Dodaj do ulubionych

Całbecki i zarząd województwa bronią Eckardta

31.07.07, 16:13
Tylko jedno (a nie wiele) srodowisko - lewackie, a w szczegolnosci dosc duza
grupa bylych zomowcow ktorym wicemarszalek dobral sie do tylkow "oburzylo"
sie listem i domaga sie dymisji. Jest to po prostu rewanz tych czerwonych
zboczencow, ktorych wicemarszalek usunal z cieplych posadek.
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Ależ ty jesteś żałosny. 31.07.07, 17:59
      Prawdziwy polski patriota-usiąść i zapłakać nad takim.
      • wet3 Re: obraza,uczuc. religijnych 31.07.07, 19:07
        obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ale ty jestes zalosny

> Prawdziwy polski patriota-usiąść i zapłakać nad takim.

Powinienes swoja ksywe zmienic na "obraza.zomo"!
        • obraza.uczuc.religijnych A co? Byłeś w ZOMO tak? 31.07.07, 19:37
          Nie dziwi mnie to. Jakoś trzeba teraz ukrywać swoje grzeszki z lat minionych.
          • kuroslip Re: A co? Byłeś w ZOMO tak? 31.07.07, 20:01
            Wystarczy przeczytac jedno zdanie i juz wiadomo ,ze ta czerwona gnida była w
            ZOMO.
            Tacy jak ono, zawsze bede przeciw.
            • kuka9 Re: A co? Byłeś w ZOMO tak? 31.07.07, 23:16
              i co teraz komunistyczne stwory - przerzućcie sie na robienie beretów...
              proponuje aby były dołączane do wyborczej.
              • wet3 Re: kuka9 01.08.07, 00:17
                kuka9 napisała:

> i co teraz komunistyczne stwory - przerzućcie sie na robienie beretów...
                > proponuje aby były dołączane do wyborczej.

Moralnie to te komunistyczne stwory zdolne sa do (swinstwa) wszystkiego! Zas
                fizycznie to chyba poza palowaniem nie nadaja sie do niczego.
                • szczamnapis wet, aż cię paluszki świerzbią żeby kilka stosów 07.08.07, 21:18
                  rozpalić, jak twoi święci braciszkowie ze świętej inkwizycji. A Senyszyn to byś
                  Wisłą z toruniewa go Gdańska spławił, prawda, rydzyko-katoliku? To umiecie
                  najlepiej robić, nienawiść i morderstwa to w końcu wasza tradycja uświęcona od
                  2000 lat.
    • peszynskiwojciech Re: Całbecki i zarząd województwa bronią Eckardta 01.08.07, 00:17
      nie mam już cienia wątpliwości, że PO to jakakolwiek alternatywa dla PiS!
      Decyzja Zarządu (większość członkowie PO) wpisuje się w kanon tej konstatacji.
      Jest to kolejny dowód na to, że w razie ewentualnego zwycieśtwa partii
      marszałka Całbeckiego w wyborach do Sejmu kaczyzm przetrwa kaczystów. Kaczyzm
      to między innymi polityzacja wielopłaszczyznowych interesów i interesików Pana
      Rydzyka, które w IV RP może bezkarnie urzeczywistaniać! a takie osoby jak
      wicemarszałek M. Eckardt są tego najlepszym gwarantem!
      • wet3 Re: pewszynskiwojciech 01.08.07, 00:21
        Widze, ze strrrasznie nie lubisz o.Rydzyka, Eckhardta i PiS. A moze to ty lub
        twoj tato kiedys palowal w zomo???
        • peszynskiwojciech Re: pewszynskiwojciech 01.08.07, 00:40
          Choć wchodzenie z Tobą w jakiekolwiek polemiki jest dla mnie kompromitujące to
          jednak udzielam odpowiedzi na Twoje pytanie! ja ma 26 lat i jak zomo pałowało
          to bawiłem się klockami samochodzikami itp. z kolei mój tato zawsze dystansował
          się od polityki i ani w Zomo, ani w PiS nigdy, ani w żadnej innej partii baź
          służbach nie był. Jeżeli uważasz że lewica to Zomo to przejżyj biografie
          Celińskiego, Piniora, Frasyniuka Banach innych którzy są dziś w LiD. Zobacz
          także co robił wówczas obecny wiceminister sprawiedliwości Pan Kryże (PiS). Nie
          wiesz? to podpowiadam wydawał polityczne wyroki między innymi Komorowskiego
          wysłał do pudła w stanie wojennym
          • tryg.sk Re: pewszynskiwojciech 06.08.07, 00:39
            Religijne te nasz władze.
          • szczamnapis nie gadaj z wetem, on ma obsesje na punkcie pał 07.08.07, 21:22
            pewnie tatuś się z nim brzydko zabawiał, teraz biedak chce to z siebie wyrzucić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka