, bo świadczą o Twoim dennym pozimie inteligencji i brakach w wychowaniu. A poza tym śmiesza tylko Ciebie. Pozdrawiam, AWRONIA Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: BLOKERSI 29.05.03, 20:02 pozdrawiam "obiektywną" obrończynię uciśnionych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: BLOKERSI IP: *.torun.mm.pl 29.05.03, 20:27 Wydaje mi się, że w tym wypadku nie ma znaczenia, czy jestem siostrą bełta, jego dziewczyną, fryzjerką czy panią od której kupuje parówki. Przesadzasz trochę, Humanior. W prawie każdym wątku cos o nim wtrącasz. Po chu...steczkę? Kiedys bawiło nas to wszystkich, ale już dawno stało się super nudne. Pozdrawiam, Wronia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: BLOKERSI IP: *.torun.mm.pl 29.05.03, 20:46 co najwyżej kojarzysz się z moją dotkliwą porażką w starciu z Awronią (wypominaną mi regularnie przez kolegę WIesia - pięć razy pięć wygrajmy razem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
humanior Re: BLOKERSI 29.05.03, 21:52 proponuje spojrzec kilka watkow wczesniej na temat o torunskich klubach. Tam zaczepka wyskoczyl bełciarz. Co???? Pamięć selektywna? Odpowiedz Link Zgłoś