Dodaj do ulubionych

Hipermarket Geanat w Toruniu

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.01, 16:27
Co sadzicie na temat nieprawidłowości w sklepie?
Obserwuj wątek
    • dj Re: Hipermarket Geanat w Toruniu 09.03.01, 14:54
      Gość portalu: wal-ziem napisał(a):

&#62 Co sadzicie na temat nieprawidłowości w sklepie?
      Skandal. Ja bym bojkotował sklep, który sprzedawał przeterminowane mięso.
      • Gość: wal-ziem Re: Hipermarket Geanat w Toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.03.01, 20:37
        Nazywam sie Waldemar Ziemiński i razem z klegami ujawnilismy część prawdy o
        sklepie .Cieszę się ,że chociaż część mieszkańców poparla nasze stanowisko.
        Podaje mój adres do ewentualnej korespondencji: walziem@hoga.pl
        Pozrawiam
      • Gość: Wojtek Re: Hipermarket Geanat w Toruniu IP: 157.25.172.* 29.05.01, 08:11
        Zachowujecie się tak jakbyście nie wiedzieli, że duże sklepy robią z żywnością
        to co robią i że szefami dyrektorami kierownikami itp. w Polsce zostają
        (półgłówki, kolesie itp) Znacie pewnie film Kariera Nikodema Dyzmy - w Polsce
        to samo życie - kretyni dostają się na wysokie stanowiska i dlatego w Polsce
        jest jak jest. Zresztą jak ma być inaczej skoro kiedyś człowiek nie umiał pisać
        i czytać, zapisał się do partii i został kierownikiem, czasami jeszcze wyżej
        poszedł i później (czytaj dziś) ten sam człowiek przyjmuje do pracy innego. I
        kogo ma przyjąć mądrzejszego od siebie?
    • Gość: Grzesiek Re: Hipermarket Geanat w Toruniu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.01, 22:03
      To bylo do przewidzenia!
      Hipermarkety to nie jest
      najlepsze miejsce do robienia zakupow!
      • Gość: walziem Re: Hipermarket Geanat w Toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.03.01, 20:40
        Nazywam się Waldemar Ziemiński i razem z kolegami postanowiliśmy ujawnić część
        wynaturzeń Dyrektora. Cieszy mnie nawet takie zainteresowanie tematem. Mój
        adres : walziem@hoga.pl. Odpowiem na ewentualne pytania.
        Pozdrawiam.
        • Gość: klient Re: Hipermarket Geanat w Toruniu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.01, 09:34
          Waldziu, jestem po Twojej stronie ponieważ dyrekcja nie radzi sobie nawet z
          ochroną tego obiektu, tak wewnętrzną jak i zewnętrzną. Przkład to, na początku
          marca br. widziałem mężczyznę filmującego dziecko na tle tego sklepu, którego
          ochrona zaczepiła uważając to jako nieprawidłowość i w celu wyjaśnienia
          doprowadzono go do kierownictwa sklepu. Uważam to za brak wyczucia,taktu i brak
          profesjonalizmu ze strony ochrony /ale przecież ktoś tym zawiaduje/.Moim
          zdaniem i na tym odcinku duża "plama", gdzie m. in. z prasy można się
          dowidzieć, że dochodzi tu do wielu kradzieży pojazdów i włamań do nich i tam
          widoczna wyraźnie mniejsza skuteczność. Pozdrawiam !!!
          • Gość: walziem Re: Hipermarket Geanat w Toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.04.01, 14:48
            Niestety!!!!!!! Z przykrością stwierdzam ,iż wszytko tam zmierza
            do ...głupoty.Podałeś doskonaly przykład na "wszechogarniajacą głupotę". Po raz
            kolejny potwierdza sie stara maksyma : jaki pan-taki kram , a skoro Dyrektor
            jest z wykształcenia - UWAGA- TECHNIKIEM INSTALACJI SANITARNEJ- tO NIE
            POMYŁKA!!!!!! - to czego można spodziewać się po osobach zarabiajacych gorzej
            niż w Zanzibarze.Jestesmy przez Francuzów tak traktowani- do tego stopnia, że
            młodzi Francuzi , ,w ramach pomocy krajom rozwijającym się zamiast do wojska
            przyjeżdżaja do Polski na 3-letnie kontrakty w firmach francuskich-np. w Geant.
            Osobiście przykre dla mnie jest to, iż to ja dobierałem osoby do ochrony
            zarówno wewnetrznej jak i zewnetrznej. Stworzyłem bardzo dobry zespół-dowodem
            na to jest fakt ,że jako jedyny sklpo w sieci staty nieokreślone mielismy po
            inwentaryzacjii poniżej zakładanego pułapu. W żadnym innym sklepie tej sieci
            się to nie udało.Niestety - najgorzej jak z chama zrobią pana- i ... będzie
            miał sen. On miał i wszyscy bylismy niedobrzy. Trudo.Jeszcze jedna nauczka!
    • Gość: Tomasz K Re: Hipermarket Geanat w Toruniu IP: *.bydgoszcz.tpnet.pl 10.03.01, 18:22
      Ludziska i tak pójdą jak barany za przewodnikiem do Geanta, będą plotkować i patrzeć teraz trochę uważniej
      na daty przydatności (ale tylko przez kilka tygodni), a przestaną zwracać uwagę na to, że są "dymani" przy
      kasie (inne ceny na stoisku - inne w komputerze).
      I wszystko w tym temacie.
      • Gość: wal-ziem Re: Hipermarket Geanat w Toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.03.01, 17:59
        Jestem niestety twórca całego zamieszania wokół Hipermarketu, atak naprawde to
        dotyczy wynaturzeń Dyrektora.Wszystkich zainteresowanych zapraszam do zadawania
        pytań.Odpowiem na wszystkie.
    • Gość: Sowiet Re: Hipermarket Geanat w Toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.03.01, 20:51

Hipokryzja torunskich pismakow nie zna granic.
      Od poczatku istnienia Geanta bylo wiadomo ,ze
      w nim oszukuja , i co ....? i nic !!!
      Nikt o tym nie pisal bowiem Geant dawal za duzo
      reklamy w miejscowych mediach by ktos chcial sie
      narazac. Dopiero temat poruszony przez TVN dal
      innym wolna reke w "dowalaniu" Geantowi.
      No i teraz wszyscy powyciagali szbelki. Kropka.
      Dla mnie Geant , w obecnej chwili jest prawdopodobnie
      najlepszym sklepem w Toruniu.Po tych wszystkich
      kontrolach na 100% jest wszystko swieze , no i bez
      kolejki ,bo nikt nie kupuje "u zlodziei".
      PANOWIE I PANIE PISMACY !!!!
      NIE MOZNA BYLO TAK OD RAZU !!!
      S.
    • lissenutz Re: Hipermarket Geanat w Toruniu 16.06.01, 04:27
      Czy ktos z wa przyjrzał się jak wyglada tamtejszy mgazyn??? Panuje tam straszny
      bałagan!!! Nie wiadomo czego tam się nie znajdzie. Czy to o czyms nie
      świadczy??? Na pierwszy rzut oka wszystko wypucowane i lśniące, a tam gdzie
      klienci rzedko bywają panuje taki rozgardiasz. Co więcej, mam wiele
      nieprzyjemnych sytuacji związnych z tym nieszczęsnym sklepem. Pomijając
      rozbieżności między ceną na sali, a w kasie, czy przypadki nieświerzych
      produktów - Geant bardzo utrudnia życie. Miałem to nieszczęście kupować tam
      większe sprzęty. Nie dosyć że dostarczono je w stanie rozsypki (nie sprawdzono
      ich przed dostarczeniem), to jeszcze piętrzono różne problemy przy wymianie.
      Stracilismy 4 godziny cennego czasu na powtarzanie tej samej historii trzem
      różnym pracownikom, własnoręczne sprawdzenie towaru w magazynie, czy w końcu
      czekanie, aż pojawi sie jakaś odpowiedzialna za te sprawy osoba. Ponadto
      taka "wymiana" towaru to dla pracowników rzecz niebywale skomplikowana. Bo
      jakże mozna coś wymienić - w Geancie proszępaństwa trzeba towarzwrócić, a potem
      kupić go drugi raz - wszystko po to, aby uczynić zakupy czymś przyjemniejszym.
      Klientom tego sklepu życzę zdrowia. Zarówno w wymiarze gastrycznym jak i
      psychicznym.
    • Gość: MiQel Re: Hipermarket Geanat w Toruniu IP: *.audax.pl 16.07.01, 13:03
      Kupujac w tz. hipermarketach trzeba uważac (nie tylkow Geant'cie). Wiadomo
      nie kupuje się tam komputerów, isprzetu bo jest tam drożej niż w fachowych
      sklepach no i nie fachowo.
      Z żywonością też trzeba uważać ja np: Kiedyś widzialem promocje kostek
      rosolowych (nie w Geant'cie) 3 za 1 zł. a data ważniości do wczoraj.
      Moim zdanie najbezpieczniej kupowac w takich skepach różne pierdoly np:
      paluszki chipsy (pakowne przez producentów), albo dezodoranty czy maszynki do
      golenia.
      • Gość: Aro Re: Hipermarket Geanat w Toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 10:00
        Geant robi ze swoich klientów jaja, bo nie ma w Toruniu konkurencji. Gdyby w
        Toruniu był jeszcze jeden hipermarket, ludzie poszliby na zakupy właśnie do
        tego drugiego. Już niedługo się to zmieni. W Toruniu ma się niebawem rozpocząć
        budowa Carrefura (nie wiem czy jest to dobrze napisane, ale to nieistotne).
        Ciekawe jak Geant wypadnie w konfrontacji z tym sklepem. Lokalizację ma napewno
        gorszą.
        • Gość: walziem Re: Hipermarket Geanat w Toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.08.01, 17:45
          Niestety rozczaruje wszystkich,którzy licza na to ,że wraz z pojawieniem się na
          ul. Olsztyńskiej kolejnego hipermarketu-Geant dostanie po "klientach". Prawda
          jest taka: Geant w 25% należy do ...... Carrefoura poprez rodzinna spółkę
          sprzedana do Carrefoura. Czyli - Franki mają całe miasto -patrz
          Champion !!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka