Gość: Monika IP: *.48.115.136.ltv.pl 17.01.06, 21:57 A ja czytałam na łamach tej lub innej gazety tego typu, że dziecku czosnek podaje sie od 3 roku życia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gabi Masło czosnkowe IP: *.ds5.tuniv.szczecin.pl 04.11.06, 14:07 swietny przepis,a jak smakuje.......... mniam mniam!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Masło czosnkowe IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.07, 19:51 Czytałam ze nie dodaje sie ziół do tego masła, ale zapewnie każdy robi je inaczej, doradzam tez dodac troszke przecieru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Masło czosnkowe IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 05.11.07, 12:50 ja uwielbiam to masło do tostów, ale baza, czyli masło musi byc dobre np kerrygold , świeże zioła i czosnek i wtedy już cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Masło czosnkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 14:34 mniam!wlasnie skonczylam jesc!chyba z nikim sie dzis nie bede calowac!proponuje bazylie Knor w kostkach-mozna te kostke pokruszyc w reku.Sa tez kostki czosnku,ale naturalny daje lepszy aromat i posmak wiosenny-przynajmniej mi sie tak kojarzy!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś