Dodaj do ulubionych

POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH

IP: 10.101.4.* 07.01.02, 20:41
www.PoloniaNews.com/ogloszenia.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Łotr Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 21:49
      Fajna.
    • Gość: Maciek Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.montreal85.dialup.canada.psi.net 08.01.02, 03:11
      ubaw przy czytaniu az pod pachami boli :)))
      • Gość: Igła Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.chello.pl 08.01.02, 09:30
        Najbardziej podobało mi się ogłoszenie znanego tu "profesora" (vel "pro"
        vel "p"):

" Szukam pracy dla mnie w USA bo Kanadzie juz mnie znajom. W gre wchodza rozne
        nieskomplikowane prace remontowo budowlane, hydrauliczne, spawalnicze,
        mechaniczne jak rowniez praca przy azbescie. Nie obsluguje komputera i
        wiekszosci urzadzen biurowych. Inne propozycje takze chetnie do rozpatrzenia.
        Za dollar zrobie wszystko. B. slabo znam angielski. "
        • pulsar Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH 08.01.02, 11:36
          Ta tablica ogłoszeń jest zaj...sta. Trzyma w napięciu od pierwszego do
          ostatniego słowa. Mi najbardziej podoba się ogłoszenie:
          "Przystojny 25 latek z New Yorku wykona striptease oraz zaspokoi kazda
          kobiete...zrobie co zechcesz...Nie zwlekaj napisz!!! ogier2002@yahoo.com"
          Cholera, jaka szkoda że nie jestem kobietą:))
          • Gość: Igła Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.chello.pl 08.01.02, 11:53
            pulsar napisał(a):

> Ta tablica ogłoszeń jest zaj...sta. Trzyma w napięciu od pierwszego do
            > ostatniego słowa. Mi najbardziej podoba się ogłoszenie:
            > "Przystojny 25 latek z New Yorku wykona striptease oraz zaspokoi kazda
            > kobiete...zrobie co zechcesz...Nie zwlekaj napisz!!! ogier2002@yahoo.com"
            > Cholera, jaka szkoda że nie jestem kobietą:))

Nie bądź taki wybredny ! Pamiętaj co powiedział cesarz Tyberiusz mlodmu
            Kaligulli ... .

• Gość: PoloniaN POLONIJNE FORUM IP: 10.103.1.* 24.01.02, 07:13
      www.PoloniaNews.com/ogloszenia.html
      • pulsar Re: POLONIJNE FORUM 24.01.02, 15:46
        Gość portalu: PoloniaN napisał(a):

> <a href="http://www.PoloniaNews.com/ogloszenia.html">www.PoloniaNews.com/oglosz
        > enia.html</a>

Odnosze wrażenie, że się powtarzasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka