Dodaj do ulubionych

Tanie Linie - powrót tego samego dnia

IP: *.sta.asta-net.com.pl 11.11.07, 22:18
Czy znacie jakieś tanie połączenia, samolot który wylatywałby z Polski rano, a
powrotny byłby tego samego dnia wieczorem, ewentualnie następnego w nocy lub z
samego rana? Tak aby mieć kilka godzin na zwiedzanie itp :) bo szukałam, lecz
niestety nic nie znalazłam :(
Obserwuj wątek
    • iberia.pl Re: Tanie Linie - powrót tego samego dnia 12.11.07, 21:14
      interesuje Cie jakis konkretny kierunek :np. polnoc albo wyspy?
      Poszukaj dobrze, bo czesto sa takie mozliwosci.
    • Gość: aaaaa Re: Tanie Linie - powrót tego samego dnia IP: *.sta.asta-net.com.pl 12.11.07, 21:54
      Głównie o Wyspach Brytyjskich myślałam, choć niekoniecznie.
      POMOCY! :)
      • Gość: AgaTa Re: Tanie Linie - powrót tego samego dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 22:01
        Wiesz konkretnie kiedy chcesz lecieć i dokąd? Czy tylko chcesz polecieć tam
        gdzie nadarzy się okazja do kupienia taniego biletu?
        • Gość: aaaaa Re: Tanie Linie - powrót tego samego dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 09:32
          albo 8-9 grudnia, albo 20-21 stycznia :)
          • Gość: Bill Re: Tanie Linie - powrót tego samego dnia IP: 83.1.60.* 13.11.07, 21:51
            Tanie linie lotnicze wizz air proponuja tanie loty do np. Szwecji do Sztokholmu
            (piekne miasto sam bylem w tym roku) za kwote ok. 120 zł tam i z powrotem rzecz
            jasna, przylatujesz w godzinach rannych odlatujesz kolo 21, fakt ze jest jeden
            problem..z lotniska na Skavscie do Sztokholmu jest jakies 100 km, oczywiscie
            kursuja autobusy dalekobieżne za kwote ok 250 koron w jedna strone, po
            szczegolowe informacje odsylam do strony www.wizzair.com
          • adams123 Re: Tanie Linie - powrót tego samego dnia 13.11.07, 22:02
            wizz - Londyn Luton
            wizz - Dortmund
            wizz - Sztokholm
            Central - Manchester
          • Gość: AgaTa Re: Tanie Linie - powrót tego samego dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 23:46
            Posprawdzaj na line4you.pl jakie są oferty różnych linii i może coś wybierzesz
            dla siebie.
    • Gość: kasa76 a jaki masz budżet na taki wyjazd? IP: *.chello.pl 14.11.07, 19:57
      • Gość: aaaa Re: a jaki masz budżet na taki wyjazd? IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.11.07, 22:35
        dość ograniczony:P max 350 zł
        • Gość: AgaTa Re: a jaki masz budżet na taki wyjazd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 23:48
          Jest szansa że za taką kwotę coś znajdziesz
        • Gość: A Re: a jaki masz budżet na taki wyjazd? IP: 217.33.252.* 16.11.07, 15:55
          Z Wawy do Londynu leci Wizz o 6.00 i jest ok 7.30 na miejscu, pociagiem mozna
          byc na Kings Cross juz ok 8.40 jak sie dobrze sprezysz. Powrot jest chyba ok
          19.20 czy jakos tak. Akurat caly dzien na zwiedzanie.
          • Gość: Olo Re: a jaki masz budżet na taki wyjazd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 20:21
            Jest trochę tych 1-dniowych lotów (sam byłem ostatnio w Londynie, na 2 dni, ale
            z tego co wiem to można bylo wrocic tego samego dnia). Jak już ktoś napisał spr
            na line4you, milego zwiedzania :)
            • auretion Re: a jaki masz budżet na taki wyjazd? 17.11.07, 16:46
              Gość portalu: Olo napisał(a):

> Jest trochę tych 1-dniowych lotów (sam byłem ostatnio w Londynie, na 2 dni, ale
              > z tego co wiem to można bylo wrocic tego samego dnia). Jak już ktoś napisał spr
              > na line4you, milego zwiedzania :)

Rezerwowałeś bilet na tym portalu? Czy bepośrednio na stronie linii lotniczej?
              • larlargal Re: a jaki masz budżet na taki wyjazd? 18.11.07, 15:14
                Ja ostatnio skorzystałem z usług portalu line4you.pl - szczerze mówiąc jestem
                bardzo zadowolony, jedne z najtańszych biletów obecnie na rynku z równie bardzo
                dużą oferta połączeń kraj/zagranica.
    • Gość: mika Re: Tanie Linie - powrót tego samego dnia IP: *.aster.pl 16.11.07, 23:44
      Zależy skąd i dokąd chcesz lecieć (miasto i lotnisko). Z Warszawy
      do Londynu jedno połączenie - z Wrocławia 3. Można lecieć jedną
      linią, a wracać inną.
      W poniedziałek podam fajny link na tanie linie na cały świat. Ale
      zawsze sprawdzaj połączenia w jedną stronę na różne linie -
      wychodzą człkiem fajnie.
      • Gość: AgaTa Re: Tanie Linie - powrót tego samego dnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 16:44
        Mika dobrze kombinuje:) Nie musisz wracac ta samą linią, byle miasta się
        zgadzały ;P Na tes stronce którą podałam możesz sprawdzać połączenia "do" i "z
        powrotem" osobno, więc zadania ułatwnione :)
    • bowbowwow Re: Tanie Linie - powrót tego samego dnia 18.11.07, 15:25
      Gość portalu: aaaa napisał(a):

> Czy znacie jakieś tanie połączenia, samolot który wylatywałby z Polski rano, a
      > powrotny byłby tego samego dnia wieczorem, ewentualnie następnego w nocy lub z
      > samego rana? Tak aby mieć kilka godzin na zwiedzanie itp :) bo szukałam, lecz
      > niestety nic nie znalazłam :(

Atm jest sporo takich połączeń- trzeba tylko znaleźć dość korzystną ofertę;)) Ja
      ostatnio trafiłem na stronę line4you zaciekawiony dość ciekawym systemem
      wyszukiwania ofert połączeń.
    • fafolot Re: Tanie Linie - powrót tego samego dnia 27.11.07, 22:24
      Byłem z liniami wizz w Paryżu. Rano przylot, póznym popołudniem
      wylot. W ofercie maja jeszcze Londyn Luton ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka