szlachcyc Re: hecer czy he-cer? 22.07.09, 17:40 Nie, hecer to hecer a khe-cer to he-cer W przyrodzie występuje także hetzer Odpowiedz Link Zgłoś
he-cer Re: hecer czy he-cer? 22.07.09, 17:47 > Nie, hecer to hecer a khe-cer to he-cer > W przyrodzie występuje także hetzer powiedział ten od klonowania ników... -------------------------------- czy to ważne? W końcu i tak liczy się treść i sposób pisania - on stanowi podpis. Czy arafat11 kiedyś napisze tak jak hecer? Nic tego nie zwiastuje. Nie da się ich pomylić. Choć hecer może spróbować udawać tumana arafata... Najwyraźniej teraz arafat11 dostał rozdwojenia jaźni i nie wie kogo prześladować? Będzie więc prześladował obu hecerów. Odpowiedz Link Zgłoś
he-cer Re: hecer czy he-cer? 22.07.09, 17:57 > Choć hecer może spróbować udawać tumana arafata... wbrew pozorom nie jest to takie proste. Bo aby odgrywać rolę tumana arafata, trzeba najpierw znaleźć swojego astenika hecera, którego można prześladować... ...być może ten przykład stanowi rozwiązanie hipotezy muvona - "twoja egzystencja, hecer, nie miałaby bez nas racji bytu". Tymczasem (co było do przewidzenia) hipoteza ta okazuje się błędna, bo to arafaty, muvony i borby_1 nie mają gdzie kanalizować swojej ignorancji, gdy nie ma hecera... Odpowiedz Link Zgłoś
malepiffko ja bym obstawial niclos_czan=hecer 22.07.09, 18:02 ta sama stylistyka, podobne spamowanie, wpisywanie 10 swoich postow jeden pod drugim... Odpowiedz Link Zgłoś
he-cer Re: ja bym obstawial niclos_czan=hecer 22.07.09, 18:55 dopóki nie mylą mnie z tobą, arafatem czy muvonem, da się żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_city Re: ja bym obstawial niclos_czan=hecer 22.07.09, 19:08 ja bym dał wszystkim,wacznie z zaleskim pavulonik. Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: ja bym obstawial niclos_czan=hecer 29.07.09, 02:17 a swoja dawke juz wzioles? Odpowiedz Link Zgłoś
arafat11 Re: ja bym obstawial niclos_czan=hecer 23.07.09, 01:48 dopóki nie mylą mnie z tobą, arafatem czy muvonem, da się żyć. > twojego belkotu nie da sie z niczym pomylic.... Odpowiedz Link Zgłoś