edyta785 14.09.07, 13:48 Witam Potrzebuje zakupic serwis obiadowy lub kawowy na prezent.Gdzie sa sklepy z takim asortymentem?Bardzo prosze o namiary chociaz ulice. Dziekuje z gory! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pubclient Proszę. 14.09.07, 15:34 Dwa naprzeciw siebie na Kopernika, jeden na Szczytnej, jeden na rogu Krolowej Jadwigi i Małych Garbar - Jozefinka (czy nadal istnieje?). Jeden ekskluzywny (i drogi) w PDT na Rynku Staromiejskim, no i wszystkie Geanty, Reale, Carrefoury (nie tylko sale główne, ale i male butiki). Jeden jest chyba w Piotrze i Pawle na Legionów. Odpowiedz Link Zgłoś
raban666 Re: Proszę. 14.09.07, 21:33 Trochę sprostowania: - na Szczytnej już nie ma, jest tam za to Tania Książka :-) - Józefinka już nie istnieje, - w tym skwerze, w którym mieści się P&P nie ma żadnego osobnego sklepu z porcelaną, chyba że mówimy o samej sali P&P- mają tam trochę skorup, ale bez przesady z wyborem Generalnie polecam sklepy na ul. Kopernika pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
arte1 Re: serwisy obiadowe,porcelana-gdzie sklepy w tor 15.09.07, 08:19 Jeśli nic ciekawego nie znajdziesz (a wiem jak trudno znaleźć ładną i oryginalną porcelanę), to zapraszam do małego wypadu do Bydgoszczy. Na ulicy Gdańskiej 78 jest sklep firmowy Villeroy&Boch. Ja jestem zakochany w ich porcelanie! Jedyna wada, to cena. Ale jak na prezent, to można kupić tylko element/elementy zestawu - wielu moich znajomych od takiego prezentu zaczęło a potem uzupełniało już resztę (też nie od razu). Jak się już raz zobaczy porcelanę tej firmy, to potem jest się bardzo wybrednym. :) Firma chwali się, że istnieje od 1748 roku. Pozdrawiam i powodzenia, Arte Odpowiedz Link Zgłoś
aleks2539 Re: serwisy obiadowe,porcelana-gdzie sklepy w tor 15.09.07, 10:53 Na targowisku miejskim - to nie żart! Jest tam babka która sprzedaje zestawy obiad/kawa, które robi jej siostra. Pełen wybór oraz producent za mostem, niestety nie pamiętam nazwy ulicy - taki szary dom i na nim jest tabliczka porcelana w kilku językach. Do tego polecam Ofertę na mazowieckiej! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka40 Re: serwisy obiadowe,porcelana-gdzie sklepy w tor 15.09.07, 13:44 Ładne i w miarę niedrogie serwisy można kupić w Ofercie na Mazowieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
edyta785 Re: serwisy obiadowe,porcelana-gdzie sklepy w tor 16.09.07, 17:49 dzieki za namiary.trafilam na kopernika i tam sie okazalo ze niedawno otworzyli nowy sklep "porcelana",ruch straszny ale jaki wybor!takze prezent juz mam,bardzo ladny serwis i za rozsadna cene. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś