ledwoledwoledwo 21.02.13, 01:17 Nie wiecie gdzie mogę dostać? Najlepiej przez Internet, kojarzę tylko kitle.pl ale wolałbym zamówić z najtańszego i najlepszego - no chyba, że to ten :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ledwoledwoledwo Re: kitle kucharskie 14.03.13, 16:59 dzięki za info mejsi zamówienie poszło ;) zobaczymy, co z tych cały ktile.pl wyjdzie. mam nadzieję, że wszystko będzie zgodne z opisem Odpowiedz Link
kuku-na-muniu8 Re: kitle kucharskie 29.03.13, 10:51 Dobrze wiedzieć, że istnieje taka stronka. Zainspirowała mnie do zrobienia zakupu-niespodzianki dla mojego partnera, który jest kucharzem-amatorem:) Odpowiedz Link
jadcka Re: kitle kucharskie 02.12.15, 10:35 Kitle kucharskie znajdziesz jeszcze na firmoweciuchy.pl/ Odpowiedz Link
yeschef.blog Re: kitle kucharskie 12.09.17, 12:48 Tańszych i niezłych bluz kucharskich możesz popatrzyć firma CHEMAN. Swego czasu zamawiałem tam dla swojej załogi ubrania. Obecnie korzystam z usług ITALBEL. Jeśli to ma być prezent to możesz pomyśleć o dodatkowym hafcie np. z imieniem i nazwiskiem. Niemalże każda firma sprzedająca odzież roboczą oferuje coś takiego. Odpowiedz Link