wet3 21.03.09, 19:11 Byloby cudownie zeby profesorek Filar raczyl laskawie tekze zuwazyc patologie lewactwa i poprawnosci politycznej. Moze wowczas bym go jakos mogl docenic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porucznikzubek Re: Prof. Filar: Herr Josef Fritzl i inni 21.03.09, 19:54 Zabolało że katolik, "porządny Austriak i Niemeic okazali sie bandtyami. Jestem pewien że Józek przyjmował co tydzień ciało Pana naszego do swego serduszka niewinnego pod postacią chlebka. Kto wie może się nawet spowiadał.... Widzisz przyjacielu problem polega na nieznaczym dysonasie pomiędzy deklaracjami a czynami. Lewak jak to nazywasz przynajmniej nie opowiada jaki jest moralny, cnotliwy, jak sie spowiada, chodzi do komunii itp. Nie bredzi o dobtych uczynkach, zbawieniu. Żyje tu i teraz. Katolik jak kradnie osszukuje na podatkach. gwałci córkę zawsze moze wzbudzić szczery za grzechy i po sprawie. Pomódl sie za Fritzla i tego młodego świra Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: porucznikzubek 21.03.09, 20:42 porucznikzubek napisał: > Zabolało że katolik, "porządny Austriak i Niemeic okazali sie > bandtyami. Jestem pewien że Józek przyjmował co tydzień ciało Pana > naszego do swego serduszka niewinnego pod postacią chlebka. Kto wie > może się nawet spowiadał.... > Widzisz przyjacielu problem polega na nieznaczym dysonasie pomiędzy > deklaracjami a czynami. Lewak jak to nazywasz przynajmniej nie > opowiada jaki jest moralny, cnotliwy, jak sie spowiada, chodzi do > komunii itp. Nie bredzi o dobtych uczynkach, zbawieniu. Żyje tu i > teraz. Katolik jak kradnie osszukuje na podatkach. gwałci córkę > zawsze moze wzbudzić szczery za grzechy i po sprawie. > Pomódl sie za Fritzla i tego młodego świra Majciezsza to choroba jak ktos zachoruje na zajoba z powodu slepej irracjonalnej nienawisci. Moje najglebsze wyrazy wspolczucia i kondolencje. Odpowiedz Link Zgłoś
porucznikzubek Re: porucznikzubek 21.03.09, 20:55 Wecie3 ! Całkowicie się z Toba zgadzam. To wymaga współczucia. Właśnie taką ślepą i irracjonalną nienawiść do wszystkiego co obce reprezentują katolicy. Posłuchaj radia Maryja. Posłuchaj wypowiedzi katolików na antenie. To są Polacy, nasi rodacy. W niedzielę opłateczek a potem po ryju żonce, wóda do rzygania, coś ukraść z fabryki i jakoś to będzie. A że jest kryzys , wiadamo Żydzi. Tak przecież mówia w radiu Maryja. No moze jeszce masoni też są winni. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Prof. Filar: Herr Josef Fritzl i inni 21.03.09, 20:18 Profesor Filar zawsze mnie bawil raz bawi mnie o mowieniu o jakiejs nieuchronnosci kary ktorej to jeszcze nikt nie widzial poza profesorami drugi raz mowi o tym ze nie wysokosc kary odstrasza i tak sobie mysle ze profesor filar jest tym ktory wlasnie mysli schematami i przypuszczam ze profesor jest tym ktorzy mysla sobie oto ja profesor jestem madry a przestepca to glupol i nie planuje i nie kalkuluje bo juz takie wypowiedzi profesorkow slyszalem Ano panie profesorze przestepcy mysla, kalkuluja i wiedza ze jest wieksza lub mniejsza szansa ze ujdzie to plazem. I tak myslal Fritz zapewne, zwlaszcza jak nie udzielil pomocy dziecku. Fritz zapewne musial myslec ze jak cos pojdzie nie tak to czeka go dozywocie w komfortowych warunkach w europejskim wiezieniu, gdzie jak cela bedzie za mala o 2cm kwadratowe bedzie mogl zaskarzyc naczelnika wiezienia i panstwo austriackie, jak kawka z rana bedzie miala 3 stopnie mniej niz wymagaja przepisy to uzasadniony bedzie bunt jaki wywolaja wiezniowie. Sprawa gowniarza z Niemiec to nic innego jak bezstresowe wychowanie ktore zaczyna sie od wlozenia kibla na smieci nauczycielowina glowe az po masowe morderstwo Unia Euripejska pregrywa z przestepcami na calej linii przez ludzi takich jak profesor Filar wlasnie ale wszystko do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: szlachcic 21.03.09, 20:45 Mam nadzieje, ze kiedys jakis przestepca da profesorkowi nauczke. Moze wtedy zacznie spiewac na inne tony. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: szlachcic 22.03.09, 08:26 Znam wypowiedz profesora zapytanego co zrobilby gdyby bandzior zabil jego corke. Odpowiedz Link Zgłoś
porucznikzubek Re: Prof. Filar: Herr Josef Fritzl i inni 21.03.09, 20:59 Słusznie prawisz acan. Na pal drani. I oczywiscie ksiądz przy egzekucji jak to drzewiej bywało w Polszcze, katolickim kraju. "Tylko pod tym krzyżem, tylko pod tym znakiem Polska jest Polską a Polak Polakiem". Reszta to swołocz niegodna splunięcia. Tak myslisz prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Prof. Filar: Herr Josef Fritzl i inni 22.03.09, 00:29 > drugi raz mowi o tym ze nie wysokosc kary odstrasza Bo nie odstrasza. Mnie nie odstrasza. A ciebie odstrasza? Wisi mi, czy za zabójstwo grozi mi 10 lat, czy czapa. Jesli zechcę, to to zrobię, niezależnie od tego, co mi za to grozi. A wiesz dlaczego? Bo mnie nie złapia. Więc po co mam się martwić jaką mityczną karą? Tak samo mi wisi, czy za przekroczenie prędkości grozi 50 czy 5000 zł mandatu. Bo oczywiście nie dam się złapać tym tepym krawężnikom. Gdyby jednak istniała 100% pewnośc, że mnie i tak namierzą, to nawet i za te 50 zł bym nie ryzykował. Inaczej mówiąc - mnie osobiście odstrasza nieuchronność, a nie wysokość kary. I nie bardzo rozumiem, dlaczego u innych miałoby być inaczej. Kurcze, chyba te profesorki nie takie głupie sa... > Ano panie profesorze przestepcy mysla, kalkuluja i wiedza ze jest > wieksza lub mniejsza szansa ze ujdzie to plazem. O widzisz, miejscami zaczynasz coś łapać. Szkoda, że to tylko przebłyski. Odpowiedz Link Zgłoś
ruch0606 profesorskaPOgaducha-Prof Filar&Josef Fritzl 22.03.09, 15:47 NO właśnie, PANIE PROFESORZE prawa MAŃKU, pardon, MARIANIE FILAR. Byłby wdzięczny za "wyższą JAKOŚĆ pana PROFESORA". I oczywiście NIE idzie o jakiegoś FRITZLa z mieszczańskiego WIEDNIA. ANI o to , żeby polski profesor przerzucał AUSTRIACKI gnój- ONI sobie bez FILARA poradzą ze swoim FRITZLEM. Bo pytań jest SPOROwięcej i zadumań TAKŻE. ad meritum::: PANIE profesorze, ja zaś potrzebuję adres majlowy do PANA, bo jako poseł nie sprawdza się PAN z art. 63 Konstytucji polskiej III RP. I w kontekście WASZEJ załganej KLINIKI PRAWA , tym razem w TORUNIU. I w tej kwestii proszę toruńska GAZETĘ o wspomożenie. A ESTIME mgr inż. mechaNIC TADEUSZ PIECZONKA "60+"-ZIELONY 11-cie years SANStravail/JOBless , non sans TRAVAIL WHISTLEblower ul. SZMARAGDOWA 31 59 900 ZGORZELC / 075 649 30 44 / WWW.ROPOIWZK.COM/ ruch040404@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kadazan Ale po co ta wierszówka? 21.03.09, 20:58 Profesorze, styl języka pisanego jest u Pana niezbyt wyszukany. Te pokraczne kostrukcje i kulawe figury retoryczne jeszcze by jakoś uszły na tle skandalicznego poziomu prasy polskiej. Co nie ujdzie to wnioski - po co pisać tyle słów, by całość tak banalnie spłycić na końcu? Tylko dla wierszówki? Czuję się zawiedziony. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Herr Josef Fritzl praktykującym katolikiem ?!!! 22.03.09, 09:58 Pasterze są niekiepscy ale i owieczki mają wzorowe ... . Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kech.nirdzielski 22.03.09, 13:27 lech.niedzielski napisał: > Herr Joseph Fritzl praktykujacym katolikiem? > Pasterze są niekiepscy ale i owieczki mają wzorowe ... . A co ma pernik do wiatraka? Tylko osobnik tak ciezko chory jak Fritzl bedzie wypisywal takie bzdury jak wlasnie tu wypisales!!! Rozum do reszty postradales, nienawistniku. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Herr Josef Fritzl praktykującym katolikiem. 22.03.09, 17:56 Zabolało przychlasta. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: lech.niedzielski 22.03.09, 18:21 lech.niedzielski napisał: > Zabolało przychlasta. Glupolu skonczony! Oglos nam jeszcze, ze Hitler byl katolikiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Katoland. 23.03.09, 15:12 wet3 napisał: > lech.niedzielski napisał: > > > Zabolało przychlasta. > > Glupolu skonczony! Oglos nam jeszcze, ze Hitler byl katolikiem!!! Hitler był katolikiem. Tak jak Goebbels czy Hans Frank. Odpowiedz Link Zgłoś
e-skin Filar brezdzijak potłuczony 22.03.09, 23:01 i na dodatek myli różne fakty! Frizl nie jest niemcem tylko Austriakiem więc napewno nie moze on głosować na CDU ani na żadną inną niemiecką partie polit. Tam działąją zupełnie inne partie SPO OVP FPO zieloni oraz Lista Haidera. A podejrzewam że prof jest miłosnikiem tolerancji wobec mniesjzosci seksualnych a więc wobec homoseksualistów a tearz w Rumunii cchą zalegalizowac kazirodztwo a więc to co uprawiał Fritzl.. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski e-skin jako kochający inaczej 23.03.09, 15:16 też ma prawo do szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś