Dodaj do ulubionych

Co ile kosztuje w Toronto

IP: 199.71.64.* 08.12.01, 22:31
Korzystajac z wolnego czsu podam kilka szczegulow , moze kogos to zainteresuje.
Jedna minuta rozmowy z Polska kosztje o kazdej porze 0,80 zl z Warszawa 0,55 zl .Oplata za internet
szybki 46$ kanadyjskich na miesiac mozna korzystac bez ograniczen . Benzyna 1 litr sredni 1,50 zl .
Mieszkanie z odzysku w bloku z garazem podziemnym i liczace 80 m kw i trzy pokoje 80 tys kan $
Butelka polskiego piwa Okocim , Zywiec 2 $ .3/4 litra wodki 21 $ ,bilet do kina we wtorek 5,50 $
Obiad w restauracji ok 15$ . Billet na somolot nowymi liniami obecnie super cena z Toronto do Vancuwer
160 $ /oczywiscie w dwie strony , ajest to ponad 4000 kilometrow .To tyle pozdrowienia.
pro
Obserwuj wątek
    • Gość: d-k Re: Co ile kosztuje w Toronto IP: 217.96.43.* 08.12.01, 22:56
      Super,tylko pozazdroscic.
    • Gość: Zdumiony Re: Co ile kosztuje w Toronto IP: *.sympatico.ca 10.12.01, 03:51
      szczegulow = szczegolow

> Mieszkanie z odzysku w bloku z garazem podziemnym i liczace 80 m kw i trzy po
      > koje 80 tys kan $

Na Jane i Keele gdzie codziennie zbieraja trupy z chodnika

> Obiad w restauracji ok 15$

W knajpie - w restauracji 50 - 100 $

Billet na somolot nowymi liniami obecnie super cena z Toronto do

Vancuwer = Vancouver

> 160 $ /oczywiscie w dwie strony ,

Z talibem jako pilotem.

Nie musisz sie az tak bardzo znizac ze swojego profesorskiego poziomu i nie
      staraj sie pisac z bledami ortograficznymi. Ta banda nieukow z forum, bierze
      Ciebie za przyklad i nie rozumieja, ze Ty tak celowo.
      • Gość: atomski Re: Co ile kosztuje w Toronto IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 10:34
        Nawet w takim kraju mlekiem i miodem płynącym ciągle jest na tyle źle ,ze
        Polaczkowie muszą sie dowartościowywać lub ze sobą walczyć ?
        Ponoć na obczyźnie jest powiedzenie : Nie ma wiekszego skurwysyna nad Polaka
        dla Polaka .
        Obaj ( pomimo ciągłych zmian nicków ) dajecie nam właśnie dosadny przykład jak
        zachowują się ,jakie mają fobie, frustracje ,radości i smutki -Polacy na
        saksach.
        Szybko się dorabiajcie i wracajcie.Tutaj się dowartościujecie. Nie będziecie
        dłużej szkodzili opinii o Polakach. Ta jest już wystarczająco fatalna i bez
        waszego wkładu.
        • Gość: polonus Re: Co ile kosztuje w Toronto IP: 198.138.227.* 10.12.01, 14:56
          Gość portalu: atomski napisał(a):

> Nawet w takim kraju mlekiem i miodem płynącym ciągle jest na tyle źle ,ze
          > Polaczkowie muszą sie dowartościowywać lub ze sobą walczyć ?
          > Ponoć na obczyźnie jest powiedzenie : Nie ma wiekszego skurwysyna nad Polaka
          > dla Polaka .
          Dokladnie tak sie mowi, tez spedziles troche czasu wsrod Polonii?
          Ale nie wszyscy Polacy sa tacy, glownie dachowcy sa zawistni, ale tez nie
          wszyscy, tylko ci co w Polsce pracy nie mieli a teraz mysla ze 10$/h otwiera im
          bramy niebios.

> Obaj ( pomimo ciągłych zmian nicków ) dajecie nam właśnie dosadny przykład jak
          > zachowują się ,jakie mają fobie, frustracje ,radości i smutki -Polacy na
          > saksach.
          > Szybko się dorabiajcie i wracajcie.Tutaj się dowartościujecie. Nie będziecie
          > dłużej szkodzili opinii o Polakach. Ta jest już wystarczająco fatalna i bez
          > waszego wkładu.

Swieta prawda, swieta prawda.
          • Gość: pro... Do Polonusa IP: 199.71.64.* 10.12.01, 16:19
            Nie wiadomo oco Tobie chodzi .Kto tu ma sie dowrtosciowywac ; ja ? Z chwila gdy nastal kapitalizm w Polsce
            ja jestem dowarosciowany kompletnie .Kto tu wstyd Poloni przynosi ? Ja nie jestem zadna Polonia tylko
            Polakiem z podwojnym obywatelstwem .Moim przedstawicielstwem jako Polaka jest Konsulat Gieneralny RP
            W Toronto .Kompleksy to masz ty ; wystarczy Cie podpuscic to nadajesz na USA.Jestes gleboko sfrustrowany w
            tej Ameryce .Wracaj do Torunia bo ja tam jestem bez przerwy posiadam tam co nieco i jestem zameldowany ,
            oraz oczywiscie place podatki i to nie male.
            pro.................fesor
            • Gość: d-k Re: Do Polonusa IP: 217.96.43.* 10.12.01, 16:52
              Gość portalu: pro... napisał(a):

> Nie wiadomo oco Tobie chodzi .Kto tu ma sie dowrtosciowywac ; ja ? Z chwila gdy
              > nastal kapitalizm w Polsce
              > ja jestem dowarosciowany kompletnie .Kto tu wstyd Poloni przynosi ? Ja nie jes
              > tem zadna Polonia tylko
              > Polakiem z podwojnym obywatelstwem .Moim przedstawicielstwem jako Polaka jest K
              > onsulat Gieneralny RP
              > W Toronto .Kompleksy to masz ty ; wystarczy Cie podpuscic to nadajesz na USA.Je
              > stes gleboko sfrustrowany w
              > tej Ameryce .Wracaj do Torunia bo ja tam jestem bez przerwy posiadam tam co nie
              > co i jestem zameldowany ,
              > oraz oczywiscie place podatki i to nie male.
              > pro.................fesor

Zawsze mnie interesowalo,co to znaczy miec podwojne obywatelstwo.Jak ta linia
              przebiega pionowo,czy poziomo.

• Gość: Cycek Re: Co ile kosztuje w Toronto IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 16:35
            W tej Kanadzie, to musi być pięknie. Jaka szkoda, że nie urodziłem się w tak
            cudownym kraju, a w tak zacofanym i niegościnnym kraju jak Polska, a na dodatek
            w prowincjonalnym i szarym Toruniu, niestety tak.
            • Gość: pro Do Cycka i nie tylko IP: 199.71.64.* 10.12.01, 16:53
              Ja tak jak ty jestem dumny , ze urodzilem sie i wychowalem w Toruniu ; tu tez zdobylem skromne wyksztalcenie.
              Ja po prostu podajac rozne przyklady chcialbym , zeby tak bylo w Toruniu ,Moim garacym pragnieniem jest
              ,aby wiele rozwiazan torontonskich znalazlo zastosowanie w Toruniu.
              Obiad w Toronto mazna juz zjesc nawet za 12 $ .Tam gzie w Toronto jadl obiad Lech Walesa obiad kosztuje
              wlasnie 12$. Oczywiscie mieszkanie za 80 000$ jest nie w dzielnicy Lesne Wzgorza , ale w poludniowym
              Etobico , pragne jeszcze dodac ze oprocz garazu podziemnego budynek posiada kryty basen i saune .Latem
              jest dostepny basen otwarty. Ta cala nowa Polonia to zbieranina wiejskiego pazerstwa w 95% .Ja sie
              z nia nie utorzsamiam ; caly czas czuje sie Polakiem i torunczykiem .Pozdrowienia.

pro..............

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka