marjan17 18.07.08, 09:22 ze swoja zachłannością , pazernością i fałszem , rydzyk idealnie pasuje do miasta w którym ma swoje imperium. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brave76 Geotermia Rydzyka, czyli awantura o kasę 18.07.08, 10:42 Co ma do tego samo miasto?... bo nie bardzo widzę związek, jak sie stawia jakąś tezę to trzeba ją umotywować... pzdr... Odpowiedz Link Zgłoś
marjan17 Re: Geotermia Rydzyka, czyli awantura o kasę 18.07.08, 13:25 precyzuje ,jest idealnym przeciętnym toruńczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski A mnie się tam podoba Sobecka Anula. 18.07.08, 13:49 Szkoda tylko, że nie przepada za wyrafinownym i wyuzdanym seksem. Jak Ją przekonać ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartas1 Re: A mnie się tam podoba Sobecka Anula. 18.07.08, 14:30 jakby wszystkie kobiety wyglądały jak Anula S. to ludzkość raz ,dwa by wyginęła Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu [...] 18.07.08, 18:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ksionc_trabant Re: Tu chodzi o niszczyciela Polski Donka z Machu 18.07.08, 18:57 poszeklu napisał: > Ten zbir i zdrajca z hitlerowska przeszloscia dziadkow > jest pierwszym niszczycielem Polski, panstwa i narodu. > Co debilowi przeszkadzalo, zebu w Toruniu ludzie mieli > tanie ogrzewanie domow i zeby ta idea zostala powtorzona > w wielu miastach Polski, zeby ludziom moglo sie zyc taniej > i lepiej, a srodowisko bylo bardziej czyste. Na geotermi > nie zyskuje ojciec T. Rydzyk, ale cala Polska. > Niemcy maja juz pierwsze 8 cieplowni geotermalnych, a nasi > rzadzacy aferzysci-zlodziejie i polityczne menele bronia > zeby Polacy nie mieli czegos wreszcie dobrego. Tuskwy > przeklete chca znow sprzedac Polakow Niemcom, zeby tylko > Niemcy mogli budowac w Polsce swoje cieplownie i doic > Polakow. > Platforma Oszustow to najgorsze scierwo polityczne ostatnich > 50 lat. Tego za wiele, Słońce Peru, jaki jest taki jest ale dobrze chłop wie: że Jego Przeolbrzymi Przekręt Ojciec tadeusz Rydzyk wcale nie na źródła termalne wyda te pieniądze- to zbyt prozaiczne. Kościół, biskupi potrzebują pieniędzy aby zapłacić za księży- pedofili odszkodowania, duże odszkodowania, duże odszkodowania i dużo odszkodowań. Powiedz mi, durniu, co mają do tego Żydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Tu chodzi o niszczyciela Polski Donka z Machu 18.07.08, 19:13 poszeklu napisał: > Ten zbir i zdrajca z hitlerowska przeszloscia dziadkow > jest pierwszym niszczycielem Polski, panstwa i narodu. > Co debilowi przeszkadzalo, zebu w Toruniu ludzie mieli > tanie ogrzewanie domow i zeby ta idea zostala powtorzona > w wielu miastach Polski, zeby ludziom moglo sie zyc taniej > i lepiej, a srodowisko bylo bardziej czyste. Na geotermi > nie zyskuje ojciec T. Rydzyk, ale cala Polska. > Niemcy maja juz pierwsze 8 cieplowni geotermalnych, a nasi > rzadzacy aferzysci-zlodziejie i polityczne menele bronia > zeby Polacy nie mieli czegos wreszcie dobrego. Tuskwy > przeklete chca znow sprzedac Polakow Niemcom, zeby tylko > Niemcy mogli budowac w Polsce swoje cieplownie i doic > Polakow. > Platforma Oszustow to najgorsze scierwo polityczne ostatnich > 50 lat. > ksionc_trabant napisała: > Tego za wiele, Słońce Peru, jaki jest taki jest ale dobrze > chłop wie ... > Powiedz mi, durniu, co mają do tego Żydzi? Powiedz durniu ksionc_trabant czego czepiasz sie Zydow? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re:Posłanie (rura=łuła) częstochowskie. 18.07.08, 20:14 Kapłaństwo świeckie, metody radzieckie. Faceci z innego wymiaru. Bez analitycznego daru. Za nich stworzył i tworzy Pan Bóg. Od szamboobrony, radyja i dróg. Ten ich Pan Bóg jak chciał, tak dał. Z ich pracy widać, niewiele miał. Jeszcze mają syna pazerność. Okradli Fundację Solidarność. Wdzięcz Dziewica, tyrać i za wsze. Zgarnęła stoczniowe i na msze. Nieracjonalna metafizyka. Prawo i Sprawiedliwość kleryka. Posłanie częstochowskie (wymowa rura -łuła)! To jakby wykonali Cyryl i Metody SKOK do gnojowicy miast święconej wody. Zmiana kierunku, więc włącza się kościół jak w czasie Targowicy. Wspierający ich większościowy odłam kościoła reprezentowany przez Radio Maryja w osobach udziałowców TV TR-wam lubi dolary na własne inwestycje, stąd to mącenie wśród Polonii USA. Prawda jest taka, ze z dnia na dzień mogą wystąpić z KK i są bogaci jak Berlusconi, i może to jest ich cel? To jest zbiórka na prywatną fundację Lux Veritatis. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: A mnie się tam podoba Sobecka Anula. 27.07.08, 13:00 bartas1 napisał: > jakby wszystkie kobiety wyglądały jak Anula S. to ludzkość raz ,dwa by wyginęła Nie masz racji. Bo tylko w wypadku gdyby gorzały raptownie zabrakło ... . Odpowiedz Link Zgłoś
pomatka Geotermia Rydzyka, czyli awantura o kasę 18.07.08, 15:05 Żeby coś kupić, musi być ktoś, kto sprzeda. Uważam, że miasto nie powinno sprzedać tych terenów w/w/ imperium. Jest to instytucja izolująca się , hermetyczna. Miasto powinno znaleźć iwestora, który wybudowałby basen termalny dostępny dla całego społeczeństwa.Pomijam fakt,że rzeczywiście: aby zbierać pieniądze, trzeba mieć pozwolenie. Dodam, że byłoby to pole do nadużyć, bo kto doliczłby się tych PRZEKAZANYCH pieniędzy?! Odpowiedz Link Zgłoś
me.macias [...] 18.07.08, 15:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu PO Diably nie dadza Polakom taniego ciepla 18.07.08, 19:24 pomatka napisala: > ... kto doliczłby się tych PRZEKAZANYCH pieniędzy. Zmartwienie tych co przekazali na ofiare, czy diablow, ktorzy by im chetnie i to zabrali, tak jak zabrali nieswoje pieniadze na Wyzsza Szkole Kultury Spolecznej i Medialnej? Co?!!! Zawsze narzekaja ci, ktorzy nic nigdy nie daja, a w czyim imieniu?!!!! Lajdactwo zawsze POdszywa sie pod uczciwych ludzi. P0-zero to PSY OGRODNIKA! Sami nic dobrego dla Polski nie zrobia i innym tez nie dadza!!! Stoczniowcy pod domem Tuska skandowali: PRECZ DZIADU Z RZADU I Z POLSKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olga214 Re: PO Diably nie dadza Polakom taniego ciepla 18.07.08, 20:23 poszeklu napisał: > Zmartwienie tych co przekazali na ofiare, czy diablow, > ktorzy by im chetnie i to zabrali, tak jak zabrali nieswoje > pieniadze na Wyzsza Szkole Kultury Spolecznej i Medialnej? > Co?!!! > Zawsze narzekaja ci, ktorzy nic nigdy nie daja, a w czyim > imieniu?!!!! Lajdactwo zawsze POdszywa sie pod uczciwych ludzi. > P0-zero to PSY OGRODNIKA! Sami nic dobrego dla Polski nie > zrobia i innym tez nie dadza!!! > Stoczniowcy pod domem Tuska skandowali: PRECZ DZIADU Z RZADU > I Z POLSKI!!!! Jak byłam jeszcze w Rodzinie Radia Maryja to dawałam tyle pieniędzy ile tylko miałam. A że nie miałam pracy bo ciągle czas w kościele zajęty; a to różaniec, a to adoracja...., niewiele tych pieniędzy miałam... Gó.. cię palancie obchodzi, że ktoś nie daje pieniędzy a żąda rozliczenia się Ojca tadeusza Rydzyka. Rydzyk jest zupełnie poważnie obciążany przez dużą część społeczeństwa ciężkimi przestępstwami. Przyczyna tego tkwi właśnie w nierozliczaniu się z pieniędzy! Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Geotermia Rydzyka, czyli awantura o kasę 18.07.08, 15:22 A niech mu dają emeryci i renciści , na głupotę nie poradzisz , czekam na interesujące zdjęcia Rydzyka . Odpowiedz Link Zgłoś
qbba77 Re: Geotermia Rydzyka, czyli awantura o kasę 18.07.08, 17:06 marian17....... ty mały ku..szonie:) Odpowiedz Link Zgłoś
brave76 Re: Geotermia Rydzyka, czyli awantura o kasę 18.07.08, 17:45 ciekawe czemu nie ma mojego poprzedniego postu w odpowiedzi na mariana... no cóż, czyzby cenzura.... Odpowiedz Link Zgłoś
wawa_wawa_wawa Re: Geotermia Rydzyka, czyli awantura o kasę 18.07.08, 17:50 I WYBUDUJA TO Z POMOCA LUDZI I UDOWODNIA ZE JEST TEGO DUZO W polsce ... ZE SIE OPLACA ZEBY INNI BUDOWALI... NIE JESTEM Z NI PRZECIW ALE prawa JEST prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.ayanami Geotermia Rydzyka, czyli awantura o kasę 18.07.08, 17:53 Kolejny szwindel księdza, tak? Jeśli się nie mylę, na zbiórkę trzeba mieć zezwolenie i się z niej rozliczyć. Ciekawe czy znowu będą udawać, że stoją ponad prawem z poparciem parti, która właśnie prawo ma w nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajatollah_rydzyk Belzebub i Baba Jaga 18.07.08, 18:01 Patrząc na zdjęcia: Belzebuba i Baby Jagi, trudo oprzeć się stwierdzeniu: JAKA PIĘKNA BYŁABY Z NICH PARA ! :))) -------- Alleluja i do przodu - zawsze pod prąd! (nawet na autostradzie) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
newforest Geotermia Rydzyka, czyli awantura o kasę 18.07.08, 18:11 Znowu gazetka jak pospolity brukowiec szuka dziury w calym. Radze sie zastanowic jakie media publiczne jakie normy moralne ksztaltoja i z kad bysmy chcieli by nasze dzieci czerpaly wiedze. Ja powiem szczeze, ze tysiac razy wole ( choc nie doskonala ) prace Ks. Rdzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Geotermia Rydzyka, czyli awantura o kasę 18.07.08, 18:17 rozumiem,ze Zydzi i roznej masci durnie zazdroszcza Dyrektorowi wizji i rozmachu, ale to ich wylacznie problem i choroba Odpowiedz Link Zgłoś
ksionc_trabant Re: Geotermia Rydzyka, czyli awantura o kasę 18.07.08, 18:38 mokradlo5 napisał: > rozumiem,ze Zydzi i roznej masci durnie zazdroszcza Dyrektorowi > wizji i rozmachu, ale to ich wylacznie problem i choroba No właśnie marian17 włożyłeś kij w mrowisko. Problem tkwi nie w samym mieście Toruń. Jego Wszechbogatość Ojciec tadeusz Rydzyk na drugim planie ma datki polskie (nie tylko z Torunia). marian17 jeśli obecnie mieszkasz gdzieś na kuli ziemskiej to wiedz, że twój sąsiad sprzedaje swoją plantację i śle otrzymane zań pieniądze na kościół, na źródła termalne w Toruniu. Nie na darmo owe WIELKIE SłOWA z jasnej góry popłynęły w świat. Czy ktoś tego chce czy nie chce będą ogrzewane budynki uczelni, popłynie ciepła woda do basenów im. Jana Pawła II, popłynie ciepła woda w Toruniu i basta! Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Geotermia Rydzyka, czyli awantura o kasę 18.07.08, 18:34 Cieszy to ze odzyl w koncu specjalista od rydzyka redaktor Hołub dziekuj rydzykowi bo dzieki niemu zaistniales na ogolnopolskich lamach GW Hołub, jakby nie patrzyc musisz troche kasy przeslac dla Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Geotermia Rydzyka, czyli awantura o kasę 18.07.08, 20:13 odczepcie sie od nas katolików . macie swojego rabina to się nim zajmujcie .to są moje pieniądze i dam ile chce . nic wam do tego żydo komuno . Odpowiedz Link Zgłoś
nogay Geotermia Rydzyk - judzyki contra rydzyki 18.07.08, 20:54 Jak zwykle judische Wahlzeitung fur Polen i jej kabotyniarze mają świeży obrok do faszerowania dwuotworowców. Hołub zarabia na emeryturę. przodkowie nasi mawiali, że grosz niegodziwy - wyłazi bokiem. Ale tacy też są ujęci w planach Opatrzności. Biedny chłopak! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: nogay 18.07.08, 21:23 Czytam regularnie kolumne Holuba na temat o. Rydzyka. Odnosze wrazenie, ze Holub dal szmalu jest w stanie napisac cokolwiek. Ten czlowiek wydaje sie nie posiadac zadnych zasad moralnych! Odpowiedz Link Zgłoś
biker62 Re: nogay 18.07.08, 21:50 To może napisz troszku o "moralności" o. Rydzyka w kontekście darowizn na ratowanie stoczni i moralności "mocherów" w traktowaniu innych ludzi (grożenie operatorowi TV) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: biker62 18.07.08, 22:30 biker62 napisał: > To może napisz troszku o "moralności" o. Rydzyka w kontekście darowizn na rato > wanie stoczni i moralności "mocherów" w traktowaniu innych ludzi (grożenie oper > atorowi TV) Odgrzewasz stare pomowienia,wierszyki i klamstwa! Zapomniales tylko o maybachu. Pitol, pitol, a ja poslucham i posmieje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy1308 Re: biker62 19.07.08, 00:05 > biker62 napisał: > > > To może napisz troszku o "moralności" o. Rydzyka w kontekście > darowizn na rato > > wanie stoczni i moralności "mocherów" w traktowaniu innych ludzi > (grożenie oper > > atorowi TV) wet3 napisał: > Odgrzewasz stare pomowienia,wierszyki i klamstwa! Zapomniales tylko > o maybachu. Pitol, pitol, a ja poslucham i posmieje sie. Jak na razie to cały czas wszyscy pitolą. Chcę mieć pewność, więc musi ten wstrętny człowiek publikować wszystkie przychody i wydatki- rozliczać się skur..synu, ale już! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski On wierzy tylko w mamonę ! 23.07.08, 15:51 I tu est jego wiara głęboka i bezkompromisowa !!! Odpowiedz Link Zgłoś