Gość: małgosia IP: *.stacje.agora.pl 29.07.05, 14:14 Grażynko, napewno wypróbuję, bo brzmi smakowicie. (nie tak jak lody brrr!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Re: Zupa grzybowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 19:46 ja gotuję tę zupę, ale po zabieleniu jej śmietaną (30%) dodaję podsmażoną na masełku cebulę ( jedna średnia cebula) Jemy z cebularzem, a nie z kluskami.Wspaniała !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.g21 Re: Zupa grzybowa 19.12.05, 19:52 poproszę o przepis na cebularz,bo pewnie masz wypróbowany..dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Zupa grzybowa IP: *.elpos.net 22.12.05, 09:53 ja dodam, że zupa grzybowa ma dużoooo lepszy smak kiedy jest gotowana w tej samej wodzie, której moczyły sie grzyby, oczywiście po wczesniejszym przefiltrowaniu przez tetrę. Ważna tez jest jakość grzybów. Ja człowiek lasu:) nigdy jeszcze nie widziałem w sprzedaży grzybów, które nie byłyby robaczywe. Kiepski jest pozniej widok pływających robaczków w takiej zupie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gordon Re: Zupa grzybowa IP: *.server.ntli.net 08.01.06, 16:50 Czesc Grarzyna zupa grzybowa jest dobra ale wiesz ja sie jednak dolacze do tego forum i pochwale cie i dodam ze rowniez dobrze jest zrobic ja na bazie pieczarek i zmelic je robotem kuchennym i dopiero dodac smietany smakuje 100% lepiej bo wyciagasz calkowity smak grzybow do tego upiecz tost ale jazzda tojest smak woow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Zupa grzybowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 12:12 Moim zdaniem zupa będzie przepyszna ponieważ dzisiaj będę ja gotować i mam nadzieję że w smaku będzie pyszna zrób jeszcze więcej przepisów na zupę grzybową Grażynko...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buziak Zupa grzybowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.12.07, 14:53 Zalej grzyby wrzątkiem i zostaw na pare godzin,będą leprze!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Zupa grzybowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.07, 15:53 Dziś sam gotuję grzybową, bo żona nie chce mnie pomóc. A ponieważ robię to pierwszy raz - to może być różnie ;-) Dzięki Waszym wpisom teoretycznie jestem przygotowany, gorzej chyba z praktyką. Póki co biegnę dodać cebuli, bo o niej nie wiedziałem, no i ten cebularz ..., cóż to jest ? Muszę przejrzeć internet. Jak ugotuję to dam znać jak wyszło. Życząc sobie smacznego - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefixx Zupa grzybowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 18:20 Spróbujcie nie moczyć grzybów suszonych przed dodaniem ich do zupy (sa twardsze i sto razy lepsze ) aha polecam z ziemniakami!!! pychota !!! czekam na waszą opinie. pozdrawiam Marcin S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naczynia olkusz Zupa grzybowa IP: 77.255.114.* 20.02.10, 12:17 www.naczynia.olkusz.pl Odpowiedz Link Zgłoś