Gość: Ja 17 IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 16:03 Na naszym rynku znów stoi choinka "Nowości". Jest ładna czy brzydka? Za duża czy za mała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: claus Re: Choinka na rynku IP: 10.10.73.* 05.12.01, 16:13 To nie jest choinka Nowosci. To jest choinka miejska. Nowosci ja sobie zawlaszczaja. Ich rola sprowadza sie do zawieszenia swoich reklam na drzewku. Powtarzam to choinka miejska i tak prosze ja tu nazywac!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczur Re: Choinka na rynku IP: *.hacker.komp.pl 05.12.01, 16:13 ...w sam raz... Odpowiedz Link Zgłoś
alterego Re: Choinka na rynku 05.12.01, 22:40 Jezeli jest to choinka Nowosci - to jako gosc portalu konkurencyjnej Gazety Wyborczej moge ja tylko okreslic jako: troche mala ale za to gustownie ubrana ;-) Tak czy owak, niech Wam wszystkim umili swieta i przyniesie radosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Choinka na rynku IP: 157.25.172.* 06.12.01, 08:15 Moim zdaniem jak dzieciaki powieszą te swoje "ozdoby" będzie wyglądała jak śmietnik. Powinny być tylko lampki i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Choinka na rynku IP: 158.75.18.* 06.12.01, 15:37 choinka ładna jest jaka jest, lepsza niż rok temu na pewno, ale te ozdóbki dzieciaków to bardzo fajna sprawa!!! jak sie dzieci cieszą! i ty, "a", chciałbyś im tego zabronić?!?!?! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cycek Re: Choinka na rynku IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 06.12.01, 15:43 Nie widzę w tej choince nic nadzwyczajnego. Gdyby na rynku stała taka choinka jak w Geancie, albo taka, jak na głównych placach wielu większych miast Polski, to możnaby się zachwycać. Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Choinka na rynku 06.12.01, 19:17 Powinna być taka choinka jak np. przed Filmarem. Tylko jednobarwne światełka (złote lub srebrne) ale do samej ziemi (mogliby jej wtedy doglądać ochroniarze stojący w swoich Golfach na rynku lub ktoś specjalnie do tego zatrudniony - takie czasy :( ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klon Re: Choinka na rynku IP: *.wykonawcy.pl 19.12.01, 22:10 Ta choinka może co najwyżej zdobić jakiś osiedlowy plac. Na rynku Starego Miasta powinna stanąć dużo ładniejsza choinka. Odpowiedz Link Zgłoś