poziomk 27.02.04, 17:48 Od dzisiaj w RDS PS: TROJKA RADOSC SLUCHANIA, :)) z dnia na dzien nie radość tylko raczej smutek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atomowy Re: Nowy ps Trojki 29.02.04, 12:18 O rany! Jeżeli nie masz radości z słuchania Trójki to po prostu włącz Radio Maryja i przy okazji spisz sobie numer konta bankowego Radia. Tam dopiero płacisz i koniec! Rydzyk dopiero nauczy Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amis Re: Nowy ps Trojki IP: 195.94.209.* 04.03.04, 14:10 atomowy napisał: > ...Jeżeli nie masz radości z słuchania Trójki to po prostu włącz Radio > Maryja ... A skąd ta pewność, że program R.M. zadowoli ludzi nie radujących się programem Trójki? Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: Nowy ps Trojki 05.03.04, 19:24 Gość portalu: amis napisał(a): > atomowy napisał: > > > ...Jeżeli nie masz radości z słuchania Trójki to po prostu włącz Radio > > Maryja ... > > A skąd ta pewność, że program R.M. zadowoli ludzi nie radujących się programem > Trójki? Przypuszczenie... www.cTime.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Specjalny Re: Nowy ps Trojki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 22:43 Idź Pan w cholerę z tym nowym PSem. Jak już derekcja chciała mieć hasło reklamowe na PS, to mogła powiedzieć marketingowcom, że jeden wyraz w haśle reklamowym nie może mieć więcej niż osiem znaków, bo wygląda to tak: "RADOSC / SLUCHA- / -NIA /". No i przy okazji skasowano info o nadajniku, z którego odbiera się Trójkę. Przypomina mi się głupie posunięcie RMF, który parę lat temu miał fajne oznaczenia nadajników na RDS, ale potem jakiś gamoń je skasował. Odpowiedz Link Zgłoś
un1 Re: Nowy ps Trojki 01.03.04, 09:15 poziomk napisał: > Od dzisiaj w RDS PS: TROJKA RADOSC SLUCHANIA, :)) z dnia na dzien nie radość > tylko raczej smutek... Trujka - słabość ruchania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radio bis do mh2 IP: *.radio.com.pl 04.03.04, 11:50 O! To jest ta mądrość. To jest ta kultura. Kapeluszem nakrywa pracowników radia. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesiek Re: do mh2 IP: 80.51.231.* 04.03.04, 15:06 E tam. To jest ta mądrość copywriterów, którzy wymyślili hasło nadające się do takich przeróbek. Odpowiedz Link Zgłoś
mh2 od mh2 - kilka cytatów z "radia bis" 04.03.04, 15:09 "Posłuchajcie dobrze! Mamy gdzieś długowłosych i siwobrodych, podtatusiałych,chylących sie rockowców. Radio mam byc dla młodych! A wy chyba chcecie z nimi dokonać żywota. To nie znami. Polecam Klub Cogito." "W Klubie Cogito najczęściej gramy nową piosenkę Briyney Spears!" "Garamy jej nową piosenkę namiętnie i mamy gdzieś wasze denne forum." "Ianu! Jesteś wielki. Zagłuszaczka jest od 3lat! W końcu byłeś na odwoskowaniu. Brawo." "A jednak los jest sprawiedliwy! Wyrzucili ją z Trójki. Nie dali pracy przed mikrofonem w żadnym innym programie Poslkiego Radia, ale dziewczyna czas wykorzystała, że hej. Młodej parze życzymy szczęścia. Ciekawe co na to Monika Olejnik? Przyłączcie się do zyczeń. Ta, pilnie strzeżona informacja dopiero w Walentynki wyszła na jaw. Szkoda, że nie znam ICH osobiście." "Ja na miejscu Kaczkowskiego zaczerwieniłbym się ze wstydu, gdybym przeczytał, że jakiś Owczarek to mój następca. I zwątpiłbm we własne zdolnośći." "Kaczkowski odchodzi z 3... na emeryturę. Podobno po tym, jak przeczytał recenzję płyty minimax pl w "Przekroju". Czytaliście? Zimny prysznic guru się przyda? Tylko nie piszcie, że to robota Laskosia i spólki, bo się skręcę." "Też słuchałam. Szkoda,że nie znasz języków. Walnąłbyś się w zakuty łeb, gdybyś wiedział o czym jest ta piosenka. Języki warto znać. Inaczej wychodzi się na kretyna. Pozdrawiam tych "mędrców", którzy poparli (zespół) dawna." I NA KONIEC: "Ja krótko pracuję w radiu, ale myślałem, że w radiu robi się audycje, a nie atmosferę." TU NIE POTRZEBA SŁUCHACZY - SWOIMI WPISAMI SAM(A) ZAŚWIADCZASZ O SOBIE. Odpowiedz Link Zgłoś