Gość: SDB IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.12.01, 11:32 Jak podalo o godz. 11 RMF- zmarl w nocy na serce w szpitalu. Mial 44 lata. To dla mnie ogromny szok jak i pewnie dla wielu jego fanow i niefanow. To ogromna strata dla polskiej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert_wl Re: G. Ciechowski nie zyje 22.12.01, 11:42 Ta wiadomość mną wstrząsnęła. Jego odejście jest wielką stratą dla polskiej sceny muzycznej. Zmarł człowiek, który dla polskiego, a także toruńskiego rocka zrobił naprawdę wiele. Cześć Jego pamięci! Odpowiedz Link Zgłoś
arthip Re: G. Ciechowski nie zyje 22.12.01, 11:52 Czy zawsze musi być tak nagle.? Niech pamięć po nim w nas zostanie, a patrząc na to co stworzył nie będzie to trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: G. Ciechowski nie zyje 22.12.01, 13:04 szkoda, że nie byłem na ostatnim toruńskim koncercie G.C. Ale kto mógł wiedzieć, że będzie naprawdę ostatni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d-k Re: G. Ciechowski nie zyje IP: 217.96.43.* 22.12.01, 13:42 Odszedl Wielki Torunianin. Wielka strata. Odpowiedz Link Zgłoś
magikos Grzesiu na zawsze w naszych sercach i 22.12.01, 18:03 umysłach pozostanie, dzieki temu co zrobił dla muzyki, dla nas - swoich fanów, jego twórczośc nigdy nie przeminie i będzie trwała przez pokolenia. Jego grób stanie sie miejscem spotkań wielu pokoleń fanów z całej Polski. Tylko dlaczego tak szybko odszedł, miał tyle planów........ Cześć jego pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
on Re: Grzesiu na zawsze w naszych sercach i 23.12.01, 09:40 Wielki smutek i żal w sercach naszych pozostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Grzesiu na zawsze w naszych sercach i 23.12.01, 10:39 Zatrzymaj się przechodniu i pomyśl chwilę i zdejm kapelusz............ Do mnie ta śmierć nie dociera...... Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Grzesiu na zawsze w naszych sercach i 23.12.01, 11:55 ... do mnie również. Na ostatni koncert Republiki nie poszedłem, bo ... mi się nie chciało. Jak wiele człowiek czasami traci przez lenistwo. Grzesiu wiele dobrego po sobie pozostawił i tak długo, jak długo brzmieć będą Jego piosenki, tak długo żywa będzie pamięć o Nim. Jego śmierć jest ciosem dla polskiej muzyki rockowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: G. Ciechowski nie zyje IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 14:28 Nadal w to nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morciasz Re: G. Ciechowski nie zyje IP: *.graf.torun.pl 24.12.01, 10:25 Nalezy mu sie w Toruniu wieeeeeeeeeeelka ulica wylozona bialo-czarnymi plytkami. Niech nasz miejski kombinat szybko zaobraduje i zadecyduje o nadaniu nazwy jakiejs porzadnej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wl Re: G. Ciechowski nie zyje 29.12.01, 11:19 Jestem za! Może komuś się to wydać dziwne, ale w naszym mieście jedna z ulic powinna nosić nazwę Ciechowskiego. Miasto wiele temu Artyście zawdzięcza. Zrobił dla Torunia więcej, niż niejeden patron naszych ulic. Odpowiedz Link Zgłoś