Gość: PoloniaN IP: 10.101.4.* 07.01.02, 20:41 www.PoloniaNews.com/ogloszenia.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łotr Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.01.02, 21:49 Fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.montreal85.dialup.canada.psi.net 08.01.02, 03:11 ubaw przy czytaniu az pod pachami boli :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.chello.pl 08.01.02, 09:30 Najbardziej podobało mi się ogłoszenie znanego tu "profesora" (vel "pro" vel "p"): " Szukam pracy dla mnie w USA bo Kanadzie juz mnie znajom. W gre wchodza rozne nieskomplikowane prace remontowo budowlane, hydrauliczne, spawalnicze, mechaniczne jak rowniez praca przy azbescie. Nie obsluguje komputera i wiekszosci urzadzen biurowych. Inne propozycje takze chetnie do rozpatrzenia. Za dollar zrobie wszystko. B. slabo znam angielski. " Odpowiedz Link Zgłoś
pulsar Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH 08.01.02, 11:36 Ta tablica ogłoszeń jest zaj...sta. Trzyma w napięciu od pierwszego do ostatniego słowa. Mi najbardziej podoba się ogłoszenie: "Przystojny 25 latek z New Yorku wykona striptease oraz zaspokoi kazda kobiete...zrobie co zechcesz...Nie zwlekaj napisz!!! ogier2002@yahoo.com" Cholera, jaka szkoda że nie jestem kobietą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igła Re: POLONIJNA TABLICA OGLOSZEN DROBNYCH IP: *.chello.pl 08.01.02, 11:53 pulsar napisał(a): > Ta tablica ogłoszeń jest zaj...sta. Trzyma w napięciu od pierwszego do > ostatniego słowa. Mi najbardziej podoba się ogłoszenie: > "Przystojny 25 latek z New Yorku wykona striptease oraz zaspokoi kazda > kobiete...zrobie co zechcesz...Nie zwlekaj napisz!!! ogier2002@yahoo.com" > Cholera, jaka szkoda że nie jestem kobietą:)) Nie bądź taki wybredny ! Pamiętaj co powiedział cesarz Tyberiusz mlodmu Kaligulli ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PoloniaN POLONIJNE FORUM IP: 10.103.1.* 24.01.02, 07:13 www.PoloniaNews.com/ogloszenia.html Odpowiedz Link Zgłoś
pulsar Re: POLONIJNE FORUM 24.01.02, 15:46 Gość portalu: PoloniaN napisał(a): > <a href="http://www.PoloniaNews.com/ogloszenia.html">www.PoloniaNews.com/oglosz > enia.html</a> Odnosze wrażenie, że się powtarzasz. Odpowiedz Link Zgłoś