Dodaj do ulubionych

Neostrada w Toruniu.

IP: 212.160.129.* 07.12.03, 20:36
Pytania do uzytkownikow.Jak oceniacie? Jaka obsluga ze strony tpsa? Jaka
szybkosc przy sciaganiu? Jakie pingi do np. Onetu,WP,Gazety. Zastanawiam sie
nad instalacja tego lacza a slyszy sie ostatnio sporo krytyki. Jak to jest w
naszym miescie? O opinie prosze raczej samodzielnych uzytkownikow tego lacza.
Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Neostrada w Toruniu. IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 07.12.03, 22:38
      z tego co wiem, to na razie takie lacze w wojewodztwie mozna zainstalowac
      tylko w Bydgoszczy ;/ :(( Ale nie ma dobrej opinii, ostatnio przez 10 dni nie
      chodzilo, cos w tpsa padlo ...
      • Gość: Mrozek Re: Neostrada tylko w Bydgoszczy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 14:32
        Coś Ci się pozajączkowało...
    • czabik2 Re: Neostrada w Toruniu. 07.12.03, 22:49
      Mam Neostradę. Zamawiać można w TP na Szerokiej. Gorąco polecam!!! Świetna
      łącza!!! 1 megabajt ściągniesz w góra 15 sekund! Jest to łatwe w łączeniu się,
      nie musisz rezygnować z rozmów przez telefon bo dają ci podwójne gniazdko. 1
      miesiąc próby masz gratis. Nie znalazłem jeszcze słabych punktów. Radzę ci -
      kup.
    • Gość: Alex Re: Neostrada w Toruniu. IP: 80.54.30.* 07.12.03, 22:54
      Tu możesz sobie poczytać neostrada.info/forum/index.php
    • Gość: Jazon Re: Neostrada w Toruniu. IP: 80.54.31.* 08.12.03, 08:01
      O ile wiem przy instalowaniu Neostrady trzeba miec w Toruniu troche szczęścia-
      w niektórych mieszkaniach nie ma technicznej mozliwości jej założenia (kwestia
      starej centrali albo cos w tym stylu). Jednak TPSA sprawdza to dopiero po
      złożeniu zamówienia i w przypadku braku technicznych możliwości założenia
      Neostrady ... nikogo o tym nie informuje, lecz po prostu ignoruje zamówienie.
      Zdarzyło sie to mi oraz jednemu z moich kolegów- na Neostradę czekałem prawie
      miesiąc, dzwoniąc do TPSA 2 razy w tygodniu. Na jakość łącza nie skarżę się,
      ale był to ciężko wywalczony przywilej.
      • Gość: docia Re: Neostrada w Toruniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 22:04
        Neostrada sama w sobie jest OK, jednak problem jest z jej zalatwieniem...
        Zamowienie zlozylam we wrzesniu, po 2 tygodniach przypadkowo dowiedzialam sie
        od technika ktory usuwal awarie telefonu ze TPSA ma zanotowane ze korzystam z
        uslugi. Odebralam modem, polaczylam sie i dzialalam... Niestety, sprzet jaki
        TPSA oferuje jest z tej nizszej polki wiec zdalam modem z zaznaczeniem ze
        usluga ma nadal dzialac... No i ktos sie pomulil i odlaczyl... Ponowne
        przylaczenie trwalo dlugo, a w Telepunkcie na Szerokiej niestety nie ma nikogo
        kompetentnego do pomocy w rozwiazywaniu tego typu problemow... Czulam sie jak
        zebrak proszac ich o to zeby podlaczyli usluge (w koncu zdecydowalam sie placic
        im 149 zl. miesiecznie). Lepiej zadzwonic na infolinie 0800 102 102 - tam mozna
        sie wszystkiego dowiedziec i rowniez z tamtad otrzymac info kiedy udac sie do
        Telepunktu po umowe i modemik...
        • Gość: Mrozek Z niższej pólki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 10:04
          Mój modem Sagem Fast 800 spełnia moje oczekwania (ps. Nie zamierzam udostepniać
          połączenia sąsiadom) co więc stanowi o tym, że mam coś pośledniego?
          • Gość: docia Re: Z niższej pólki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 21:27
            a jak czesto trzeba dokonywać reinstalacji systemu??? ten modem wpuszcza
            ogromna liczbe wirusów...
            • Gość: Mrozek ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 22:58
              Jak modem może być odpowiedzialny za wpuszczanie wirusów? Mam Neo od września i
              nie mam żadnych wirusów. Załóż sobie program antywirusowy i będzie po
              problemie.
            • Gość: REGI 443 Re: Z niższej pólki? IP: *.smk.gda.pl 29.12.03, 08:08
              A mój monitor wpuszcza wirusy, co ja mam zrobic?
              • Gość: Mrozek :-))))))) /bt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 11:09
    • Gość: uzytkownik Re: Neostrada w Toruniu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 00:33
      mam. korzystam. chodzi jak burza. polecam
    • Gość: sss Re: Neostrada w Toruniu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.03, 08:18
      Mam, jestem zadowolony w 98%. Czasami nie pozna sie polaczyc i trzeba
      restartowac komputer.
      A tak wogole zawiesza mi komputer, czy ktos ma cos podobnego czy co innego mi
      szwankuje?
      • Gość: Mrozek coś innego /bt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.03, 20:37
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka