Gość: KSP IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 18.10.03, 20:49 Proponuje nowy temat i nowe forum dla absolwentów "eLZetKa" Jeżeli jest jakieś inne oficjalne forum - dajcie znać - pozdrawiam KSP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kustosz.m Re: LZK - LATA ŚWIETNOŚCI - POGADAJMY... 22.10.03, 13:21 > Proponuje nowy temat i nowe forum dla absolwentów "eLZetKa" > Jeżeli jest jakieś inne oficjalne forum - dajcie znać - tez jestem ciekaw. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: LZK - LATA ŚWIETNOŚCI - POGADAJMY... IP: *.crowley.pl 03.11.03, 17:54 mały odzew - może jest jakieś inne forum - ??? gdzie szukać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kustosz.m Re: pooooooowooooolneee fooooorum... 03.11.03, 18:14 > mały odzew - może jest jakieś inne forum - ??? tooooo jeeeest doooooobreeeee fooooruuuuummmmm. tylkooooo wyyysttarczyyyyyy zagllllaaaaaadaaaaaacccc raaaaaaazzz na trzyyyyyyyy miieeeeeeeeeeesssiiiiiiaceeee. bo tooooo jeeeeeest doooooobre aaaaaaaaaaaaleeeee trooooooooooche wooooolne fooooooorruuuuum. odpoooowiedz za kwaaaaartal to bedzie mooooooooooment :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: LZK - LATA ŚWIETNOŚCI - POGADAJMY... IP: *.future-net.pl 03.11.03, 19:22 A ja wlanie chetnei na ten temat porozmawiam, a zagladam tu codziennie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: LZK - LATA ŚWIETNOŚCI - POGADAJMY... IP: *.crowley.pl 04.11.03, 08:21 No to dwie osoby już w kółku mamy napiszcie w których latach kończyliście szkołę zaczynamy bardziej odkrywać nasze karty... Ja w 1987 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: LZK - LATA ŚWIETNOŚCI - POGADAJMY... IP: *.future-net.pl 04.11.03, 15:34 no ja pozniej :-) - 1997 Odpowiedz Link Zgłoś
kustosz.m Re: LZK - LATA ŚWIETNOŚCI - POGADAJMY... 05.11.03, 18:10 > Ja w 1987 BINGO wprawdzie rocznik wina byl lepszy w 1985 :) ale rocznik 1987 w lzk byl OK. PS. na priv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Re: LZK - LATA ŚWIETNOŚCI - POGADAJMY... IP: *.crowley.pl 06.11.03, 17:47 na razie kółko trzyosobowe jak kogoś będziecie znali to zachęccie (cholera jakie brzydkie slowo mi wyszlo - brak miłości do j.polskiego???) do tego forum wpisujemy sie dalej - bo w miare dynamicznie sie rozwijamy 300% dynamiki w ciagu tygodnia - niezły wynik i jesteśmy na topie tematów do dyskusji w biednym włocławskim forum co ma wpisów mniej niż Brodnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: LZK - LATA ŚWIETNOŚCI - POGADAJMY... IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.03, 01:20 ja tez jestem absolwentka z 1987 roku, musze wiec Was znac chocby z widzenia :) Ale z klasa kontaktow nie utrzymuje, na zjazdy nie chodze. Zle wspominam szkole choc mialam komplet punktow na maturze. Maga - IV F w maju 1987 Odpowiedz Link Zgłoś
kustosz.m Re: LZK - LATA ŚWIETNOŚCI - POGADAJMY... 12.11.03, 14:17 > Maga - IV F w maju 1987 ja bylem (chyba ;) w D Odpowiedz Link Zgłoś
magn Re: LZK - LATA ŚWIETNOŚCI - POGADAJMY... 31.08.04, 23:02 dopiero teraz zobaczylam, ze watek jest kontynuowany. zaluje, ze nie uczyl mnie rutek :/ a w iv d matura 87 byl tylko jeden facet, o ile pamietam. tak jak w naszej iv f :)zreszta jest na stronie lzk spis absolwentow, mozna sprawdzac co sie chce - nie wiem jak sie to ma do ustawy o ochronie danych osobowych? :( pozdrawiam, Maga Odpowiedz Link Zgłoś
karina.duchewicz Re: LZK - LATA ŚWIETNOŚCI - POGADAJMY... 10.11.03, 23:12 Matura 1995 - nie wierzę, że nikt z abolwentów tu nie zagląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: LZK - LATA ŚWIETNOŚCI - POGADAJMY... IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 11.11.03, 09:27 a w ktorej klasie bylas? bo w tym roku moi znajomi konczyli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex matura'92 mat-fiz IP: 217.8.161.* 12.11.03, 16:46 kondycja tego forum w pewnym sensie odzwierciedla stan tego miasta nie mieszkam juz we wloclawku (podobnie jak wiekszosc ludzi z mojej bylej klasy) - sa w warszawie, poznaniu, 3miescie, krakowie, rowniez za granica. kto zostal? - z mojej klasy tylko najslabsi, bez wiary w siebie i ambicji (przynajmniej tacy byli w czasach szkolnych). ciekawe, czy jest to jakis ogolny trend, czy tylko odosobniony przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
muszka1979 Re: matura'92 mat-fiz 12.12.03, 16:06 Ja zdawalam w 1998 i szkołę wspominam bardzo dobrze. Moi znajomi też się porozjeżdżali, choć kilku zostało (zgadzam się, że ci najmniej lotni). A kto był waszym wychowawcą? Ja byłam u Rutka... Odpowiedz Link Zgłoś
tatala Re: matura'92 mat-fiz 08.02.04, 11:44 Rutek w 2004/2005 na emeryture się wybiera. :) Odpowiedz Link Zgłoś
agaschm Re: LZK 26.08.04, 18:41 Witam forumowiczów! (choć za wielu to ich nie ma).. Ja też kończyłam tą szacowną szkołę, mat-fiz, matura '91 - i od tego czasu porzuciłam Włocławek, aczkolwiek bywam tu oczywiście. pozdrawiam z Poznania Agata Odpowiedz Link Zgłoś
kujawska Re: LZK - LATA ŚWIETNOŚCI - POGADAJMY... 13.10.04, 21:27 ja również kończyłam mat.-fiz. ale w roku `83!!! mieszkam w grudziądzu i tu też spotykam absolwentów LZK. polskiego uczyła mnie "świnka", w liceum nauczyłam się tylko matmy (WILCZURA!!) i niemieckiego, bo coś musiałam zdawać na maturze. Lewinska jest teraz wice w lzk - i dobrze. pozdrawiam cały włocławek i sto buziaków dla lzk. szkoda, ze się troszkę nasza szkoła zmieniła. myśmy kończyli zakon! a teraz słyszę, że to całkowity luz. Odpowiedz Link Zgłoś