niuspejper 03.07.13, 14:41 Co powiecie na fontanny czekoladowe albo fondue czekoladowe. Warto zaopatrzyć się w taki sprzęt? Czy będzie tu użyte raz a następnie leżało w szafce? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaraven Re: Czekoladowe fondue i fontanny 20.10.13, 13:38 Hej, dziewczyny z O2, kompletnie zgubiłam adres wątku więc piszę tutaj. Pani, która piecze mi ciasta nazywa się Wanda, nazwisko i numer telefonu dam na priv, ceny nie są duże, co do tych specjalnych zamówień to nie orientuję się, bo jeszcze z nich nie korzystałam. Ostatnio zamawiałam ciasta i ciasteczka na święta i torty na wesele i wszystko przepyszne i naturalne, ekologiczne. Więc z serca szczerze polecam w tym roku też na święta zaopatrzę się u pani Wandy. Nie mogę podać publicznie adresu/telefonu niestety więc piszcie na priv. pozdrawiam Odpowiedz Link
fittelka Re: Czekoladowe fondue i fontanny 27.01.15, 13:50 Rozważałam coś takiego przy moim weselu i stwierdziłam, że będzie leżeć, więc wynajęłam firmę www.czekoladeria.com.pl , która wszystkim się zajęła. Ogarniają wszystkiego spore imprezy z tymi fontannami. Odpowiedz Link
zenobi11 Re: Czekoladowe fondue i fontanny 13.11.15, 08:54 Jak masz jakąś jednorazową okazję, to chyba lepiej wypożyczyć taki sprzęt. Odpowiedz Link
ankaszym Re: Czekoladowe fondue i fontanny 19.02.16, 15:02 Ja mam takie zestaw. Fajny dodatek na przyjęcia, spotkania z przyjaciółmi Odpowiedz Link
kamila_s_2008 Re: Czekoladowe fondue i fontanny 03.03.16, 14:29 Jeśli nie macie sprzętu to polecam ten deser urzadpomyslow.pl/ czekolada też płynie Odpowiedz Link
tinysiskin Re: Czekoladowe fondue i fontanny 11.12.17, 14:11 Moim zdaniem to zbędny wydatek. Zbyt często się z tego raczej nie korzysta. Odpowiedz Link