malajolka2 10.08.09, 13:04 czytałam ostatnio, że ma się otworzyć Etap w Toruniu, tak? Orientujecie się może, czy początkowo dają jakąś zniżkę czy cos za noclegi? niektóre hotele na otwarcie mają promocje.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chlopaczekpiesek Re: Ceny hoteli w Toruniu 10.08.09, 14:16 Tak, na Popiełuszki z tego co się orientuję. Na pewno będą mieli zniżki, wejdz sobie na accorhotels, tam można dokonywać rezerwacji pokoi między innymi w hotelach Etap. Odpowiedz Link Zgłoś
deeep Re: Ceny hoteli w Toruniu 10.08.09, 17:36 ceny były już podane w prasie.. chyba 119 zł w weekendy i 129 albo 139 w tygodniu. poszukaj w archiwum lokalnej prasy Odpowiedz Link Zgłoś
malajolka2 Re: Ceny hoteli w Toruniu 14.08.09, 14:01 Już się dowiedziałam i trochę to inaczej wygląda, bo mają ofertę specjalną 109zł zarówno w tygodniu jak i w weekendy, więc to raczej dobra cena jak na taką lokalizację i nowy hotel :) Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Ceny hoteli w Toruniu 10.08.09, 18:14 Po przeczytaniu kiedys wypowiedzi kogos z Etapu o cenach w tym hotelu wlosy mi stanely deba. Za jednogwiazdkowy hotel mimo ze w pieknym i optymalnym miejscu ceny sa wysokie Zadnym argumentem nie jest ze etapy stoja na obrzezach mias a w Toruniu w super-atrakcyjnym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
batalistfatalist Re: Ceny hoteli w Toruniu 13.08.09, 13:30 W nowym Toruńskim Etapie ceny pokoju w promocji po 109 zł za noc. Akurat nie uważam, by cena była wygurowana...wiesz ile kosztuje rozstawienie namiotu nad morzem polskim? ;) Etap, to przyjemny hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
jaz0n Re: Ceny hoteli w Toruniu 15.08.09, 09:37 A skąd wiesz że przyjemny jak dopiero mają go otworzyć?;) Cały ten wątek trąci mi reklamą- trochę za mało wyrafinowaną jak na moj gust:) Odpowiedz Link Zgłoś
batalistfatalist Re: Ceny hoteli w Toruniu 18.08.09, 11:39 Dlatego, że taki sam Etap stoi od roku w Krakowie, i pewnie jeszcze innych miastach polskich, biorąc pod uwagę, że to sieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pomi-dorka Re: Ceny hoteli w Toruniu 01.10.09, 22:37 faktycznie fajny ten hotel Etap w Toruniu. wylądowałam tam całkiem przypadkiem, bez wcześniejszej rezerwacji miejsca, ale bez problemu dali mi ładny czysty pokój z klimatyzacją. no i co najlepsze - maja tam pyszne śniadania! Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Ceny hoteli w Toruniu 02.10.09, 14:05 tej no ja słyszałem, że ten hotel jeszcze nie jest uruchomiony. To jak wylądowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 wypad z tą darmową reklamą!!! 02.10.09, 14:04 Co to za idiotów macie czytelników forum? Gołym okiem widać, że to wpisy reklamowe. Odpowiedz Link Zgłoś
patrzerealnie [...] 02.10.09, 14:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiechl Re: wypad z tą darmową reklamą!!! 02.10.09, 14:59 patrzerealnie napisał: > Twoje bydgoskie pochodzenie zaniża > ci poprzeczke ale są jakieś granice. a czy jest jakieś pochodzenie, które podnosi poprzeczkę? czy Twoja jest na odpowiednim poziomie?, bo z takich wpisów wynika coś dokładnie odwrotnego.. Odpowiedz Link Zgłoś