Gość: ana IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.03.06, 12:17 Aby przygotować azjatycką potrawę potrzebny jest mistrz kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julek Re: Chińska zupa rybna IP: *.lns2-c7.dsl.pol.co.uk 22.07.06, 20:57 Jadlem w chinach zupe rybna. Zgadzam sie ze do tego potrzeba mistrza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_au Re: Chińska zupa rybna 16.10.06, 12:17 Moi drodzy aby gotowac zjatyckie potrawy nie trzeba byc mistrzem kuchni >Azjatyckie potrawy sa na ogol niezwykle proste ,nie wymagajace duzo czasu na ich przygotowanie.Jedno co moze stac na przeszkodzie wam w polsce to brak orginalnych chinskich przypraw i wazyw.Nie wystarczy glowak salaty ,gdybscie mnieli dostep do bok choy czy innych chinskich warzywek moglibyscie osiagnac wspaniale efekty bez mistrza.Powodzenia postaram sie jutro podzucic przepis na wspaniala rybe po indyjsku.Jezeli nei ,zapraszam do napisania do mie i przypomnienia mi Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMAS Chińska zupa rybna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 18:48 wywar z tej chińszczyzny dobre na kaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Król salmon Chińska zupa rybna IP: *.cable.ubr01.gate.blueyonder.co.uk 11.04.07, 21:44 Ja tam mam o wiele prostrzy i zapewne smaczniejszy przepis na zupe rybną. Mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
parkside_street Re: Chińska zupa rybna 13.04.07, 11:13 zdecydowanie nie da sie przygotowac dobrej zupy chinsliej uzywajac mielonego imbiru i 'przyprawy chinskiej' ;( nie mowiac juz o maggi zamiast sosu sojowego ten przepis jest po prostu do niczego i prawda jest, ze nie trzeba byc mistrzem kuchni by gotowac poprawnie po chinsku, ale trzeba miec pojecie o charakterystycznych skladnikach i ich laczeniu - ten przepis jest dowodem, ze autor go nie ma pewnie sciagniete z jakiegos anglojezycznego piemka dla pan domu lub nastolatek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolW Chińska zupa rybna IP: 150.254.116.* 27.12.07, 11:47 Kocham Azjatycką kuchnię! Zwłaszcza wietnamską i tajską ale także indonezyjską. Niestety wiem że prawdziwego smaku nabierają one dopiero w knajpkach na ulicach Sajgonu, Bangkoku czy Dżakarty.dlatego zamiast eksperymentować z namiastkami w Polsce najlepiej wybrać się na dwa tygodnie do południowo - wschodniej Azji.Na wyżerkę najlepsze jest Khao San Road w Bangkoku. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Chińska zupa rybna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 14:02 taaa zawsze można go ugotować Odpowiedz Link Zgłoś