Gość: dziczek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 12:22 ha! a ja poczatkuje w gotowaniu i wlasnie dzis serwuje te potrawe na kolacje ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamo Re: Makaron z sosem serowym 16.01.06, 09:10 pycha:))))) ja ugotowałem makaron z porą, z tym że porę wrzuciłem do wody od razu a makaron dopiero jak sie woda zagotowala. kukurydzę dodałem z puszki. warto nie żałować soli i pieprzu bo ja musiałem dodawać jak już potrawa byla na talerzu, chociaż to zawsze łatwiej niż usuwać sól z talerza;))))) pozdrawiam! adam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.g21 Re: Makaron z sosem serowym 28.01.06, 17:12 z porem,z porem...nie z porą,rodzaj męski,ta pora to zupełnie inna bajka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINek Re: Makaron z sosem serowym IP: *.net.autocom.pl 22.03.06, 17:26 Zrobiłam. Musze przyznać, że jak ktoś lubi ser to się tym będzie zajadał, jak MÓj NArzeczony. Dla mnie jest ok, ale nie za dużo. Poza tym, aby nie było za serowo dodałam cebulkę i szyneczkę uprzednio przysmażywszy na patelni. Smak był zbliżony do spaghetti a la carbonara, a to uwielbiam. Przepis jest ok:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Makaron z sosem serowym IP: *.171.60.44.crowley.pl 13.09.07, 15:47 Zrobiłam, nie polecam. Z tej ilości mąki mozna zrobić 5 litrów sosu, a co za tym idzie trzeba dać 3 razy więcej sera aby miało jakiś smak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Makaron z sosem serowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 15:32 Ja bardzo lubię makaron z sosem serowym. Ale nie dodaje mąki, tylko mieszam z mlekiem serek topiony, kawałek sera pleśniowego i trochę sera żółtego. Oczywiście pieprz i sól, ale doprawiam też gałką. Na talerzu posypuję posiekana natką albo szczypiorkiem, zależy co mam pod ręka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: statek Makaron z sosem serowym IP: *.Red-81-37-59.dynamicIP.rima-tde.net 11.12.07, 17:22 sos wyszedł trochę za gesty, bo przesadziłem z mąką, ale poza tym wyszło danie pycha! polecam z kukurydzą:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś